Vem är Jayne Connery? Big Brother 2016 huskamrat profilerad

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jayne Connery har kommit in i Big Brother -huset.



charles och camilla är

Den tidigare glamourmodellen gick först in i den glansiga världen av showbiz som var inblandad i en affär med John Terry.



Paret träffades 1999 när den då 32-årige arbetade på Heathrow flygplats-Chelsea lothario var bara 20 år gammal.



Efter en kort affär - under vilken hon påstod sig tro att han var singel - konfronterades Jayne av sin fästmö Toni.

Bara ett år senare anslöt den beniga blondinen till Englands chef Sven-Goran Eriksson.

Jayne Connery har kommit in i huset



49-åringen har en historia inom journalistik-hon intervjuade som Joan Collins, Dolly Parton och Dustin Hoffman-och arbetar nu i Buckinghamshire som privat utredare.

Vi kan inte vänta med att se vem hon skålar smutsen på i huset.



Totalt 18 berömmelsessökande missiler kommer in i Channel 5-realityshowen ikväll för att flytta in i sina TVÅ hus för första gången i showens historia.

vernon kay tess daly

Jayne är med

Den ökända dokusåpan kommer åter igen med berömda hungriga wannabes och naiva unga tonåringar och fans kan äntligen förbereda sig när mer saftiga detaljer har avslöjats.

För det första har realityshowen bekräftat att det kommer att finnas TVÅ HUS i år - tidigare under månaden rapporterades det att serien kommer att göra historia med duellboendet.

Den senaste uppdateringen från dokusåpan tillägger att de huskamrater som bor i Big Brother -huset inte kommer att 'ha en aning om den mörka och illavarslande kraften som bara ligger några meter bort'.

Läs mer

Big Brother -tävlande 2016
Vem är Marco Pierre White Junior? Vilka är Emma och Victoria Jensen? Vem är Andy West? Vem är Alex Cannon?

I The Other House kommer ANDRA att konspirera för att rikta in sig på och ta ner huskamraterna när de försöker stjäla sin plats i Big Brother -huset - och säkra en chans att vinna prisfonden på 100 000 pund.

Varken huskamraterna eller DE ANDRA är medvetna om att några av dem redan är anslutna till varandra. Och dessa anslutningar kan vända upp och ner på båda husen.

Big Brother 2016 -tävlande Big Brother 2016 Visa galleri

Se Även: