Robert Pattinson 'delar med Kristen Stewart': Se deras dramatiska resa tillsammans med en fullständig tidslinje för deras förhållande

Usa -Skvaller

Ditt Horoskop För Imorgon

Den här bilden kommer att raderas från deras telefoner(Bild: Twitter)



Precis när alla tyckte att det gick så bra, har Robert Pattinson och Kristen Stewart enligt uppgift & apos; delat upp & apos; för andra gången.



De räddade deras förhållande efter att Kristen gjorde en chockbekännelse att hon lurade sin långvariga pojkvän Rob.



22-åringen avbildades och kysste den gifta filmregissören och far till två Rupert Sanders och tvingades släppa en offentlig ursäkt.

Men sedan hennes 'tillfälliga indiskretion' trodde man att Twilight-medstjärnorna hade försonats helt.

De avbildades tillsammans på fester och offentliga framträdanden som såg glada och mycket kär ut.



Vi hoppas att uppbrottet var lika komiskt som detta (Bild: stänk)

Men rapporter idag avslöjar att Rob tog beslutet att avsluta sin romantik med Kristen för att & återvända till att vara goda vänner. & Apos;



x-faktor miming

Hon flög till LA och skulle vara Robs dejt för Golden Globes, men han sa till henne att han vill kyla det, säger en källa till The Sun.

Han älskar henne men vill hellre gå tillbaka till att vara goda vänner så att de kan återuppbygga sitt förtroende och fokusera på arbetet efter Twilight. '

Daterar, parar eller hatar de fortfarande?

Det kan inte vara lätt att bryta med Kristen när hon ser SÅ het ut (Bild: Getty)

Vi har gjort denna tidslinje - en samling citat och offentliga ursäkter, rykten och tabloidkällor men viktigast av allt en referenspunkt för alla som är intresserade (vem är inte det?) I den senaste Hollywood -kärlekstriangeln - eller TWI -vinkel, i det här fallet.

Gå nu och hämta dina läsglasögon och njut.

April 2008: Kristen och Rob knyter band under inspelningen av Twilight och hade sin första intervju med MTV, tillbringade mestadels att prata och skratta tillsammans.

November 2008: Rykten om att Kristen och Rob är romantiskt inblandade börjar spridas efter en jobbig fotografering och intervju med Vanity Fair. Fotografen Peggy Sirota ombads av VF.com att släppa hela uppsättningen bilder efter att Twilight -fans tiggde om att få se mer.

Maj 2009: Det är 'kyssen som nästan var', när Kristen och Robert tog emot Best Kiss -trofén vid MTV Movie Awards for Twilight. De drog av den största retningen någonsin (notera Britney och Madonna) genom att låtsas gå in för en kyss och dra i sista sekunden. Kristen vände sig till publiken och kamerorna och sa: Tack så mycket !. Ja, du är välkommen.

Augusti 2009 : Ingen visste huruvida deras kön brann eller inte, men paret sågs och umgicks med varandra på en Kings Of Leon -konsert i Vancouver. En källa till US Weekly sa: 'De har bestämt sig för att vara mer offentliga om att gå ut nu. De är inte pojkvän och flickvän, men de har definitivt anslutit sig.

September 2009: ok! Magazine (US) skrev ut rubriken ‘ENGAGED!’ Tillsammans med en bild av Rob och Kristen. En källa sa till magaren: Om Kristen letar efter Rob, säger hon: ”Har någon sett min man?” Och Rob älskar att säga ”Har du träffat min underbara fru, Kristen?” Det är sött. De är som ett par kärleksfulla tonåringar.

Oktober 2009: Det var exakt ett år sedan lovebirds Robert och Kristen poserade tillsammans för Vanity Fair, men den här gången var Rob ensam - och han avfärdade rapporter om att de är ett objekt. Det spelar ingen roll vad du säger [till tabloiderna]. Jag har bokstavligen varit över hela landet [från Kristen], och det är som 'Åh, de var på hemliga datum!' Det är som 'Var? Jag kan inte ta mig ur mitt hotellrum! ’? han sa.

November 2009: Efter Robs utbrott om deras förhållande var det Kristens tur. Hon berättade för Entertainment Weekly att hon är trött på att människor (främst reportrar) frågar om hennes förhållande. 'Jag hade förmodligen svarat på det om människor inte hade gjort så stor grej om det,' sa hon. 'Men jag kommer inte att ge fienden ett svar. Jag vet att människor är riktigt roliga med & tja, du valde att vara skådespelare, varför ska du inte ge bort hela ditt liv ?! Kan jag få ditt förstfödda barn? & Apos ;. Wow.

April 2011 : De fotograferas tillsammans, nästan vidrör näsor mitt i en kyss medan de firar premiären för Roberts film Water For Elephants - men det finns INTE något officiellt ord om att de skjuter ihop.

De är i karaktär här men hur lång tid är det innan kyrkklockorna ringer?

Oktober 2011 : Slutligen erkänner Kristen att de är tillsammans! Ungefär. Hon berättade för GQ att hennes pojkvän är engelska. Och när reportern pressade lite mer efter ett namn (allt vi vill ha är ett namn, Kristen!), Sa hon: Kom igen, killar, det är så uppenbart!

Maj 2012: Kirsten deltar i Cannes -premiären av Roberts film Cosmopolis och var som en rörig skolflicka när hon gav sin recension till MTV. 'Han är så bra på det!' hon rusade om Pattinsons prestation. 'Han är riktigt, riktigt [bra]. Jag vet inte ens hur han [gjorde det]. Jag kunde inte ens förstå det. Det är så bra, det är så coolt, jag är så stolt över honom. Tack Gud.' Vet dock inte varför Gud får hela äran för Robs hårda arbete.

Juli 2012: Robert säger till Blackbook -tidningen att han inte gifter sig med Kristen - ännu. Det fanns en tidning med dessa bilder som sa att jag skulle gifta mig. Ingen vet någonsin vad som är sant eller vad som inte är, säger han. 'Till och med min egen mamma ringde för att fråga mig om det var sant. Det är det inte. Åtminstone inte ännu. '

INFIDELITY KLAXON

Kristen och Rupert: Den andra mannen (Bild: BIG)

17 juli: Kristen sades att gå ut på en rutinresa till gymmet men hamnade på en avstickare i LA med Rupert Sanders. Paret sågs tillsammans på en parkeringsplats och foton som tagits av en paparazzo visar skådespelerskan och filmregissören vara nära varandra, med Rupert som kysser Kristen över hela kroppen enligt amerikanska rapporter. De lämnade parkeringen och fortsatte att mysa ute i det fria på en vandringsled med utsikt över Hollywood -skylten - och Kristen sågs med Roberts keps i handen för tillfället.

när dog david bowie

19 juli: Rob och Kristen gick till deras vanliga hangout Hotel Café för att få lite levande musik tillsammans. De lämnade som ett par och såg mycket ut tillsammans. Detta skulle förmodligen vara natten som Rob tänker tillbaka på under eventuella uppgörelsessamtal.

22 juli: De var karaktär som Edward och Bella på Teen Choice Awards, där The Twilight Saga: Breaking Dawn vann en surfbräda (det är ett officiellt pris och inte någon form av utlottningspris, tro det eller ej). Ändå ser vi inga tecken på sorg.

24 juli: Världen var chockad över avslöjandet att Kristen hade en kort stund med den gifta regissören för hennes nya film Snow White And The Hunstmen, sa källor till People (US). 'Kristen är helt förstörd', säger en källa. 'Det var ett misstag och ett fullständigt förfall i bedömningen.'

KRISTEN STEWART OCH RUPERT Sanders

Äter ute: Rupert och Kristen äter i en mycket orange restaurang (Bild: IF)

Källan tillade: 'Hon hade ingen affär med Rupert. Det var bara ett flyktigt ögonblick som inte borde ha hänt, säger källan. 'Hon tänkte aldrig skada någon. Hon är en bra person som bara gjorde ett dåligt val.

25 juli : Kristen och Rupert är snabba med att släppa ursäkter genom People (USA), hon säger till Rob att hon älskar honom, hon älskar honom, hon älskar honom etc etc etc. Medan Rupert berättar för sin fru och sina barn att han hoppas att de kan lösa saker. Hans fru Liberty talade om sitt lyckliga äktenskap innan hon postade sin sista tweet wow, sedan togs hennes konto bort.

Det andra paret: Rupert och Liberty (Bild: Getty)

26 juli : Samma amerikanska pressmeddelande, People, rapporterar att Robert har flyttat från kärleksboet på 4 miljoner pund som han delade med Kristen medan hon upptäcktes när hon lämnade sitt gym, bara åtta dagar efter att samma resa ledde till hela skandalen. OCH, trots att hon var den starkaste stjärnan någonsin på den röda mattan valde hon denna dag - av alla dagar - för att få ett leende.

26 juli: Källor nära Rob säger att han är ”orolig” och har gömt sig efter att ha känt sig ”förrådd och generad” av hennes offentliga ursäkt. Men Kristen är fortfarande hoppfull om att paret kommer att rädda sitt förhållande, enligt rapporter.

26 juli: En källa på New York Post sa detta om R-Pattz reaktion: Rob och Kristen hade ett långt och intensivt samtal bakom scenen, och han såg eländig, hjärtkrossad och förnedrad ut. Hon vädjade. Rob är djupt kär i Kristen och är mycket avundsjuk när andra män slår på henne. Detta kommer att krossa honom.

28 juli: 'Rob vill få en man att prata med Rupert för att ta reda på exakt vad som hände mellan honom och Kristen', sa en källa nära Twilight -stjärnan exklusivt till RadarOnline.com.

29 juli: En massiv rörlig lastbil sågs vid Rob och Kristens hus i LA. Det kan vara lite av en aning om att det är över då.

29 juli: En källa berättade för Sunday NEWSAM att R-Pattz var redo att föreslå innan han fick veta om affären.

Robert hoppades att gifta sig med Kristen och förberedde sig på att komma med ett förslag innan hon erkände fusk. Han hade köpt huset i Los Angeles för att vara deras hem och såg dem stanna där länge. Nu är Rob arg - han har lämnat herrgården och har inte pratat med henne sedan dess. De har bara utbytt uppvärmda textmeddelanden.

29 juli : Kristen fuskade i månader med Rupert Sanders säger att hans frus släktingar, enligt söndagstidningen The People.

31 juli: Filmproducenten Giovanni Agnelli räknar med att Kristen och regissören Rupert Sanders trots allt inte hade en smäll ... trots att hon offentligt bad om ursäkt för det. Han postade på nätet: Jag kommer att säga just nu vad den manipulativa media inte säger ... Kristen Stewart hade inte någon typ av sex med Rupert Sanders. Snurren som fortsätter att växa på den här historien är häpnadsväckande. Det fanns INGEN på uppsatt affär. Sluta skriva ut LJUG.

31 juli: Rupert avbildades för första gången sedan och ses fortfarande ha på sig sin vigselring.

31 juli: Robert sägs vara & fruktar & apos; nästa Twilight -reklamtur. 'Han är i bitar men Twilight -kärlekstriangeln är ingenting utan honom och Kristen', sa en källa till Perez Hilton. ”Det äter upp honom att han inte har något annat val än att se henne igen på grund av arbete. Hans förnedring är total. '

1 augusti: Robert sägs vara desperat att sitta ner och prata med Ruperts fru Liberty för att försöka ta reda på om Kristen talar sanning och affären var en 'tillfällig indiskretion' eller om den hade pågått i flera månader, som Liberty's familj tror.

1 augusti: R-Pattz 'talesman skäller på E! Online för att förneka att han har avbrutit reklamuppgifter för sin nästa film Cosmopolis: 'Cospmopolis är en film som Robert är mycket stolt över och ser fram emot att stödja. Inga bekräftade engagemang har avbrutits. Alla rapporter om motsatsen är felaktiga. Du har all rätt att vara rädd.

1 augusti: Rykten flyger om var den frodiga Pattinson befinner sig. Vissa säger att han bor på Water For Elephants co-star Reese Witherspoon fritidshus i Cailfornia. Andra som han har upptäckts i en trendig bar i östra London ... kanske är han en varelse med konstiga mytiska krafter trots allt (som tidsresor).

Reese är en riktig kompis och låter Rob gömma sig vid hennes herrgård i Cali (Bild: Getty)

2 augusti: 'Ingen kommer att ge en ***, & apos; enligt Twilight-medstjärnan som räknar med att Kristen lurar på Rob kommer inte att orsaka några problem när rollistan kommer att ansluta sig i september. Christian Serratos sa till US Weekly: 'Naturligtvis är människor fans av oss nu, men jag tror framför allt att de är fan av dessa karaktärer. Jag tror inte att någon verkligen kommer att ge en s ** t. De kommer att se filmen; det kommer att bli fantastiskt. '

2 augusti : Kampanjen för Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 2 kommer att gå 'fullt ut'. President för världsomspännande marknadsföring, Nancy Kirkpatrick, sa till Entertainment Weekly: 'Även om det är studiopolicy att inte kommentera skådespelares personliga liv, går Summit fullt ut och ser fram emot den här novemberöppningen av The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 2. Vi är övertygade om att filmen levererar fantastisk underhållning för våra passionerade fans och allmänhet.

4 augusti: 'Ingen har någonsin svikit mig'. Rob's värld kraschade när Kristen fotograferades i en clinch med Rupert den 17 juli. Nyheten om affären bröt ut en vecka senare. Men ironiskt nog talade han under Roberts intervju den 16 juli om berömmelsens svårigheter och sa att förekomsten av kameratelefoner innebär att kändisar måste vara extremt försiktiga med sitt beteende offentligt. Han sa: Jag önskar att detta (Twilight) hade hänt för 12 år sedan, innan kameratelefoner och webbplats TMZ. Då hade det varit fantastiskt. Att vara en framgångsrik skådespelare ... om du bara hade den goda sidan av berömmelse hade det varit otroligt. Nu är skådespelare de mest konservativa människorna i världen eftersom du inte kan göra någonting. Bokstavligen ... du kan inte göra någonting alls. Du kan inte lita på någon eftersom allt blir en del av din karriär.

5 augusti: Finns det EN annan-en annan man? Rob anklagar nu Kristen för att ha lurat honom med en andra kille, producenten Giovanni Agnelli, enligt amerikanska webbplatsen Radar Online. En källa sa till skvallerwebbplatsen: 'Rob känner Agnelli och har ringt honom mycket sedan Kristen har varit där,' sa en insider. 'Han vill veta varför Kristen bor där hemma hos honom?' fortsatte källan. 'Han är super arg nu och har anklagat Giovanni för att ha legat med Kristen också.'

6 augusti: R-Pattz återvänder! Rob går på cowboy -dans med vänner första kvällen sedan Kristen Stewart lurade honom. Han gick ut till Deer Lounge med vänner och en anställd på anläggningen berättade för Radar Online : Jag har fått höra av flera personer att Robert Pattinson var här och njöt av musiken med sina vänner. 'Han verkade vid gott humör. Jag var inte den kvällen så jag såg honom inte personligen, men flera andra gjorde det. ' Deer Lodge har varit en populär nöjesplats sedan 1932 och erbjuder levande musik, dans, restaurang och, enligt sin webbplats, massor av & apos; varm cowgirl -gästfrihet. & Apos;

6 augusti: Trots att Rupert har avbildats med sin vigselring har han fortfarande inte sett sin fru Liberty Ross, sedan detaljer om hans otrohet blev världskunskap. Amerikanska tidningen People rapporterade: 'De verkade som en helt lycklig familj. Detta var förödande för henne. Hon har fokuserat bara på sina barn genom det här, säger källan. 'Det är det hon bryr sig mest om.' Men chocken över skandalen försvinner tydligen. 'Nu känner hon sig verkligen stark och ser fram emot att återuppta sitt liv', säger källan. Men det betyder inte att en försoning är på gång, enligt showbiz mag.

7 augusti: Woah, alla är ute och går! Kristen sågs träna på Gold & apos; s gym med sin personliga tränare medan Liberty Ross sågs tillsammans med sina två barn. Rupert var inte med sin fru men fotograferades jogga - fortfarande bär sin vigselring. Och så fortsätter det ...

Rob tar av sig och kysser en medstjärna i senaste filmen Cosmopolis (Bild: Entertainment One)

7 augusti: Slutligen har vi faktiska datum för när R-Pattz kommer att göra sitt första offentliga framträdande. Det har gått två veckor sedan han ordentligt gömde sig, men en representant för den nya filmen Cosmopolis bekräftade att skådespelaren kommer att stå framför media tre gånger nästa vecka. På måndag (13: e) deltar Rob på premiären och röda mattan på Manhattan, på tisdag (14: e) ansluter han sig till regissören för ett pressevenemang före huvudevenemanget .... en LIVE TV-intervju med Good Morning America på onsdagen (15: e) ).

7 augusti: Vi har en bild på Liberty Ross som dök upp utan att hennes vigselring såg snygg ut med en marindräkt i LA. Varken Liberty eller Rupert har officiellt ansökt om skilsmässa verkar hon skicka ett högt och tydligt meddelande om deras förhållandes status.

8 augusti: Liberty träffade sin otrogen man Rupert på en kontorsbyggnad i Beverly Hills idag, innan hon fördes iväg till en snygg lunch med en mystisk man. Däremot satt kärleksråttan Rupert på ett steg och åt en takeaway-smörgås. Innan de skilde sig ledde en äldre man in tvåbarnsmamman i det väntande fordonet, han vände sig om för att titta på den engelska regissören med en blick av fullständig motvilja i ansiktet. Man tror att han till och med kan vara hennes advokat. Efter lunch sågs Liberty gosa till den mystiska mannen - leende runt.

8 augusti: Bilder dyker upp av Kristen som visar spänningen i splittringen genom ett hysteriskt sammanbrott. Det offentliga utbrottet bedövade tittarna när Kristen var tvungen att lugna sig innan hon körde iväg.

8 augusti: Enligt rapporter i USA planerar Kristen en återförening med Rob INNAN de tvingas träffas för Twilight -kampanjen. Hon hoppas kunna träffas och återförenas med honom nästa vecka på Isle of Wight. En källa sa till PerezHilton.com: 'Kristen tror att om någonstans kommer att påminna Rob om vad de hade tillsammans, är det där. De har delat lyckliga stunder på ön och till och med pratat vid ett tillfälle om hur det skulle vara deras idealiska bröllopsdestination.

naken i havet

8 augusti: Robert Pattinson kommer att tala med Stewart! Åh, vi menar Jon Stewart, den amerikanska telegubben - inte Kristen. Det kommer att vara på måndagen den 13 augusti, inför hans turné för Good Morning America den 15: e. Räkna med bra skvaller och lite uppföljningsnyheter vid den andra intervjun.

(Bild: IF)

9 augusti: Kristen Stewart har enligt uppgift dragit sig ur Londonpremiären för sin nya film & The Road & apos; för att hon är för generad för att visas offentligt efter hennes fuskskandal.

9 augusti : Liberty Ross ser strålande ut med en vit väst och ett korsfästelse för sitt möte med en skilsmässoadvokat. Men TMZ rapporterar att en skilsmässa inte är slutmålet och i ansiktet tar hon Rupert till en familjeterapeut för att fixa sitt äktenskap.

10 augusti: Ytterligare en intervju med Kristen Stewart och R-Pattz har framkommit som gör det obehagligt att läsa efter affären. De gav en gemensam intervju till den amerikanska publikationen Entertainment Weekly redan i juli, vilket var ungefär samtidigt som hon nösade till Rupert på ett sätt som definitivt var övervänligt. Kristen sa: Jag gillar inte sådana människor, sa hon. Människor som är en fullständig icke-person men på något sätt genom linsen verkar som om de är & apos; on & apos; och intressant och engagerad. Jag bryr mig mer om människorna som står i rummet. Jag vill inte att någon ska gå och säga: 'Gud, den tjejen är så falsk'.

Det verkar som att sättet att komma över ditt ex är att bära en Gucci -kostym och, odla en monobrow (Bild: SPLASH)

14 augusti: I sin första intervju sedan flickvännen Kristen Stewart erkände att han lurade honom lyckades R-Pattz inte gråta. Intervjuaren Jon Stewart sa: 'OK, låt oss bara göra det här', när han tog fram två baljor Ben & Jerry & ett par skedar. 'Nu pratar vi bara ett par tjejer', förklarade han. 'Okej ... Berätta allt. R-Pattz svarade: 'Jag försöker undvika att äta detta, jag kommer att dela min Spanx. Men Rob tillade: 'Mitt största problem i mitt liv är att jag är billig, och jag anställde inte en publicist', avslöjade Pattinson. 'Jag kommer att anställa en publicist.'

14 augusti: Rob var också på den röda mattan för premiären av Cosmopolis, han stod inför kamerorna, såg extremt cool ut och fick förmodligen K-Stew att hata sig själv (ännu mer). Han klarade till och med några leenden också.

15 augusti: Robert Pattinson skrattar åt anklagelser om elände efter K-Stews affär i en extraordinär ny intervju med Showbiz Tonight. I teasern för showen - som sänds nästa tisdag - säger han: Sedan den första skymningen går du in i den här typen av rike där du får saker rapporterade om dig, och det är konstigt. När det gäller skvaller rykten inte matchar verkligheten. Du börjar ha en total disassociation.

15 augusti: Är detta Roberts nya flickvän? R-Pattz upptäckte en dejt med mystiska kvinnor i en privat medlemsklubb, men paret upptäcktes inte tillsammans.

15 augusti: Rapporterar att Kristen har tappats från nästa Snow White -filmyta, vilket bara borde tjäna till hennes elände.

17 augusti: Kristen drar sig ur presentationen av MTV Video Music Awards i september. Hon skulle vara värd tillsammans med R-Pattz, så det kunde ha blivit lite besvärligt. Hon planerar att bege sig till Toronto International Film Festival för att i stället marknadsföra sin film On The Road.

17 augusti: Kristens utebliven show på den röda mattan vid Londonpremiären av On the Road, lämnar sina medstjärnor för att avvärja frågor om hennes fusk. Hennes medstjärna i filmen Rob Sturridge blir ganska arg över att bli frågad om sin kompis R-Pattz och snaps på reportrar.

Rob är en sån herre, vi skulle inte hålla dörren för Kristen efter det här

19 augusti: Kristen lever på en diet av Red Bull och cigaretter enligt en källa på Showbizspy.com. Insideren sa: 'Hon gömde sig i Los Angeles hem för en producentvän och ser blek och uttjänt ut. När någon försöker tvinga henne att äta ens en liten skål soppa, hävdar hon antingen att hon bara har haft något, som inte är sant, eller att hon är illamående och att det inte finns någon chans att hålla något nere. Kristen är sorgslagen och har hamnat i botten. På många sätt lever Kristen av cigg och Red Bull är ett sätt att straffa sig själv. '

20 augusti: Inga överraskningar här utan ett officiellt ord om att varken Rob eller Kristen kommer att framträda och Twilight -konventet. Det främmande paret utanför skärmen och Taylor Lautner har valt att inte delta i den sista fyra tjänstemannen Skymning konventioner på helgerna 25 augusti, 29 september), 5 oktober och 3 november, enligt Zap2it.com

23 augusti: R-Pattz skämtar om att vara hemlös genom att säga till Jimmy Kimmel: 'Jag bor i en papperskorg'. Han avslöjar också planer på att återförenas med Kristen för Twilight -premiären i november och berättar för kompisar att han kommer att gå ner på röda mattan med henne för att rädda hennes förlägenhet.

24 augusti: Liberty Ross var på Los Angeles bash för nya filmen Lawless och hon hade fortfarande inte på sig sin vigselring.

28 augusti: Enligt tidningen Look tog Rob äntligen ett av Kristens desperata samtal och pratade med henne i över en timme innan han gick med på att träffas för första gången sedan 25 juli.

Inga problem? T-shirten betyder & apos; att vara helt i fred med dig själv & apos;

4 sep: Kristen sa till brittiska Vogue: Jag vet att om du inte har tänkt på hur du vill presentera en mycket förpackad idé om dig själv kan det verka som om du saknar ambition. Men, dude, ärligt talat? Jag kan inte. Men du vet, jag är inte så smidig. Jag kan bli klumpig runt vissa människor. ' Oj, vilka VISSA människor kan hon möjligen betyda?

6 sep: Kristen bar Rob's t-shirt när hon förbereder sig för sitt första röda mattan för nya filmen On The Road på Toronto Film Festival. Ordet IRIE definieras som att det betyder ”hur du känner när du inte har några bekymmer - att vara helt i fred med ditt nuvarande tillstånd”. Konstig .

7 september: Någon annan som tycker lite synd om henne? Kristen avbildade ensam i Toronto medan Rob deltar i utmärkelserna i LA med Taylor Lautner och resten av rollistan

7 september: Nya citat kom från Kristen, bara några veckor innan bilderna på hennes fusk framkom, sa hon till Vogue -journalisten Christa D’Souza: ”Herregud, jag är så kär i min pojkvän. Jag önskar att han var här nu. Jag tror att jag vill ha hans bebisar. Innan jag lägger till: Jag älskar hur han luktar. Och honom jag. Som att han älskar att slicka under mina armhålor. Äckligt.

Är detta leendet hos en förlåten flickvän? (Bild: Rex)

9 september: Kristen ger en massiv antydan om att hon är tillbaka tillsammans med Rob. På Toronto Film Festival där hon marknadsför ny film On The Road verkar antyda att paret faktiskt fortfarande är tillsammans. Kristen sa dessa ord: Vi kommer att må bra. Vi mår helt bra. Vad kan detta möjligen betyda?

11 september: Enligt några spioner på Toronto Film Festival sågs Kristen chatta med hunken James Franco. En mullvad berättade för ett antal amerikanska skvallerplatser att Kristen fnissade och flirtade hela tiden. En källa sa till Radar Online: I slutet av deras chansmöte tog Franco Stewarts nummer och bad henne ut på middag. Kristen sa till en början nej, men funderar över tanken. James vill definitivt se Kristen igen, och det finns inget bättre för en hjärtknäckt tjej än att beundras av en stilig man.

16 sep: En källa sa till The Sun: De bestämde sig ganska mycket för att de inte kunde leva utan varandra. Kristen hällde ut sitt hjärta till Robert och berättade att det var en engångsföreteelse och ett misstag. Insideren tillade: Rob ser det som att Kristen gjorde ett riktigt dumt misstag. Efter många långa gråtfulla samtal har de löst det. Rob kan se hur verkligen Kristen är ledsen och har totalt förlåtit henne. De älskar verkligen varandra. '

Förvirrad? Arg? Upprörd? Vänta tills du hör den senaste uppdateringen ...

19 sep : Amerikanska tidningen US Weekly rapporterar att Rob och Kristen är tillbaka igen efter en 'dramatisk sminkning'. Tidningen säger att paret har träffats 'några gånger' och att 'vänner tror att de kommer att bli ett par igen'. Oooh.

Liberty Ross blir knäpp med sitt ex (Bild: Splash)

19 sep: Liberty Ross ses hålla händerna med sin ex -pojkvän efter en utekväll i LA - är det här två fingrar till Rupert?

21 september: Rob syns tydligen & cruisar & apos; runt i bilen med Kristen, med Twitter rapporterar att de körde genom ett bostadsområde i LA tillsammans.

24 september: Den enorma Twihard -fansen som ursprungligen hade ett YouTube -rant som gick något i stil med 'HUR KAN DU GÖRA DETTA KRISTEN ?!' spelar in en ny video. Emma Clark (annars känd genom hennes YouTube-handtag av nuttymadam3575) säger nu till alla att lugna sig om R-Patz och K-Stews rapporterade återförening. Det är när du vet att det är officiellt.

25 september: Trots hennes utekväll med sin ex-pojkvän ses Liberty med sin vigselring TILLBAKA och ett stort leende på läpparna, med en vän som bekräftar att hon planerar att gå vidare.

Gläd dig åt K-Stew, Rob är hemma igen och nosar på kuddarna (Bild: Film Magic)

26 september: I en STOR UTVECKLING sägs R-Pattz och Kristen ha flyttat tillbaka tillsammans. 'De lever tillsammans och har försonats', säger en källa till amerikanska tidningen, 'Men han är extra känslig just nu'. Trots de glada nyheterna (för henne i alla fall) blir Kristen knäppt på flygplatsen och ser eländig ut (ovan).

11 oktober: Just då, här är en bild av R-Patz i en svagt upplyst klubb, som sitter mycket nära en blond dam och pratar med henne, med ett leende på läpparna. Nu, om vi var Kristen, eller om det här var vår pojkvän som hade blivit knäppt på detta sätt, skulle våra misstankar definitivt väckas och vi kan ställa frågor som: & apos; Vem är hon? & Apos; & apos; Varför fick du dig så nära? & apos; & apos; Hur länge har du pratat med henne? & apos;

14 oktober: Twilight-medstjärnorna tillbringade lördagskvällen tillsammans på ett Hollywoods Chateau Marmont, enligt Hollywoodlife.com. Åskådare berättade för de amerikanska insiderna att paret hade tagit hand om varandra.

15 oktober: För att ge Twilight -fans en försmak av vad som väntar (ledtråd: dimmautomater, falskt blod och extrem granskning av hur Kristen Stewart agerar kring Robert Pattinson) - har filmskaparna släppt denna reklamaffisch. Det är ett steg närmare att se Kristen och Rob tillsammans igen efter att hon erkände att han har lurat honom efter att ha blivit avbildad och kysst en gift filmregissör.

lily mo sheen bikini

16 oktober: KRISTEN OCH ROB HAR BILDats SAMMAN. upprepa. KRISTEN OCH ROB HAR BILDats SAMMAN. Entertainment Tonight har publicerat en stillbild av paret tillsammans på sin webbplats, och det påstås att bilden togs på söndagskvällen på Ye Rustic Inn.

17 oktober: Rob och Kristen är redo att släppa Hollywood -glamouren och flytta till Cornwall, enligt The Sun. En källa avslöjade: För några veckor sedan tog han Kristen till Lizard Point för en fyra dagars resa och knappt någon störde dem. De hade några fantastiska dagar bara som vanliga. De gick med på att köpa ett bulthål där och efter att ha satt sina hjärtan på ett par avlägsna stugor hoppas de kunna slutföra ett snart. Det är ännu ett tecken på att de är tillbaka på rätt spår som ett engagerat par och inte ser tillbaka.

17 oktober: På de senaste bilderna på RobSten tillsammans offentligt för första gången sedan hennes affär - kan K -Stew ses vila huvudet på sin pojkvän. Vi är inga experter på kroppsspråk (helt klart) men de såg väldigt mycket ut.

17 oktober: Kristen Stewart har gått för dyrt för att vara närmare Rob. Enligt Real Estalker köpte hon ett hem på 2,195 miljoner dollar - 2,5 mil från Rob & apos; s plats.

19 oktober: Bara om du fortfarande var på staketet om Kristen och R-Patz var tillbaka, har de blivit knäppta och snogat halvnakna i trädgården. Paret har fotograferats kramas och kysses vid poolen på Kristens nya herrgård i LA, med Amerikanska webbplatsen Pop Sugar avslöjar bilderna online. I svart bikini ses Kristen komma ut ur vattnet och svepa sig runt Rob innan Twilight -skådespelaren lutar sig ner och planterar en kyss direkt på hennes läppar. Det råder ingen tvekan om det faktum att personerna i bilderna är Rob och K-Stew, med det sista beviset som bevisar att de definitivt är tillbaka tillsammans.

23 oktober: Det har bara gått tre månader sedan Liberty Ross såg bilder av hennes man som lurade henne med Kristen Stewart. Men skådespelerskan visar inga tecken på sorg när Rupert Sanders fångades och kysste 22-åringen. I sitt första offentliga uttalande sedan skandalen sa hon: Jag tror att vi alla är på resor och att vi alla får lektioner vid vissa tidpunkter i våra liv. Ibland, när saker verkar riktigt dåliga, måste du kunna se det goda och lära av det och bara gå fram så nådigt som möjligt.

(Bild: Splash)

26 oktober: Fick dig! Här gömmer R-Patz och Kristen Stewart sina ansikten bakom en limousin.

Robert Pattinson och Kristen Stewart ses lämna en halloweenfest tillsammans

Det är ett trendigt spöke i bakgrunden - tartan är så stor den här säsongen (Bild: PCN)

31 oktober: Halloween för samman Kristen Stewart och Robert Pattinson när de bär matchande masker och håller i händerna. R-Patz och K-Stew höll saker uppfriskande lågmälda och parade ihop sina budgetmasker med sina vanliga påklädda kläder. På en sida, medan vi obsessivt överanalyserar detta foto-har R-Patz keps & apos; tosa & apos; emblazoned längs sidan? Det är det sista (felstavade) ordet vi skulle använda för att beskriva det härligt håriga.

2 nov: Detta var väl lite av en anti-klimax, eller hur? Vi hoppades verkligen på åtminstone lite drama när Kristen Stewart och Robert Pattinson mötte kamerorna tillsammans för första gången sedan hon fuskade honom. Men de såg lugna ut och tillbringade större delen av sin tid med att skratta eller vara lyckliga. Inte Total Wipeout-stil kropp bashing extraordinaire du kan ha väntat. Det var långt ifrån ett avsnitt av Jeremy Kyle och hela chatten var Twilight -relaterad, även om det vandrade lite när paret gjorde några LOLs om deras tvivelaktiga Halloween -kostym.

(Bild: MTV / WENN)

7 nov: Efter veckor med att undvika frågor om sitt personliga liv har Kristen Stewart äntligen tvingats diskutera sitt förhållande till Robert Pattinson efter att ha blivit förblindad av en mycket svår fråga på LIVE TV. Reporter dam, presentera din rygg för oss så slår vi den åt dig. Synligt rasande och oförmögen att tänka på ett snabbt svar, ångade Kristen: 'Bra att du borde nämna DET.'

8 nov: Det är R-Patz 'tur att bli frågad om Kristen Stewart på direktsänd TV. Igår hade jag frågat Kristen om du och hon hade blivit tillsammans igen. Såg du vad hon sa? Idag frågade programledaren Savannah Guthrie honom. Nej. Vad sa hon? Frågade Rob i gengäld. Hon sa: ”Fortsätt gissa, svarade Savannah. Jag vill fråga, för vi får det hela tiden.

Vem frågar egentligen? Finns det i ditt kontrakt? Rob svarade i vad vi tror var hans försök att vara stark. Han fortsatte med att mumla saker om att inte bli personlig och ta en tupplur, vilket förmodligen är vad han gjorde direkt efteråt.

13 november: Det är händelsen som experter på kroppsspråk har sett fram emot månader - chansen att se Robert Pattinson och Kristen Stewart posera sida vid sida vid världspremiären av den sista Twilight -filmen - Breaking Dawn Part 2.

Inte illa, va? (Bild: Getty)

14 nov: Åh titta, det finns mer video av Kristen som är besvärlig om relationer.

Börja chatten med en stor sarkastisk 'det här är så roligt!' i intervjun misslyckades Kristen med att svara på en fråga om klänningar innan han verkligen kämpade med den här: Taylor Swift skriver många break-up-låtar. Är killen alltid skyldig till sorg? & Apos; Hon sprutade: 'Nä, kom igen nu ... Jag kommer att fråga henne - kanske vet hon ...'

Och när värdinnan försökte ställa henne en annan split-baserad fråga, lät Kristen henne komma så långt som & apos; som bryter upp ... & apos; innan hon ropade 'Vad? Vad gör du?!'

15 november: Vi är så glada att det är väldigt, väldigt svårt att skriva just nu. Eftersom Kristen Stewart och Robert Pattinson just anlände till Twilight Breaking Dawn Part 2 -premiären tillsammans . De klev ur samma bil, tillsammans . De gick längs den röda mattan, tillsammans. De utbytte älskade blickar, tillsammans.

(Bild: Rex)

16 nov: Vi älskar henne för det här. Här lämnar Kristen Stewart i går kväll sin häftiga Breaking Dawn-premiär med pojkvännen R-Patz (han kommer att vara den bleka i kostymen) iklädd ... jeans och träningsskor. Det är för tidigt för oss att avgöra om vi hittar detta:

a. Intensivt irriterande i en & apos; OK VI FÅR DET, DU & apos; RE FÖR KYL FÖR EN FROCK & apos; sätt.

b. Ganska coolt, i en & apos; ja, du är förmodligen för cool för en klänning & apos; sätt.

(Bild: Magic Moments)

mcdonalds monopol 2019 startdatum

20 november: Det ser ut som Kristen Stewart är verkligen tur. Hon såg förmodligen en slant på marken och plockade upp den eller något. För det ser ut som att Twilight -skådespelerskan kommer att återvända till scenen av Snow White and the Huntsman där hon i hemlighet kopplade ihop sig med regissören Rupert Sanders. Och tack och lov för de andra castmedlemmarna (och Kristens förhållande till RPatz) kommer Rupert trots allt inte att återvända till projektet.

'Manuset har redan skrivits och produktionen kommer att påbörjas i slutet av nästa år', säger en källa, men Rupert Sanders kommer definitivt inte att vara en del av projektet. Rupert ville inte vara en del av det till att börja med eftersom han desperat fortfarande försöker rädda sitt äktenskap. Sökningen pågår fortfarande efter en ny regissör.

21 november: 'Jag vill att mitt barn ska ha Rob's ögon': Är det något Kristen Stewart inte berättar för oss? Hon leder in i babytalen genom att ta upp den berömda Bollywood -skådespelaren Hrithik Roshan - som en gång ryktes om att vara i samtal med att spela motsatt Kristen i en Bollywood -film för några år sedan, men som aldrig tog fart.

'Om någon erbjuder mig ett bra manus, skulle jag gärna jobba i en Bollywood -film. Jag skulle gärna jobba med Hrithik Roshan. Han är en underbar skådespelare och så snygg. Faktum är att om jag har en pojke skulle jag vilja att han skulle se ut som Hrithik Roshan, men med Robas ögon, sa hon.

26 november: Efter att ha spenderat de senaste veckorna runt i Europa och pratat om Vampire -sexscener, var Kristen och Rob på väg tillbaka till New York för att slappna av över Thanksgiving.

Följ de senaste nyheterna om Robert Pattinson och Kristen Stewart! Följ 3 am på Twitter och & apos; gillar & apos; 03.00 på Facebook .

Kristen Stewart och Robert Pattinson - kärlekshistorien (hittills) Visa galleri

Se Även: