Vem vann Britain's Got Talent 2013? Se skuggdansaktion Attraktions triumferande 'Bästa av brittiska' föreställning

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Attraktion

Den överväldigade attraktionsledaren Zolton Scuz sa: 'Det är fantastiskt, ja, tack så mycket'(Bild: Rex)



Ungerska skuggdansgruppen Attraction vann ITV: s Britain's & apos; s Got Talent ikväll efter att livefinalen avbröts av en kvinna som sprang på scenen och kastade ägg mot domarna.



Gruppen vann den allmänna omröstningen efter en resolut uppvisning med brittiskt tema, inklusive Land Of Hope And Glory och rösten från Winston Churchill.



Truppen, som tidigare uppträdde på de tyska och ungerska motsvarigheterna till BGT, förde den 14-årige komikern Jack Carroll in på andra plats.

Walesiska sångbröderna Richard och Adam Johnson kom trea.

Simon Cowell sa efteråt att resultatet var 'lite av en överraskning' och tillade: 'Det visar bara att detta land välkomnar människor från hela världen och de älskade denna handling.'



Efter att de tillkännagavs som vinnare sa attraktionsledaren Zoltan Scuz att han var så bedövad att han nästan var mållös.

'Det är fantastiskt, ja, tack så mycket', lyckades han säga.



Jack Carroll var nådig efter att ha hört nyheterna om att han skulle komma tvåa, med den cerebrala paresen som skämtade om sitt tillstånd när Ant och Dec frågade hur han kände.

Han sa: 'Tvåa? Lite okänsligt är det inte? Jag hade det jättebra och jag kom tvåa. Skål alla. Jag har försökt mitt bästa ... Skål till alla som röstade. '

På tal om årets Britain's Got Talent, Simon Cowell, som målsattes av en före detta tävlande under livefinalen och fick ägg kastade över honom sa: 'Det här har varit en lysande serie. Det har haft äggfaktorn. '

Showen såg en kvinna springa från baksidan av scenen och sköljde domarna med ägg under Richard och Adams sång.

Natalie Holt, svartklädd gick genom bröderna, log och började sedan kasta ägg från en kartong mot domarna.

En talesman för Britain & s apos; s Got Talent sa: Under kvällens show inträffade en incident under finalen av Richard och Adams uppträdande. Natalie Holt (30 år) var en del av stödgruppen för deras prestationer och till följd av hennes vilseledande handlingar kallades polisen. Vi har dock beslutat att inte vidta några ytterligare åtgärder i detta skede.

Holt har snabbt sagt förlåt för äggandet. I ett uttalande från henne stod det: Jag vill be Richard och Adam om ursäkt för att de överskuggade deras prestationer. Jag har aldrig gjort något liknande förut och i efterhand har jag insett att det var en dum sak att göra.

Britain & apos; s Got Talent Final Attraktionen har vunnit Britain's Got Talent 2013 Visa galleri

Se Även: