Vilket datum börjar Celebrity Big Brother 2014? Visa planer, ryktesspel och mer

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Big Brother -logotyp

Årets Celebrity Big Brother -logotyp(Bild: © Kanal 5)



Celebrity Big Brother är en smutsig, smutsig fras för några kända folk och den här veckan har den tagit ett eget liv.



Kändisar har flockats - ja flockats - för att insistera på att de inte kommer att gå in i det mest kända huset i landet nästa månad.



Förra gången i Geordie Shores Charlotte Crosby bytte framgångsrikt ut sin MTV-realityshow för Channel 5: s långvariga show för att ta hem priset.

När du läser detta rusar producenterna runt med hooveren och lite blekmedel så att de kan sätta tillbaka friskheten i varumärket som spankar och glänsande renoverade hus för att säkerställa att det passar för offer som tävlar med kändisstatus.

En av de mer glupska stjärnorna du förmodligen inte kommer att se någonstans nära Celebrity Big Brother -huset är Girls Aloud -sångerskan Sarah Harding. Efter att en bloggare rapporterat att hon var & apos; bekräftad & apos; för att gå in i CBB -huset, startade den rasande norrlänningen i ett blåsigt rant.



Bland annat stämplade Harding rapporten som 'tjurar ***' och frågade om det var 'aprilskämt eller annandag?'

I en något (mycket) mindre visning av Twitter-aggression fick den amerikanska kändisen och rekordstore komikern Kathy Griffin ett gott skratt efter att samma bloggare rapporterade att hon hade anmält sig till en stint i huset och twittrade: 'Haha NO WAY!'



justin bieber bora bora

Lägg det åt sidan, kolla in allt vi vet om Celebrity Big Brother 2014 nedan.

Visa galleri

När börjar Celebrity Big Brother 2014?

Kanal 5 har bekräftat startdatumet för den nya serien fredag 3 Januari 2014 , vilket ger dem precis tillräckligt med tid för att ge huset en bra hoover och dammas av sina läckerheter för den efterlängtade lanseringskvällen.

Vem går in i Celebrity Big Brother -huset?

Vi skulle älska att kunna berätta att CBB: s producenter har registrerat Oprah, Angelina Jolie och Justin Bieber för att visas i realityshowen på Channel 5, men tyvärr kan vi inte det.

Men du kan möjligen se fram emot att titta på några sprickande ansikten på dina telefonboxar.

Det senaste kändisansiktet som ryktas komma in i Celebrity Big Brother -huset är grannstjärnan Alan Fletcher.

Alan, som har spelat Dr Karl Kennedy i nästan 20 år i Aussie-tvålen, rapporteras ha tecknat ett sexsiffrigt avtal för att ingå i Channel 5-serien, enligt The Sun.

56-åringen skulle följa i fotspåren till sin australiensiska tvålstjärna Ryan Maloney som slutade trea på förra årets show.

Den tidigare boxaren Evander Holyfield har också kopplats till en plats i serien, med ett rapporterat sexsiffrigt avtal.

TOWIE -skönheten Sam Faiers kommer enligt uppgift att bege sig in i huset.

Essexblondinen har enligt uppgift landat en sexsiffrig summa för att kliva in i det mest kända huset i Storbritannien men Sam, 22, kommer inte att sluta med TOWIE.

Enligt källor har producenterna av succén ITV2 -serien tillåtit henne att spela i realityshowen och komma tillbaka för att filma efteråt.

De lät Mario Falcone gå på sommarens Big Brother, så de kunde knappast ha sagt nej, säger en källa.

Rapparen Dappy är enligt uppgift redo att gå in i Celebrity Big Brother House - ett år efter att ha sagt att han aldrig skulle göra ett reality -tv -program.

Enligt The Sun ska den tidigare sångaren i N-Dubz, 26, teckna ett avtal på 100 000 pund för att delta i den senaste serien i Channel 5-serien.

En annan ryktad tävlande är professionell innehavare av hemska åsikter Katie Hopkins. Kvinnan som ökänt tackade nej till Lord Sugar på lärlingen är nu landets mest ökända & rent-a-gob & apos; och hon är något mer känd än den tidigare tävlande journalisten Samantha Brick.

Den nyblivna mamman Katie Price är också enligt uppgift redo att teckna en massiv sexsiffrig affär för att bege sig in i Storbritanniens mest kända hus.

En TV -källa sa: Det kan förvåna människor att en stjärna så stor som Katie skulle överväga Celeb BB.

'Men det verkar som hon är angelägen och det skulle vara en stor kupp för Channel 5. Det ser ut som att det kan hända den här gången.

anton du beke riktiga namn

Katie är en färgstark karaktär, åsiktsrik och fortfarande ett av de mest igenkännliga ansiktena i landet. Hon skulle bli en stor hit.

Jim Davidson har återigen kopplats till showen efter att ha behövt dra ut i sista minuten under sommaren.

Vad som än händer hoppas vi på en upprepning av det bästa Celebrity Big Brother -ögonblicket i historien.

Vad är nytt?

Carol McGiffin går med i Celebrity Big Brother -presentationslaget bara månader efter att hon slutat med Loose Women.

Tv -presentatören - som kom fyra i den sista serien av CBB - blir huvudpanelist på Celebrity Big Brother's Bit On The Psych.

Sunday People -krönikören sa: 'När jag var i huset var jag en rak pratare, och det kommer att vara samma sak på Bit On The Psych.

'Jag ser verkligen fram emot att komma in i huskamraternas huvuden och se vad som får dem att ticka.'

James storebror 2016

Bit On The Psych kommer att sändas på lördagskvällar efter huvudprogrammet med Iain Lee som återvänder för att presentera tillsammans med Rylan Clark.

Emma Willis kommer att fortsätta som värd för huvudserien, medan den tidigare X Factor-tävlaren Rylan återvänder till att presentera Celebrity Big Brother's Bit On The Side tillsammans med henne.

Dessutom finns det en helt ny ögonlogotyp.

Vad säger bookmakarna?

Föga förvånande rent-a-gob extraordinaire Katie Hopkins leder paketet som 4/5 favorit, tätt följt av andra Lärling tävlande, Stella English på 6/5.

Det enda sättet är att Essex -skönheten Sam Faiers skulle kunna dela med sig av sitt Joey Essex -hjärtesorg live på Channel 5 när hon går in, tillsammans med TV -presentatören Justin Lee Collins, också 3/2.

Artisten tidigare kallad Jordan - Katie Price - följer 7/4, med Lindsay Lohan på 2/1.

Boxarna David Haye och Ricky Hatton sitter på 6/1 respektive 10/1.

Serial reality-tv-stjärna och före detta Coronation Street-skådespelerskan Helen Flanagan är klockan 12/1 för att lämna sitt nyreformerade förhållande med fotbollsspelaren Scott Sinclair vid Celebrity Big Brother-husdörren i två veckor eller så.

Långskott, enligt bwin.com , inkluderar även pop -olägenhet Justin Bieber på 33/1.

Bookmakarna erbjuder till och med odds på att dykaren Tom Daley går in i huset 7/1.

Det ser ut som att det här också kan vara året då vi ser en Spice Girl i huset, med odds på alla tidigare Spice - fast låt oss inse det, inte Posh - som sitter på 3/1, medan någon medlem av Girls Aloud är vid 4/1.

På samma sätt har alla medlemmar i Take That samma sak och hoppas kunna efterlikna Mark Owens framgångar efter att han vunnit den andra kändisutgåvan av serien när den var på Channel 4.

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: