Morrisons säljer nu ostiga grisar i filtar till jul

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Det hade vi inte väntat oss ...



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Grisar i filtar har varit överallt i år, men vi har aldrig sett något liknande tidigare.



snö evelyn robin juliet gibb

Precis som när du trodde att grisar i filtar inte kunde bli konstigare, meddelar Morrisons att de nu säljer ostliknande versioner av den berömda festliga fläskgodis.

andlig betydelse av 222

Ta grisar i filtar till nästa nivå, Morrisons & apos; erbjudande tar den köttiga sidan till nästa nivå genom att lägga till ett överraskningsostcenter.

Dold i grisarna i filtar finns en drömmande kombination av lagrad ost från Leicester och brittiskt korvkött, insvept i torkat, rökt och strimmigt bacon.



Du skulle aldrig tro att de hade ost inuti (Bild: Getty)

Campbell Breakwell, korvköpare på Morrisons, sa: Vi vet att våra kunder älskar ost och grisar i filtar så vi kombinerade de två för den ultimata julgodis.



shila iqbal twittrar vad sa de

Redan tillgänglig i Morrisons butiker över hela landet, samt online på Morrisons webbplats fram till den 24 december, kostar Morrisons The Best Cheesy Pigs in Blankets 3 kr för ett paket av 10 och finns som en del av ett två för 5 £ erbjudande över utvalda Morrisons julkorv och fyllningsprodukter.

Läs mer

Bästa matberättelser
McDonalds lanserar den första veganmåltiden någonsin Cadbury Creme Egg Curry Att äta choklad kan förbättra sömnen Nya McVitie's Digestive -smaker

På andra ställen i stormarknader har Aldi lanserat en två meter långa grisar i filt, som började säljas förra veckan.

Se Även: