Rylan Clark-Neal kastar tillbaka det till sina dagar med långt blont hår när han markerar SEX ÅR sedan den otroliga X Factor-auditionen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rylan Clark-Neal markerar sex år sedan den otroliga X Factor-auditionen som förändrade hans liv för alltid.



Den då 23-årige Essex-pojken var desperat efter att göra ett bestående intryck på domarna när han provspelade redan 2012-och det gjorde han verkligen.



Med sin falska solbrända hy, långa bleka blonda hår och vitnade tänder gick Rylan med på audition för ITV-talangprogrammet och hoppades tydligt att det skulle driva honom till berömmelse.



Men han kunde aldrig förutse den väg hans karriär skulle ta.

Rylan under sin första audition (Bild: ITV)

Läs mer



Vill ha lite mer?
Megans konstiga vapen Boozy Antony Flack och Dyer's naken snog Holly i underkläder

Efter att ha klarat sig för liveshower gick han vidare till värdjobb på program som The Xtra Factor, This Morning och Big Brother's Bit On The Side.

Han markerade jubileet genom att dela några bilder av honom från sin audition på Instagram.



Han skrev: 'För 6 år sedan idag gick jag till min @thexfactor -audition ..... resten är .... överallt på google. Tack för allt xxx '

molly mae älskar ön bakgrund

Och vi kunde inte låta bli att titta tillbaka på den.

Rylan var en så stor karaktär direkt att han till och med fångade värden Dermot O Learys ögon medan han stod i kö utanför.

Och Derms kunde inte sluta själv gå över för en pratstund med den höga blondhåriga killen.

Rylan hade till och med tagit med sig sin egen 'skönhetstjej' och sa till Dermot: 'Claire är ansvarig för detta', medan han pekade mot ansiktet.

Rylan som han ser ut nu (Bild: Getty Images Europe)

Rylan med Big Brother-värd Emma Willis (Bild: Kanal 5)

Rylan förklarade hur han fysiskt förberedde sig för auditionen och sa att han hade gjort sin falska solbränna, tänderna blekade, räta ut håret och plockade på ögonbrynen.

'Alla mina pengar går till hur jag ser ut', sa han till kamerorna. 'Om jag inte kan äta, kan jag inte äta. Jag har åtminstone min grundmatchning rätt. '

Prata innan han gick till scenen för att sjunga, sa han: 'Detta betyder världen för mig, vet du vad jag menar? Det kan förändra allt för mig. '

Han gick ut inför domarna Louis Walsh, Gary Barlow, Rita Ora och Tulisa Contostavlos och meddelade att han var 'full av hårförlängningar' och sa till Gary att hans kavaj var 'kärlek'.

Rylan ändrade uppseende under sin tid på X Factor (Bild: Ken McKay Thames TV)

Och vem kan glömma hans sammanbrott hos domare & apos; hus? (Bild: ITV)

Han fortsätter med att beskriva sig själv som ett 'Tulisa -barn' och berättar för dem att jag älskar att lyssna på dansmusik och Ibiza -låtar.

Rylan chockar också domarna genom att berätta att han var i ett pojkband som fördubblades som en Take That och Westlife -hyllning.

Han fortsatte med att sjunga Des & apos; ree's Kissing You, från filmen Romeo & Juliet, och bytte upp den genom att utföra en dansversion.

De fyra domarna log och Louis var så in i det att det skakade i huvudet i takt.

Rita sa till honom: 'Vet du vad? Du är riktigt, riktigt kul och jag vill se vad du har mer. '

Men Gary var inte lika imponerad, han sa till honom: 'Älska din personlighet, hata din röst.'

Rylan på This Morning (Bild: ITV)

1156 ängelnummer betydelse

Han tillade: 'Verkligen konstigt låtval också.'

Tulisa säger: 'Jag älskar det faktum att du tog lite Ibiza till oss idag.'

Och Louis säger: 'Jag är förvirrad, jag tror att du är intressant och jag tror att du är rolig men jag är bara lite orolig.'

Efter att Rylan berättat för Louis att han kommer att 'slänga den oron' ur honom och lovar att gå på några vokallektioner, får han tre av fyra ja, med bara Gary som inte är övertygad.

Och vi vet alla om vad som hände vid domare & apos; hus med Nicole Scherzinger ...

Se Även: