Billiga raster i Storbritannien för halvårsperioden i februari - inklusive en veckas semester för en familj på fyra för under £ 500

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: © Mikael Buck / Shrek's Adventure)



Halvårsperioden i februari är den perfekta ursäkten för att skaka av sig vinterbluesen och njuta av en välförtjänt paus; det är trots allt första skollovet 2018!



ksi vs logan paul gratis stream

Men de flesta människors bankkonton återhämtar sig fortfarande efter högsäsongen och januariförsäljningen - men de goda nyheterna finns att få bra erbjudanden om du vill åka på en familjesemester.



En staycation kan vara idealisk om det är en budgetpaus du är ute efter; Storbritannien har en vacker landsbygd, livliga badorter och naturligtvis en mängd spännande städer att upptäcka.

Även under skollovsdatum, där de flesta hotell och resebolag höjer priserna, är det relativt enkelt att hitta billiga semestrar för hela familjen - inklusive en veckas uppehåll för under 500 £.

Det finns massor av brittiska semesterparker där du hittar aktiviteter för hela familjen tillsammans med budgetvänligt boende, för att inte tala om att det finns gott om Brittiska hotspots som är prisvärda året runt .



För att hjälpa dig att begränsa det har vi handplockat några av de bästa erbjudandena och erbjudandena för en billig semester i Storbritannien denna halvårsperiod i februari ...

Vi har också avrundat de bästa dagarna och saker att göra med barnen denna halva terminen, för lite extra dag ute inspiration också!



Vad ingår i guiden?

  • Övernattning för hela familjen
  • Två till tre nattpauser i familjen
  • Veckolånga raster för under £ 500 för en familj på fyra

Läs mer

Februari halvtid dag ut idéer
Billiga halvtidsdagar ute 30 saker att göra denna halvperiod Billiga dagar ute i London Billiga semestrar för halvtid

Övernattning för hela familjen

    1. Legoland Windsor Resort

    (Bild: Publicitetsbild)

    Från den 9-17 februari kommer resorten att vara värd för sin årliga Junior Builder Week, ett övertagande av dess två hotell med ett roligt program av aktiviteter och speciella evenemang som Lego-besatta kommer att älska.

    Biljetterna är överraskande budgetvänliga också, med övernattningar börjar från £ 38pp - inklusive vistelse på LEGOLAND Resort hotell eller LEGOLAND Castle Hotel , frukost och alla aktiviteter.

    2. Superbreak London Family Attraction Break

    Om du funderar på en resa till huvudstaden kan Super Break erbjuda det perfekta tillfället att göra ett fynd.

    Deras London Family Attraction Break inkluderar en övernattning på Bayswater Inn Hotel, entrébiljetter till Madame Tussauds, Sea Life London och Shrek's Adventure och måltid på Planet Hollywood.

    Priser från £ 109 per person.

    3. Alton Towers & apos; Pirat och prinsessa bryter

    (Bild: Alton Towers)

    Denna halvperiod kommer orten att förvandlas till en lekplats för pirater och prinsessor, inklusive teman och levande underhållning, inklusive tillgång till dess Sharkbait Reef av SEALIFE och resortens vattenpark.

    Pauserna inkluderar övernattningar i temarummen på Alton Towers hotell , Enchanted Village eller CBeebies Land Hotel .

    Pris från 160 £ för en familj på fyra - du kan boka biljetter på Alton Towers webbplats här , eller ta reda på mer här.

    Fyra. Park Plaza Hotels & Resorts & apos; familjeavtal

    (Bild: © Mikael Buck / Shrek & äventyr)

    Park Plaza Hotels & Resorts erbjuder för närvarande en mängd erbjudanden för en övernattning.

    Till att börja med får familjer upp till 15% rabatt på sitt bästa flexibla pris för ditt valda datum, men det finns gott om gratis tillägg; barn under 12 år får gratis frukost, lunch och middag när föräldrar äter med dem, en gratis presentpåse eller ryggsäck, kuponger, aktiviteter och gratis Wi-Fi.

    Men det som är särskilt spännande är att affären erbjuder inträde för två barn på Merlin Entertainments attraktioner i London, inklusive The London Eye, SEA LIFE London, Shrek's Adventure !, London Dungeon och Madame Tussauds London.

    Med tanke på att du bara behöver boka ett familjerum (det finns utdragbara bäddsoffor) kan det göra en riktigt budgetpaus.

    5. Chilworth Manor Hotel i Southampton från £ 98.60

    Best Western Chilworth Manor Hotel ligger ett stenkast från Paultons park (hem till Peppa Pig World), så det är en idealisk bas om du alltid har velat ta din lilla men bor längre bort.

    En övernattning i ett superior-rum med användning av fritidsfaciliteter och en komplett engelsk frukost börjar från endast £ 98,60 (baserat på två vuxna och två barn som bor gratis).

    Två till tre nattpauser i familjen

      1. Resorts / Semesteranläggningar i Parkdean från £ 99

      Parkdean Resorts erbjuder familjer besparingar på upp till £ 90 rabatt för årets första skollov - och det finns fler parker än någonsin att välja mellan.

      Med priser för hela familjen från £ 99 för en tre nätter långhelg, finns det gott om möjligheter att göra ett fynd.

      Till exempel kan du njuta av en billig semester vid havet i Great Yarmouth från £ 99 , utforska Wales med en resa till Trecco Bay från £ 129 , eller njut av en paus i Lake District vid White Cross Bay från £ 159 .

      bortapaket för Liverpool 2020

      Alla priser är baserade på en hel familjes vistelse.

      2. Crealy Adventure Park & ​​Resort i Devon från £ 331

      Med över 60 åkattraktioner och attraktioner samt omfattande mjuka lekområden och en mängd djur från ponnyer till emus, är Crealy Adventure Park & ​​Resort en idealisk minipaus för familjer efter något lite annorlunda.

      Anläggningen har en campingplats precis intill så att du kan få ut det mesta av ditt besök, och det finns några riktigt coola lyxiga safaristugor för ultimat glamping.

      vinnare av britains got talent 2013

      För att inte tala om att Dartmoor National Park ligger bara 20 minuters bilresa bort om du letar efter utomhusaktiviteter, inklusive promenader, cykling och ridning.

      Hur mycket? Priser från £ 331 (träning på £ 41pp per natt), för två nätter i ett safaritält med tema. Äventyrsparker ingår.

      3. Lastminute.com

      Blackpool

      Om du lämnar det i sista minuten för att boka en paus, betyder det inte att du behöver bryta banken i processen.

      Lastminute.com har gott om sena erbjudanden på resor i Storbritannien - till exempel kan du tillbringa två nätter på det 4-stjärniga Hilton Blackpool i ett Family King-rum på en rum endast för totalt £ 216 .

      Perfekt om du alltid har velat ta med barnen till Blackpool Pleasure Beach eller bara ha en semester vid havet.

        Veckolånga raster för under £ 500

          1. Ty Tanglwyst Farm från 390 kr

          Inbäddat i hjärtat av 120 hektar frodigt grön jordbruksmark kan denna familjeägda mjölkgård vara perfekt för familjer som letar efter en utomhusresa.

          Bara en kort bilresa från södra Wales kust, njut av en dag på stranden eller ta en lugn landvandring.

          Det finns fyra stugor med självhushåll att välja mellan, med centralvärme, el, sängkläder och handdukar, allt ingår i priset.

          Hur mycket? Priserna börjar från 390 £ för en veckas vistelse.

          Otroliga fotografier av National Trusts landmärken belyser hur vackert Storbritannien egentligen är

          Visa galleri

          2. Landal Darwin Forest från 425 £

          Landal GreenParks UK är idealiskt om du är ute efter en aktiv semester utomhus - och Landal Darwin Forest levererar.

          I hjärtat av skogen i Derbyshire erbjuder denna park gott om lyxigt boende och aktiviteter; tänk på upptäcktsspår, bågskytte, skogspromenader, sjöskoter och spännande kroppsorbsessioner.

          Hur mycket? Stannar i en vecka från £ 425, baserat på fyra personer som delar en Chatsworth Elite Vogue 1 lyxstuga. Inkluderar platt -TV, köksredskap, lyxiga toalettartiklar från Rituals och en bubbelpool utomhus ingår (endast utvalt boende).

          3. Mulberry Cottages

          Vill du fly från vardagens liv och rörelse? Mulberry Cottages har en mängd mysiga hem-away-from-home i hjärtat av landsbygden.

          Till exempel kan du tillbringa en vecka på det pittoreska Nut Tree Cottage i Crowborough , som har rustik inredning för en lugn natt i, samt tillgång till massor av skogsstigar och den närliggande historiska staden Tunbridge Wells. Priser från £ 396 för en vecka, för hela familjen.

          Fyra. Butlins halvtidserbjudanden

          Butlins lyckas aldrig bli en hit med britter som letar efter budgetvänliga familjesemestrar.

          Från 9–19 februari erbjuder semesterparkerna ett stort antal erbjudanden för familjer om fyra, oavsett om du letar efter en tre-nätter eller en hel vecka-och det finns fortfarande rabatterade vistelser kvar.

          Med priser från £ 103pp för en veckas vistelse finns det gott om möjligheter att göra ett fynd - kolla in fullständig lista över datum och priser här .

          joshua vs ruiz kanal

          5. Sykes Cottages

          Sykes Cottages kan vara en bra källa om du är ute efter familjevistelser som inte kommer att bryta banken - och de har gott om fastigheter som fortfarande är tillgängliga under halvårsperioden i februari, inklusive destinationer som Cornwall, Wales, Isle of Wight och North York Moors.

          Blue Reef Cottage

          Till exempel tillbringa sju nätter på Blue Reef Cottage i Cornwall från £ 387 , som erbjuder vacker havsutsikt, medan interiören är mysig och rustik, samtidigt som den är rymlig. Det finns ett kök, vardagsrum och två sovrum, samt en trädgård fram och bak.

          Star Mill Cottage

          Sugen på South Wales istället? Spendera sju nätter på Star Mill Cottage från £ 324 där du hittar en idyllisk tillflyktsort på landet med en stor trädgård, mysig öppen spis och gott om plats för barnen att springa runt.

          Mer inspiration i Storbritannien för halvtid

          Sedan finns det de brittiska nöjesparkerna som erbjuder korta pauser med skillnad, till exempel LEGOLAND's Junior Builder Week och Alton Towers & apos; pirat- och prinsesspauser.

          Med priser från £ 38 ppp för en övernattning, även om det inte är en hel vecka är det fortfarande en minipaus som barnen säkert kommer att älska!

          Naturligtvis finns det gott om hotell som erbjuder rabatter och erbjudanden för familjer. Travelodge har till exempel familjerum för £ 29 - vilket räknas till cirka £ 7,95 sid. Perfekt om du är på väg mot en storstadspaus i Storbritannien!

          Frestad att åka utomlands?

          Det finns ingen anledning att bryta banken om du letar efter hav, sand och (viktigast av allt) sol.

          Till att börja med finns det en mängd billiga semestermål för februari som fortfarande fungerar till ganska bra värde när du bokar i sista minuten, för att inte tala om att Eurocamp har erbjudanden om semester i hotspots som Frankrike, Italien och Spanien.

          Eller om du letar efter något särskilt magiskt, finns det några bra erbjudanden på Disneyland Paris - inklusive ett erbjudande där vuxna spara upp till 52% rabatt på portpriset .

          Se Även: