Miley Cyrus kan inte sluta röra sig själv på sin upprörande Bangerz -turné i en dräkt av dollarräkningar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Miley Cyrus ses ofta ta tag i hennes gren på scenen och ondskefullt twerking hennes rumpa. Det är inget nytt.



Men under hennes senaste show på Consol Energy Center, Pittsburgh, tog hon saker till nästa nivå och tycktes inte göra något annat än att röra sig själv under hela föreställningen, att döma av dessa ångande fotografier.



verklighetstrogna sexdockor

Den 21-åriga stjärnan bar en upprörande trikå i ett stycke, gjord av sedlar med stora axlar, guldkedjor och vita cowboystövlar. Det var ett mycket intressant utseende.



Hon satte sig ovanpå en guldmålad bil på scenen med benen utspända och tog regelbundet tag i hennes gren med handen och viftade på hennes rumpa.

Miley Cyrus

Föräldrar måste ha varit generade (Bild: Splash)

Det fanns några mycket skrämmande ansiktsuttryck och vi kan inte föreställa oss hur några av tonåringens föräldrar kände sig titta på just denna sexuella uppvisning.



Miley blottade också tänderna och knäböjde på biltaket medan hon slog i botten när hon utförde en av hennes träffar och började bli galen och visa upp hennes pert baksida genom att gå på alla fyra.

Vid ett tillfälle kastar hon till och med benen i luften och sträcker ut dem och lyfter rumpan som om hon är på väg att göra en bakåtrollerad poly.



Miley Cyrus

Ben i luften! (Bild: Splash)

Miley matchade hennes kreativa outfit med en minisilverryggsäck och bar sitt blonda hår i en tätt bulle och sprang runt scenen med sina dansare, efter att ha glidit ner på scenen för hennes gigantiska tunga.

bästa jul-tv 2018

Medan Wrecking Ball -sångerskan orsakade kaos på scenen i sina sexiga dräkter, beslutar supportakt Lily Allen att täcka upp för en gångs skull, efter att ha drabbats av två garderobstörningar i MYCKET avslöjande outfits.

Men vi tror inte att det kommer att dröja länge innan hon släpper onsien och är tillbaka för att arbeta i en minikjol och ta tag i sin egen gren.

Miley Cyrus - Touchy Feely turné Miley Cyrus Visa galleri

Se Även: