CBeebies-stjärnan Sarah-Jane Honeywell tar av tio år efter att en topplös bild fick henne sparken

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sarah-Jane Honeywell har hänvisat till den toplösa fotografering som kostade henne ett jobb att presentera på CBeebies medan hon tog av sig underkläderna för ett nytt kroppsäkert foto.



47-åringen utlöste en skandal för 10 år sedan när hon tog av för en fotografering för Peta medan en högprofilerad barn-tv-presentatör.



Trots att hon tog av i ett försök att öka medvetenheten om djurrättigheter och en orsak som hon tyckte var rättvis, var Sarah-Jane sparkade oseriöst från sitt BBC -jobb vid den tiden.



Ett decennium senare har Sarah-Jane tagit sig till sociala medier för att visa upp sin figur igen och för en ny sak-fira kroppsförtroende.

Sarah-Jane Honeywell

Tidigare barns TV-presentatör Sarah-Jane Honeywell tog av sig underkläderna för ett stärkande inlägg på sociala medier (Bild: sjhoneywell/Instagram)

På Instagram på måndag erbjöd Sarah-Jane ett inspirerande intryck av kroppsförtroende-samtidigt som hon gjorde en subtil hänvisning till skandalen som kostade henne hennes BBC-jobb.



Hon började: Jag har inte lagt ut något så avslöjande som det här för alltid men ... du vet.

Iklädd ett par byxor med djurmönster och en mörkblå stång fortsatte hon: Jag är 47 år och jag har två barn i c -sektionen och jag är inte rik nog för operation eller matchande underkläder.



Sarah-Jane Honeywell

Den tidigare TV-stjärnan vann beröm från anhängare över hennes kroppssäkra uppdatering (Bild: sjhoneywell/Instagram)

Så jag tror att det visar hur godis, skratt och dans kan hålla dig i form.

Hon lade till hashtaggarna #happiness #thelittlethingsinlife.

Hennes foto uppmärksammade hennes tvålstjärn make Ayden Callaghan - tänd ett flirtigt utbyte mellan paret.

Sarah-Jane Honeywell

Den kontroversiella Peta-fotograferingen som kostade Sarah-Jane hennes CBeebies-jobb (Bild: PA Archive/Press Association Images)

Han kommenterade: Vill du komma hem till mig ikväll? tillsammans med en kyss.

S-J spelade mysigt och svarade med en kanske så väl som gråt-med-skratt och hjärtögda emojis.

Ayden-som har stirrat i både Hollyoaks och Emmerdale tidigare-skojade: Jag tar ett kanske, det betyder att jag har ett skott, samtidigt som jag lägger till hjärta, flamma, banan, vattenmelon och persika emojis till hans kommentar .

På andra håll uttryckte andra Instagram-användare godkännande av Sarah-Janes inlägg, med ett inlägg: Du ser underbar chuck ut.

Sarah-Jane har tidigare diskuterat den förtvivlan hon kände efter att ha förlorat sitt jobb på grund av hennes tidigare rasande snaps och sa att hon lämnades självmord och 100 000 pund i skuld.

Hon sa till The Sun tidigare i år: Det var mina drömmars jobb. Jag hade så roligt varje dag, bara försökte få barn att skratta.

Sarah-Jane Honeywell

Sarah-Jane sa att hon blev förstörd när BBC fråntade henne sitt jobb (Bild: BBC)

Hon talade till den topplösa Peta -inspelningen och sa: Då var jag på en filmpaus från CBeebies, så jag trodde inte att jag behövde rensa det med dem. Det var bara lite roligt - och jag fick inte ens betalt för att göra det.

Hon fortsatte: BBC ombads kommentera bilderna, och de sa helt enkelt att jag inte längre arbetade för dem. Det var så jag fick reda på det.

hur mycket är conor mcgregor värd

”Det var aldrig ett telefonsamtal eller ett enda samtal med mina chefer - trots att jag har jobbat där i 10 år. Jag blev helt förstörd över att karriären jag älskade var över.

Se Även: