Mysteriet om Lemmy Kilmisters miljoner som Motorheads frontman är avslöjat betydligt mindre än man trodde

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Mysteriet omger Lemmy Kilmisters miljoner, eftersom hans egendom har avslöjats vara värt endast 528 806 pund(Bild: Getty)



Hans död 2015 skickade chockvågor runt om i världen och utlöste ett utbrott av hyllningar och sorg i metallsamhället.



Men över ett år senare orsakar Motorheads sena gåtfulla och ikoniska frontman, Lemmy Kilmister, fortfarande problem eftersom det verkar som om hans uppskattade £ 6,75 miljoner förmögenheter har försvunnit.



Ace of Spades mosher, som dog i en ålder av 70 i december 2015, ansågs ha haft en betydande egendom vid tidpunkten för hans död, men siffror som publicerats av testamentskontoret visar att hans faktiska värde är mycket mindre.

Motorheads Lemmys namn kan leva vidare i det periodiska systemet för kemi

Lemmy Kilmister från Motorhead

Skivor som publicerats av testamentskontoret i London visar att han bara lämnade sina förmånstagare några hundra tusen (Bild: Getty)



Londons skiftekontor uppskattar att Motorhead och Hawkwind -rockern bara har en egendom värd 528 806 pund vid tidpunkten för hans död.

Mottagaren av Lemmys egendom tros vara hans son Paul Inder, som är musikproducent i Los Angeles, även om rockern också antas ha fått en annan son som blev adopterad.



Fram till sin död 2015 bodde Lemmy i West Hollywood, Kalifornien efter att ha lovat att aldrig mer bo i hemlandet England.

Lemmy uppträder på Pyramid Scenen på Glastonbury Festival

Motroheads frontman dog i december 2015 (Bild: Getty)

The Hell-raise metalhead, dog i december 2015, kort efter att han spelat en spelning i Berlin, Tyskland, medan Motorhead var på turné.

Hans framträdande på spelningen chockade fansen när han såg svag ut, även om hans brinnande attityd inte hade runnit ut.

Född i Stoke på Trent, Lemmy var en storrökare tills han tvingades minska sina 40 -dagars Marlboro Red -vana efter en större hjärtoperation 2013.

Motorhead

Han hade turnerat med bandet, som han grundade 1975, från dess början till hans död (Bild: Getty)

Diabetes tvingade honom också att ge upp sin favoritdrink av Jack Daniels och koks; Lemmy hävdade en gång att han behövde mellan en flaska och en liter bourbon om dagen för att fungera normalt.

Han hade arbetat som roadie för Jimi Hendrix innan han gick med i Hawkwind 1971, efter att han startades ur det psykedeliska bandet.

Han startade Motorhead 1975 och fortsatte att turnera och spela in med bandet fram till sin död

Se Även: