Scarlett Moffatt lämnades skadad efter 'intensiv' ny show Apocalypse Wow

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Scarlett Moffatt har erkänt att hennes senaste tv -satsning var mycket mer 'intensiv' än hennes I & apos; m A Celebrity -stint 2016.



Den tidigare Gogglebox -stjärnan retade den nya ITV2 -serien som heter Apocalypse Wow, värd av AJ Odudu och Donna Preston.



Scarlett erkände att hon och de andra stjärnorna som hon filmade med lämnades mycket skadade efter att de tog sig an utmaningarna, med en utmanare kvar i tårar.



I den nya showen deltar tävlande i en rad strider i Torture Dome, med några gäster som snart ansluter sig till dem.

Scarlett får sällskap av Chris Hughes, Darren Harriott, Bobby Norris och Kimberley Wyatt för det första avsnittet.

Scarlett Moffatt har erkänt att hennes senaste tv -satsning var mycket mer

Scarlett Moffatt har erkänt att hennes senaste tv -satsning var mycket mer 'intensiv' än hennes I & apos; m A A Celebrity -stint (Bild: ITV/REX/Shutterstock)



Andra stjärnor som kommer att visas senare är Kemah Bob, The Vivienne, Jessica Wright, Sam Thompson, Jordan Davies och Karim Zeroual.

Scarlett och hennes grupp kommer att möta experter inom specifika områden, inklusive en av världens starkaste män, Master Enormo, Hot Slippy Jesus, Storbritanniens största brottare med gravy och The Mermaid.



joey essex och stephanie pratt

De måste arbeta tillsammans som ett lag för att komma ut på topp, eftersom de måste möta en rad fysiska utmaningar i ett försök att vinna pengar till välgörenhet.

Scarlett Moffatt finns i den nya ITV2 -serien Apocalypse Wow

Scarlett Moffatt finns i den nya ITV2 -serien Apocalypse Wow (Bild: ITV)

Tala på denna morgon på fredagen, Scarlett erkände att hon och hennes medstjärnor verkligen gick för det och lämnades skadade som ett resultat.

Programledaren Eamonn Holmes frågade om det hade skett några skador, som hon svarade: 'Alla! Alla, vi var alla skadade som persikor. '

På showen var tuff, tillade hon: 'Vi alla slags chippade in tillsammans, det var ärligt talat mer intensivt än I & apos; m A Celebrity.

roy keane mutv rant video
Scarlett Moffatt

Scarlett Moffatt lämnades skadad efter & apos; intensiv & apos; ny show Apocalypse Wow (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

'Jag tänkte efter att jag gjort Gogglebox och I & apos; m A Celebrity, jag trodde att det här är det galnaste jag någonsin har gjort & apos; och sedan gjorde jag den här showen! '

Scarlett avslöjade också Bobby tårar på showen som hon trodde var falska, eftersom han blev en mänsklig piñata.

Hon sa: 'Jag blev kapten, vilket lät underbart, men jag var tvungen att fatta beslutet i slutet av varje avsnitt om vem som gick upp i denna mänskliga piñata.

Var den första att läsa de största tv -berättelserna

AV Steve Arnott

Var den första att läsa de största tv -berättelserna när de kommer direkt till din inkorg.

Spegelns TV -nyhetsbrev ger dig de senaste rubrikerna om de bästa programmen, artiklar om dina favoritkaraktärer och alla inre spår från vårt team.

jada pinkett smith och tupac

Missa aldrig ett ögonblick genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev här.

'De var fastspända, de kunde inte röra sig. Det var cirka 20 fot i luften, och resten av personerna i showen hade dessa sele saker och vi skulle hoppa och knacka den mänskliga piñata.

'Stackars Bobby Norris, vi trodde att han grät och lekte upp till kamerorna - och det var han inte.

'Och ​​nu mår jag dåligt, för jag skrattade medan jag slog honom. Jag tror att han verkligen hade ont.

Denna morgon sänds vardagar klockan 10 på ITV.

Se Även: