McDonald's Monopoly 2019 startdatum bekräftat - och det är tidigare än du tror

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

I år blir året då vi äntligen vinner den Mini Cooper(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Glöm påsk, det bästa med våren är säkert McDonalds monopol, spelet som kombinerar vår kärlek till snabbmat med det gamla brädspelet och en touch av konkurrensfördelar.



Och du kommer inte att behöva vänta länge för att börja få tag på alla de glada omedelbara vinsterna och priserna, med det ikoniska samlarföremålsspelet tillbaka av populär efterfrågan, och sätter igång väldigt, väldigt snart.

billiga semester i oktober någonstans varmt

Enligt McDonalds kommer snabbmatskedjan att lansera det berömda spelet om exakt två veckor, onsdagen den 20 mars.

Någon annan som ändrar sin vanliga ordning för att få något med fler spelbitar istället? (Bild: McDonalds)



Förutom gratis mat (även om det är en äppelpaj), vann lojala McDonalds fans förra året en uppsjö av fina priser inklusive Mini Cooper -bilar, semester och klumpsummor.

love island 2018 tävlande

McDonalds bekräftade nyheten tidigare i dag och avslöjade också att i år kommer avskalningspriserna att bli billigare än någonsin tidigare.



Förutom att ta bort deras 'go large' -incitament ökar McDonalds också antalet spelbitar som tillhandahålls för en Medium Extra Value Meal för att säkerställa att kunderna får samma möjlighet att vinna, oavsett hur stor deras beställning är.

För första gången någonsin kommer kunderna också att få Monopoly -spelbitar på morotspåsar och sidosallader, samt Big Flavor Wraps inklusive den nya Spicy Veggie One.

Det är bekräftat!

I år är det 14: e året i rad med det ultimata prisbelönta restaurangspelet som licensierats av Hasbro, och du kan vinna allt från £ 5 till £ 100.000 kontanter, MINI Cooper-bilar. Boohoo.com kuponger och stadsresor från loveholiday samt miljontals mat- och dryckespriser.

Förra året kunde även överblivna Monopoly -flikar bytas in för gratis NowTV passerar, med en medlem i forumet som säger 'jag hamnade massivt förra året och hade 6 månaders underhållning och biokoder stoppade bort', även om det inte finns någon bekräftelse kommer samma giveaway att gälla den här gången.

Vad är McDonalds monopol?

Vad beställer du för de flesta viltbitarna i en måltid? (Bild: McDonalds)

pojke i korta byxor

Om du aldrig har spelat förut är det ganska lätt att engagera sig.

Allt du behöver göra är att gå till din närmaste McDonalds filial och beställa din mat som vanligt, antingen i appen (påoch Äpple ), på butiksskärmarna eller på gamla skolans kundtjänst.

När du har fått din mat innehåller alla kvalificerade föremål upp till tre spelbitar på förpackningens sida, till exempel stora pommes frites eller kycklingval.

Instagram

Skala av spelbitarna, kolla ditt pris. Du får antingen en omedelbar vinst (ofta gratis mat eller dryck som du kan göra anspråk på direkt) eller en egendom i monopolstil att lägga till i din samling, som du kan bygga upp med tiden för att vinna ett större pris.

Du hämtar en McDonalds Monopoly -bräda från disken, som vanligtvis är ett blad eller ett litet häfte, även om det fortfarande inte är bekräftat vilken form det kommer att ta under 2019.

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino's Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värt £ 15

Se Även: