Gangster -tvillingarna Ronnie och Reggie Kray 'hade hemligt gaysex med VARJE'

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

Kray tvillingar



emiliano rumsöverföringsavgift

De onda gangstertvillingarna Ronnie och Reggie Kray hade ett incestöst sexuellt förhållande till varandra när de växte upp.



Paret, som drev ett grymt och våldsamt kriminellt imperium i Londons East End på 1960 -talet, var livrädda för att deras hemlighet skulle komma fram.



9 saker du aldrig visste om Krays

De var oroliga för att rivaler skulle se sin sexualitet - Ronnie var homosexuell och Reggie var bisexuell - som ett tecken på svaghet så hade bara sex med varandra för att hålla hemligheten.

Författaren John Pearson som utförligt intervjuade bröderna och deras medarbetare har gjort avslöjandet när en ny film kommer ut på tvillingarna.

John sa: Homosexualitet var inget att vara stolt över i East End.



Men när de blev mer ökända blev Ronnie ganska skamlös över det.

Enligt Ron under de första dagarna hade de sex med varandra eftersom de var livrädda för att människor skulle få reda på det.



Tvillingbröder och chefer för organiserad brottslighet Ronnie och Reggie Kra

Smart: Tvillingbröder och chefer för organiserad brottslighet Ronnie och Reggie Kray (Bild: Getty)

Det har länge varit känt att Ronnie var homosexuell och Reggie var bisexuell men nyheten att de hade ett sexuellt förhållande till varandra ger en talande inblick i deras nära samband.

Skådespelaren Tom Hardy spelar rollen som båda bröderna i en ny film, Legend, baserad på det mördande parets liv som berättas i en bok av John.

Tom Hardy i sina senaste roller som Ronnie (vänster) och Reggie Kray i filmen Legend

Skådespelare: Tom Hardy i sina senaste roller som Ronnie (vänster) och Reggie Kray i filmen Legend (Bild: PA)

jag vann på lotteriet

John har skrivit tre böcker om bröderna och säger att Ronnie berättade för honom tvillingarna mörka hemligheten under en av deras chattar.

Han säger att medan han visste om incest han väntade tills bröderna båda var döda innan de avslöjade det av rädsla för vedergällning.

Ronnie dog på Broadmoor säkra sjukhus av en hjärtinfarkt 1995 och Reggie dog av cancer år 2000 efter att ha släppts ur fängelset på medkännande skäl.

I hans bok Notoriskt: The Immortal Legend of the Kray Twins , John sa att paret var bortskämda av deras mamma Violet, mormor Lee och deras två tanter, May och Rose, medan deras far snart dominerades av de allt mer våldsamma bröderna.

Amatörboxarna Reggie (vänster) och Ronnie Kray med sin mamma Violet Kray

Bröderkärlek: Amatörboxarna Reggie (vänster) och Ronnie Kray med sin mamma Violet Kray (Bild: Getty)

jesy nelson x factor

John skrev: Alla överensstämde naturligtvis med ett klassiskt mönster; och med sin varma, överseende mor, deras ineffektiva pappa och deras omgivande grupp av kärleksfulla kvinnor, var det inte förvånande att tvillingarna upptäckte att de var homosexuella med tonåren.

Med tanke på deras identiska genetiska smink var det praktiskt taget oundvikligt att om en tvilling var det, skulle den andra också vara det.

Författaren John Pearsons bok om Kray Twins

Tome: Författaren John Pearsons bok om Kray Twins

Men det fanns ett problem för tvillingarna, eftersom man i machovärlden på 50 -talet East End såg det som en svaghet att vara gay.

John skrev: Så det var knappast förvånande att båda tvillingarna för tillfället höll sina sexuella preferenser för sig själva.

Författare John Pearson

Påståenden: Författaren John Pearson säger att bröderna hade ett incestuöst förhållande (Bild: Twitter)

claude arsenal fan tv

Enligt Ron var de ganska länge oroliga att hålla sin hemlighet gömd att det enda könet de hade var med varandra.

Bröderna drev ett ökänt kriminellt nätverk på 1960 -talet och byggde upp ett imperium av nattklubbar men kapade, väpnade rån och mordbrand.

Ronnie Kray, (vänster) och Reggie Kray, under sina amatörboxningstider i ungdomen

Fighters: Ronnie och Reggie under sina amatörboxningstider i ungdomen

När de flyttade från East End till West End blev de stora namn som gnuggade axlar med Frank Sinatra och Judy Garland och fotograferades av David Bailey.

Så småningom fick polisen dem och Krays gick i fängelse för att ha mördat andra gangsters George Cornell och Jack McVitie.

Se Även: