CBeebies -stjärnan 'ångrar inte' topplös fotografering som lämnade henne självmord, arbetslös och 100 000 pund i skuld

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: PA, BBC)



Ex-CBeebies-presentatören Sarah-Jane Honeywell har erkänt att hon inte ångrar sig över den topplösa fotografering som hon säger kostade henne ett dröm-tv-jobb, 100 000 pund skuld och överväger självmord inför en hård offentlig motreaktion.



Sarah-Jane hade varit ett bekant ansikte för unga tittare på BBC: s barnkanal CBeebies där hon var känd för sin glada och roliga kärlek när hon presenterade tillsammans med Justin Fletcher-mer känd som Mr Tumble.



liverpool vs wolves kanal

Men tv -stjärnans bubbla sprack när hon blev avskedad från jobbet hon älskade och ledde henne till en depression som hon säger såg henne överväga att ta sitt liv.

I november 2011 gick Sarah med på att delta i en kampanj för djurskyddsorganisationen PETA som såg henne posera i bara ett par nakna byxor på en stor tallrik mat på Londons Trafalgar Square.

Sarah-Jane Honeywell sa att hon lämnades 100 000 pund i skuld efter att ha förlorat sitt drömjobb på CBeebies (Bild: BBC)



Vid den tiden hade Sarah -Jane tagit en paus från CBeebies -inspelningen och övervägde inte att rensa flytten med dem - som hon beskrev som & apos; bara lite roligt & apos; som hon inte hade betalat för.

Men de provocerande snapsna orsakade en enorm storm vid publicering, med fler bilder som snart framkom av Sarah-Jane poserade i snål klädsel, inklusive en uppsättning av henne som hällde en flaska Diet Coke över hennes bröst.



Sarah-Jane sa att när bilderna träffade pressen fick hon reda på att hon inte längre arbetade för BBC.

Sarah-Jane verkade topplös på en jättetallrik på Trafalgar Square för att marknadsföra World Vegan Day (Bild: PA Archive/Press Association Images)

'BBC ombads kommentera bilderna, och de sa helt enkelt att jag inte längre arbetade för dem. Det var så jag fick reda på det, berättade hon Solen.

”Det var aldrig ett telefonsamtal eller ett enda samtal med mina chefer - trots att jag har jobbat där i 10 år. Jag blev helt förstörd över att karriären jag älskade var över. '

laura kolja sam claflin

Även medstjärnan Justin 'frös ut henne', sa Sarah- Jane när hon berättade hur hon lämnade ett meddelande till honom som han aldrig svarade på.

kommer det en värmebölja

”Vi var de bästa kamraterna, så det gjorde riktigt ont. Jag förstår det dock, för som barnpresentant måste han skydda sin egen image. '

Sarah-Jane sa att hon aldrig pratade med sin CBeebies-presentatör Justin Fletcher igen efter skandalen

Sarah sa att hon verkligen hade ont & apos; och kände sig på botten när hon kämpade för att hitta arbete (Bild: sjhoneywell/Instagram)

Sarah-Jane mindes också att hon var upprörd då hon upptäckte en Facebook-grupp där troll lämnade otäcka kommentarer om henne.

Hon sa att arbetet började torka ut till följd av skandalen och att hon föll i förlamande kreditkort med 100 000 pund för att betala tillbaka.

När hon spirade in i depression avslöjade Sarah-Jane att hon fick en livlina när hon blev kär i Hollyoaks och Emmerdale-skådespelaren Ayden Callaghan.

I mars 2015 blev hon gravid med sitt första barn men sa att hon kände sig på 'botten'.

Den tidigare TV -stjärnan kom ihåg att hon stod på en tågplattform när hon hade den flyktiga tanken att hoppa framför ett mötande tåg för att få smärtan att sluta.

Sarah-Jane hittade kärleken med skådespelaren Ayden Callaghan, sju år yngre (Bild: sjhoneywell/Instagram)

Sarah-Jane sa att tankar om hennes ofödda barn hjälpte till att få tillbaka henne från kanten. Hon bestämde sig för att börja rådgöra och fokusera på att ta bättre hand om sin psykiska hälsa.

Hon och Ayden välkomnade sonen Phoneix i augusti 2015 och gifte sig ett år senare.

snabb och rasande död

Sedan i januari 208 välkomnade de en andra son Indiana.

Sarah-Jane är nu en hängiven mamma till två (Bild: NEWSAM.co.uk)

män som lever som kvinnor

Sarah-Jane, 47, bor nu med sin familj i Lincoln där hon driver dramaskolan Curious Theatre School.

Mamman av två säger att hon äntligen har hittat lycka och inte ångrar den nakna skandalen som kostade henne CBeebies-jobbet.

'Min man och mina barn är det viktigaste för mig nuförtiden', förklarade hon.

*Om du kämpar och behöver prata har samariterna en kostnadsfri hjälptelefon som är öppen dygnet runt på 116 123. Alternativt kan du skicka e -post jo@samaritans.org eller besök deras webbplats för att hitta din lokala filial

Se Även: