De bästa billiga semestermålen för februari - inklusive halvtidsdatum

Resenyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du lider av januari -bluesen eller vill boka en familjesemester för en halv period, finns det gott om möjligheter att göra ett resefynd för februari.



Det bästa är att det finns ett brett utbud av hotspots; Du kan till exempel sola dig i vintersolen på en strandsemester på Kap Verde eller njuta av kulturen på en storstadssemester i Bukarest.



Och om du vill göra ännu fler fynd är det också värt att hålla ett öga på de bästa erbjudandena i januariförsäljningen för rabatterade semesterpaket och billiga flyg.

Vi har samarbetat med experterna på ResorSupermarket att söka efter de bästa billiga semestermålen för februari - inklusive var man kan hitta fynd även under halvtidsdatum.

Eftersom halvtidsdatum beror på ditt lokala län med några som börjar måndag 12: e och några måndag 19, har vi sökt efter helgdagar under båda dessa veckor.



1. Malta

(Bild: REX/Shutterstock)

Den pittoreska staden Valletta är årets europeiska kulturstad så det finns ingen bättre tid att åka eftersom det kommer att finnas gott om evenemang och fester under hela året.



Vet inte var du ska börja? Kolla in vår guide till de bästa sakerna att se och göra på Malta som är fullspäckad med alla de bästa måste-besök-höjdpunkterna och till och med foodie-hotspots.

BÄSTA HALVFRÅGOR: Priser från £ 113pp för en veckas vistelse i boende med självhushåll, baserat på en lördag 10: e eller söndag 11: e avgång från London Heathrow. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 100pp för en sju nätters vistelse på White Dolphin Holiday Complex i Salina Bay på självhushåll baserat på en tisdag 6: e avgång från Newcastle. Klicka här för fullständig information .

vem är Tommy Fury

2. Riga

(Bild: iStock Unreleased)

Lettlands hamnstad och huvudstad erbjuder allt från sagolik arkitektur och medeltida byggnader till friluftsmarknader och livliga barer. För kulturgribbar finns det gott om museer och käftfallande kyrkor som också är värda att besöka.

Var noga med att packa in varmt - temperaturen kan vara så låg som -5C under februari!

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 72pp för två nätter på det 3-stjärniga Dodo Hotel endast för rum, baserat på en måndag den 12: e avgång från East Midlands. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 52pp för en två nätters vistelse på det 3-stjärniga Dodo Hotel endast på rummet, baserat på en måndag 26th avgång från London Stansted. Klicka här för fullständig information .

3. Portugal

Vale Do Lobo

Du kommer inte att njuta av det varma vädret och det konstanta solskenet du får i Portugal under sommaren, men temperaturen ligger i genomsnitt runt 13-16C så du kommer inte heller att möta den brittiska vintern. (Och det finns inget som hindrar dig från att njuta av en pittoresk promenad längs stränderna.)

Det finns så mycket att se och göra i Portugal oavsett om du vill utforska en helt annan sida av Algarve med dess museer och restauranger, eller tänker på en storstadssemester i Lissabon.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 118pp för en vistelse på sju nätter på det 3-stjärniga Vilanova Resort i Areias de Sao Joao för självhushåll, baserat på en måndag den 19: e avgång från Manchester. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 86pp för en vistelse på sju nätter på den 3-stjärniga Alfamar Algarve Gardens i Praia da Falesia för självhushåll, baserat på en tisdag 6: e avgång från London Southend. Klicka här för fullständig information .

Kate Middleton viktminskning

4. Kap Verde

Kitesurfing är ett måste på Kap Verdes långa sandstränder

Kap Verde är en strålande destination för vintersolen. Beläget utanför Afrikas nordvästra kust, har det perfekta stränder, en avslappnad atmosfär och massor av lokal kultur.

Kolla in vår Kap Verde reseguide för bästa tips om de bästa sakerna att se och göra.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 538 ppp för en sju nätters vistelse på det 3-stjärniga Santa Maria, baserat på en måndag den 12: e avgång från Manchester. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 483 ppp för en sju nätters vistelse på det 4-stjärniga Agua Hotels Sal Vila Verde på B&B baserat på en tisdag 27: e avgång från Birmingham. Klicka här för fullständig information .

5. Bali

(Bild: AWL Images RM)

Om det är sol och värme du är ute efter, lägg till Bali till hinklistan. Temperaturerna i februari kan nå upp till 26 grader och sjunka sällan under 22 grader.

Sedan finns det naturligtvis alla hisnande djungler, imponerande tempel, läckra lokala rätter och vackra orter som väntar på att utforskas.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 461 ppp för en vistelse på sju nätter på det 3-stjärniga POP! Nusa Dua Bali på B&B baserat på en lördag den 10: e avgång från London Heathrow. Klicka här för fullständig information .

De 10 bästa fynden i semesterparkerna i Storbritannien kommer garanterat att bli en hit med hela familjen 2018

6. Bukarest

(Bild: iStockphoto)

Till att börja med finns det iögonfallande transsylvaniska slott från Peles Castle till Bran Castle (aka Dracula's Castle), för att inte tala om att det finns många museer och parker som väntar på att utforskas.

Se till att du packar massor av lager - temperaturerna kan fortfarande variera runt 5C under februari.

BÄSTA HALVTIDARBETALNINGAR:

Priser från £ 208 ppp för en sju nätters vistelse på det 3-stjärniga Andy Hotel på B&B baserat på en lördag den 10: e avgång från London Luton. Klicka här för fullständig information .

Priser från £ 96pp för en tre nätters vistelse på det 3-stjärniga Andy Hotel på B&B baserat på en måndag den 12: e avgång från London Stansted. Klicka här för fullständig information .

7. Abu Dhabi

Abu Dhabi blir ett trovärdigt och prisvärt alternativ till europeiska raster (Bild: Getty)

Abu Dhabi kan snart ersätta din favorit europeiska stadsresa eftersom det ger bling, berg-och dalbanor och käftande landmärken.

Och även om det är känt för att vara en av Mellanöstern & rsquo; s mest påkostade destinationer tack vare sina stora köpcentra och lyxhotell, är det möjligt att göra ett fynd, även om du reser under halvtidsdatum.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 413 ppp för en fem nätters vistelse på det 3-stjärniga Park Inn by Radisson Blu endast på rumsbasis, baserat på en tisdag 13: e avgång från Manchester. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 369 ppp för en vistelse på sju nätter på det 3-stjärniga Kingsgate Hotel Abu Dhabi, baserat på en tisdag den 20: e avgång från London Heathrow. Klicka här för fullständig information .

8. Dubai

(Bild: Getty)

Shopping, nöjesparker, sevärdheter, nattliv, restauranger - det finns så många anledningar att utforska i Dubai, oavsett om du är efter ett par eller en actionfylld äventyr med barnen.

Behöver du en dos inspiration? Kolla in vår Dubai semester -sida med alla de senaste nyheterna, temaparker och erbjudanden.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 348 ppp för en vistelse på fyra nätter på Golden Sands Hotel Apartments endast för rum, baserat på en tisdag den 13: e avgång från London Gatwick. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 457 ppp för en sju nätters vistelse på det 4-stjärniga Ramada Chelsea Hotel endast på rummet, baserat på en tisdag den 27: e avgång från Birmingham. Klicka här för fullständig information .

8. Bansko, Bulgarien

Bansko skidort i Bulgarien

Bansko skidort i Bulgarien

Vem sa att skidåkning måste vara dyrt? Bansko håller snabbt på att bli en vinter-hotspot för alla nivåer av skidåkare (även om det är särskilt bra för nybörjare och intermediärer).

Och det är inte bara billigt boende, men priserna för liftkort och uteservering är också ganska rimliga. Läs mer om skidorten här.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 415 ppp för en sju nätters vistelse på Scape Bansko Greenpeace Hotel & Spa endast på rummet, baserat på en söndag den 11: e avgång från London Luton. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 210pp för en sju nätters vistelse på Scape Bansko Greenpeace Hotel & Spa på B&B baserat på en torsdag 22: e avresa från Manchester. Klicka här för fullständig information .

10. Kanarieöarna

Kanarieöarna (Bild: Getty)

schema för fifa världscup

Temperaturerna är i genomsnitt runt 18C i februari på Kanarieöarna, och du bör njuta av mycket solsken under din resa.

Stora favoriter som Lanzarote, Gran Canaria och Teneriffa erbjuder alla massor att se och göra med barnen från nöjesparker till strandpromenader, och du kommer att ha den extra fördelen att du undviker sommarmassan.

BÄSTA HALVTIDBUD: Priser från £ 264 ppp för en sju nätters vistelse i boende med självhushåll på Costa del Silencio på södra Teneriffa, baserat på en söndag 11: e avgång från London Stansted. Klicka här för fullständig information .

TOPHANDLING: Priser från £ 161pp för en vistelse på sju nätter på det 2-stjärniga Hotel Tejuma i Puerto de La Cruz endast för rum, baserat på en torsdag 1: a avgång från London Gatwick. Klicka här för fullständig information .

Se Även: