Miley Cyrus och Liam Hemsworths steniga förhållande och skälet bakom äktenskapet splittras

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var drygt två år sedan den 23 december som Miley Cyrus och Liam Hemsworth knöt knuten vid en hemlig bröllopsceremoni.



Kärleksfåglarna - vars romantik sträckte sig över nästan ett decennium - samlades med bara en liten grupp vänner och familj för att säga sina löften i Nashville, Tennessee.



Tyvärr var deras romantik inte inställd på att pågå och bara åtta månader efter att ha fastnat hade Liam begärt skilsmässa.



Den 10 augusti 2019 bekräftade paret att de hade skild sig från en representant för Miley som avslöjade att beslutet togs att 'fokusera på sig själva och karriärer'.

kändis storebror 2014 startdatum

Fans blev förbluffade över nyheten om att deras favoritpar på A-listan hade gjort slut på sitt bröllop och ett on-off-förhållande som hade sträckt sig över år.

Miley gifte sig med Liam Hemsworth 2018 efter nio års romantik - men splittringen 2019 och slutförde sin skilsmässa i år (Bild: AFP/Getty Images)



Även om deras äktenskap var kortlivat, hade det inte alltid varit en lätt resa för paret och de delade sig flera gånger under åren.

Paret debuterade 2010 efter att ha träffats på The Last Song och såg ut att gå från styrka till styrka som avbildades vid flera evenemang tillsammans under de första åren.



2012 tvingades Miley förneka rykten om att hon hade förlovat sig innan hon faktiskt bekräftade att nyheterna faktiskt var sanna i juni samma år.

Bara ett år senare upptäcktes Miley utan sin ring och skickade ryktkvarnen i smält bland förslag om att deras bröllop hade avbrutits.

Miley Cyrus säger att hennes äktenskap med Liam var långt ifrån en saga (Bild: Getty Images)

Miley följde sedan upp Liam på sociala medier innan han bekräftade: 'Jag tror inte att jag insåg vad 19 verkligen är, och jag förlovade mig vid 19, och jag skulle definitivt inte ändra på att vara förlovad. Det var så roligt att bära en fet sten i några år.

'Men nu känner jag bara att jag faktiskt kan vara lycklig.

Miley kopplades sedan till flera framstående figurer som Patrick Schwarzenegger och Stella Maxwell innan paret verkar ha återförenats 2016.

Miley säger att hon inte spenderade för mycket tid & apos; gråter över Liam Hemsworth skilsmässa (Bild: Vijat Mohindra/MTV VMA 2020 via)

Det året bekräftade kärleksfåglarna att deras förlovning var igång igen och att de inte kunde vara lyckligare.

År 2018 gungades paret som en löpeld som härjade genom deras hem i Malibu.

Efter den skrämmande händelsen kom Miley ihåg hur Liam hade räddat deras djur och hon såg till att han visste att hon uppskattade det.

'Han fick mycket action för att rädda djuren', skämtade hon till Howard Stern.

Miley och Liam skilde sig tidigare i år, efter att deras åtta månaders äktenskap rasade i augusti 2019 (Bild: PA)

För att markera slutet på ett virvelvindsår förseglade paret avtalet med en privat bröllopsceremoni - sex år efter att de förlovade sig.

Tyvärr var deras glädje inte avsedd att bestå och deras skilsmässa tillkännagavs åtta månader senare.

Medan fans blev kvar och spekulerade i varför äktenskapet hade smulat, skickade Miley alla i sammanbrott efter att hon blev avbildad och kysste Brody Jenner ex-fru Kaitlynn Carter.

Miley tog senare till sociala medier för att rasande stänga ner förslag om att hennes äktenskap hade rasat på grund av fusk.

'Jag kan erkänna många saker, men jag vägrar att erkänna att mitt äktenskap slutade på grund av fusk. Liam och jag har varit tillsammans för en decase. Jag har sagt det förut & det förblir sant, jag älskar Liam och kommer alltid att göra det, skrev hon i en av sina tweets.

Miley säger att hon lyckats gå vidare & apos; efter deras splittring (Bild: Getty Images)

Hon tillade senare: 'Jag är stolt över att säga, jag är helt enkelt på en annan plats än jag var när jag var yngre.'

En representant för Miley avslöjade sedan anledningen till splittringen som: 'De har alltid utvecklats och förändrats som partner och individer, de har bestämt att det här är det bästa medan de både fokuserar på sig själva och karriärer.

'De förblir fortfarande hängivna föräldrar till alla sina djur de delar samtidigt som de kärleksfullt tar isär denna tid.

Vid den tiden tillade Liam också att han önskade Miley 'inget annat än hälsa och lycka framöver'.

Den 28 januari 2020 slutfördes deras skilsmässa.

Medan deras äktenskap var klart över, kom mer överraskande detaljer om deras romantik fram senare i år.

Talar på Ring henne pappa podcast med Alexandra Cooper avslöjade Miley att hon hade ljugit för Liam om att hon var mer erfaren i sovrummet.

'Jag ljög och sa att han inte var den första så jag verkade inte som en förlorare', avslöjade Miley innan hon tillade att hon först hade anslutit sig till två tjejer i förväg.