Vilken kanal är Liverpool vs Wolves? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Liverpools fans får äntligen en första glimt av deras sida som Premier League -mästare på söndag när Wolves kommer till Anfield.



Det var långt tillbaka den 7 mars förra gången supportrar släpptes in, när de röda slog Bournemouth med 2-1.



Nu är staden i nivå 2 -koronabegränsningar, upp till 2 000 åskådare kan ta sig igenom svängarna.



Liverpool har gått in i helgen på poäng med Tottenham Hotspur i toppen av tabellen, men har fortfarande många skador, även om Trent Alexander-Arnold och Naby Keita kan vara tillbaka.

Samtidigt kommer Wolves att vara utan ledande anfallare Raul Jimenez som drabbats av en skalbrott i huvudet mot David Luiz under förra helgens 2-1-seger i Arsenal.

Vilken tid är Liverpool vs Wolves?

Liverpools kapten Jordan Henderson

Jordan Henderson har återvänt från skada, men ett antal andra stamgäster i Liverpool är fortfarande ur spel (Bild: Liverpool FC via Getty Images)



dean brown laura tobin

Wolves åker till Anfield för den sista Premier League -matchen som spelas på söndag.

Kick-off är klockan 19.15 och följer på derbyt i norra London mellan Tottenham Hotspur och Arsenal som drar igång 16.30.



Det är helgens näst sista toppspel, det sista är ett sydkustderby mellan Brighton och Southampton klockan 20 på måndagen.

Liverpool vs Wolves TV -kanal och livestream

Liverpools målvakt Caoimhin Kelleher

Jurgen Klopp berömde Caoimhin Kellehers prestation efter att han ersatte skadade Alisson på tisdagen, och han kunde börja om igen i helgen (Bild: POOL/AFP via Getty Images)

bbc olympiska simpresentatörer

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg!

Det har varit en hektisk säsong hittills - så se till att du inte missar en enda sak genom att registrera dig för det fantastiska nyhetsbrevet NEWSAM Football!

Alla de senaste överföringsnyheterna och stora historierna kommer direkt till din inkorg. Du kommer inte att missa.

För att registrera dig, lägg din e -postadress högst upp i den här artikeln eller följ instruktionerna på den här länken.

Till skillnad från de tre första Premier League -matcherna som spelas på söndagen kommer Liverpool vs Wolves inte att vara en del av Sky Sports Super Sunday.

Istället, Amazon Prime har rätten att visa uppstart kl 19.15 på Anfield.

caroline flack harry stilar

Fans behöver ett Prime -konto hos teknikjätten för att se spelet.

Det kostar 7,99 £ per månad eller 79 £ för ett år, men en 30-dagars gratis provversion erbjuds, så så länge du avbryter din provperiod efter fyra veckor kan du titta på detta och Amazons andra Premier League-matcher i december, för fri.

Du kan också följa all handling här.

Oddsen mellan Liverpool och Wolves

Pedro Neto firar poäng för Wolves

Pedro Neto hittade nätet för Wolves i deras 2-1-seger i Arsenal förra helgen (Bild: Pool via REUTERS)

Oslagna i sex Premier League -matcher har Liverpool besegrat Wolves i alla fyra sammandrabbningarna sedan Nuno Espirito Santo guidade Midlanders tillbaka till toppflyget 2018.

Dom är 8/15 att fortsätta den sekvensen med ytterligare en vinst, medan Wolves & apos; chansen att bli det första laget som vinner en ligamatch på Anfield sedan april 2017 är inte högre än 11/2 .

Liverpool kommer att vara ivriga att behålla sitt rekord för att göra mål i båda halvlekarna i alla fem Premier League -hemmamatcher hittills den här säsongen - och de är 5/4 för att vinna halvtid och heltid .

Sju av deras senaste tio ligahemssegrar har dock sett båda lagen göra mål och Liverpool att vinna men släppa in ett mål är en stor 11/5 .

som äger dw sports

Men om du vill bli upprörd är 17 poäng från de tio första matcherna Wolves bästa toppstart sedan 1979/80, och bara Manchester United har vunnit fler PL-bortamatcher än sina sju under kalenderåret 2020.

Pedro Neto har nätat i back-to-back PL-matcher för Wolves och är en 3/1 målskytt när som helst tips, men titta inte längre än Diogo Jota för ett Liverpool -mål - fastän odds när som helst på 11/8 återspeglar hans senaste heta rad.

Odds med tillstånd av thepools.com och kan komma att ändras.

Se Även: