Bästa klipp i hårförlängningar för 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Praktiska och eleganta klipp för ditt hår



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Eftersom vi inte kan flockas till våra lokala frisörer ännu, om du är ute efter salongvärdigt hår, kan klipp i extensions ge dig det fylligare eller längre utseende du försöker uppnå.



Om det här är din första gång med tillägg, är inklipp överlägset den mest föredragna metoden i motsats till lim och andra semi-permanenta; de är lätta att installera och ännu enklare att ta bort.

Om du gillar en stil kan du alltid välja en långvarig sömnad. Clip -ins är perfekta för att experimentera med färger och längder innan du bestämmer dig för ett nytt utseende - eller bara som en bra förändring.

För en gång kan du gå syntetiskt, det är vanligtvis billigare så att du kan få mer för pengarna. Om du planerar att tvätta, styla och värma förlängningarna behöver du äkta människohår - vilket med hög kvalitet sannolikt kommer att kosta upp till £ 100.



Vi har avrundat några av de bästa alternativen som är värda att överväga för perfekt hår på ett ögonblick, inklusive mycket älskade märken Halo London och LullaBellz .

Bästa klipp i hårförlängningar för 2020

1. Scrunchy Scrunchie Hair Bun

Scrunchy Scrunchie Hair Bun



För under £ 6, förvänta dig inte ett mirakel, men det du kan förvänta dig är att jag tar upp mig perfekt om ditt hår tappar eller saknar volym för att skapa den perfekta röriga bullen.

Denna crunchy levereras med 40 g syntetiskt hår, men om du är lite tunnare rekommenderar vi den lägre vikten på 30 g för att korrekt blandas med ditt eget hår.

Omslagen smart runt en elastisk hårslips kan du använda den för att bygga upp volymen på din hästsvans, eller för att lägga lite fyllighet till din bulle.

Pris: £ 5,90, Amazon - köp här nu

2. UDU 16 'Clip In Human Hair Extensions

UDU -klipp i hårförlängningar

Om du har naturligt hår eller snäva lockar är dessa klippinsatser för UDU bra att lägga till ett volymlager för att få ditt hår att se fylligare ut och lockar mer härligt.

Håret är 9A Brazilian Remy Hair, 9A är en av de bästa graderingsegenskaperna som finns för tillfället, det kan tvättas, föntorkas och friseras precis som ditt naturliga hår med minimal håravfall eller trassel.

Varje paket har 10 stycken, som väger totalt 120 g. För fullt huvud rekommenderas två till tre förpackningar. Färgen är naturlig svart/brun (1B) som vanligtvis används för bästa blandning med afrostrukturer.

Pris: £ 38.20, Amazon - köp här nu

3. Foxy Locks 12 'Wrap Ponytail Clip In Extensions - Iced Latte

Foxy Locks Wrap Ponytail Clip In Extensions - Iced Latte

Foxy Locks är ett toppval och väl värt investeringen för att skapa långflödande lås.

röd telefonbox till salu

Det här klippet använder 100% mänskligt remyhår, med dubbla dragna vävar för att skapa en omslutning av hästsvansen. Vik enkelt och klipp till ditt eget hår för sömlös blandning.

Håret finns i fyra olika längder; 12, 16, 22 och 26 tum och det finns 17 nyanser att välja mellan. Håret kan också färgas, stylas och tonas efter önskemål.

Pris: Från: £ 55, Foxy Locks - köp här nu

Fyra. Curly and Wild, 14 'Wild Kink Normal Set Clip Ins

Curly and Wild, Wild Kink Normal Set Clip Ins

En annan för dem med naturligt hår, det är särskilt ett toppval för naturliga tjejer som övergår i hårresan från kemiska relaxers.

Du kommer att få ett djärvt, utblåst utseende med subtila knäckar i hela som efterliknar dina naturliga trådar.

Håret är 100% mänskligt, perfekt för att dö och styla som du skulle göra ditt eget, en uppsättning kompromisser om 10 inslag som kommer att göra ett fullt huvud och pumpa upp din volym och längd.

Pris: Från: £ 139,99, Curly and Wild - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsartiklar
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

5. Beauty Works Double Hair Set 18 'Clip-In Hair Extensions

Beauty Works Double Hair Set 18 tums Clip-In Hair Extensions

Beauty Works är ett annat populärt alternativ för kvalitet och veratilitiy.

Den är tillverkad av handvalda, 100% Remy nagelbandsbehållet människohår; så om du vill ha obearbetat hår som har gått igenom premiumrörelser rekommenderar vi dessa.

Det dubbla dragna håret gör varje inslag tjockare, vilket ger ditt hår ett naturligt fylligare utseende, de behållna nagelbanden säkerställer också att håret förblir glansigt även efter upprepad styling efter önskemål.

Silikonklämmor håller också dina naturliga trådar från påfrestningar och brott medan du bär dem.

Pris: £ 156, ser fantastiskt ut - köp här nu

6. Halo London Full Head 16 'Clip In

Halo London Full Head Clip In

Halo London är skaparna bakom de innovativa kronförlängningarna, deras klipp inom räckvidd är lika populärt och till under £ 80 för ett fullt huvud är bland de mer prisvärda & apos; full head & apos; alternativ där ute.

Det är tillverkat av 100% indiskt remyhår, så att du kan göra som du vill med det, inklusive tvätt, dö och uppvärmning. Det finns över 40 toner i sitt sortiment att välja mellan samt varierande längder.

Pris: Från: £ 79,99, Halo Hair Extensions - köp här nu

7. LullaBellz Super Thick 22 '5 Piece Curly Clip In Hair Extensions

LullaBellz Super Thick 22 '5 Piece Curly Clip In Hair Extensions

Om det stora och studsiga utseendet är mer av vad du föredrar, är dessa supertjocka lockiga klipp från LullaBellz en att ta på allvar.

Förlängningarna är syntetiska, men har redan förformats så du måste bara klippa in dem och bära dem.

Det finns fem bitar till varje set, håret väger en ganska rejäl 250g vilket är ganska djärvt för fem klippinsatser, så inte en för dig om du vill ha mindre av studsen.

Pris: £ 28, LullaBellz - köp här nu

8. Feshfen Colorful 20 'Clip In Hair Extensions

Feshfen Colorful 20 'Clip In Hair Extensions

Oavsett om det är ett tillfälle, du experimenterar eller bara har lite DIY med barnen - dessa färgglada klipp är ljusa, djärva och superkul.

vilken tid stänger vallokalerna

Lägg till en färgfärg i din stil, utan att det behövs kemiska färgämnen och processer. Den här uppsättningen har en mängd färger för blandning och matchning, eller om du känner till färgen du vill ha kan du köpa dem separat.

Pris: £ 9,99, Amazon - köp här nu

Unna ditt hår lite TLC efter upprepad styling och färgning, med de bästa hembehandlingarna för skadat hår.

Se Även: