Förfärad mamma postar Facebook -varning om säkerheten för babysängar efter dotterns olycka

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Badstol

Varning: Suzie Dyball varnade föräldrar för att inte använda badstolar efter att hennes bebis nästan dog(Bild: Facebook)



En panikslagen mamma har tagit sig till Facebook för att varna för faran för babysängar efter att hennes dotter tippade i en.



Suzie Dyball var tvungen att agera snabbt för att få lilla Felicity att hosta upp vatten efter att hennes badstol hade överbalanserat.



prinsessan tiaamii crystal esther andre

Tack och lov lyckades hon rädda sitt barn och har nu varnat andra för farorna med att använda badsätet för att tvätta sina barn.

Mamman från Norfolk skrev på sociala medier på måndagen: 'I går kväll var Felicity (7 månader) i badet i den här sitsen när den välte och fastnade hennes ansikte ned i vattnet.

”Jag var precis där vid badet. Ett par av sugkuddarna satt fortfarande fast vid badet och det var svårt att frigöra henne. De få sekunder det tog kändes som en livstid.



Hon var blå och andades inte. Jag ringde 999 och lyckades få henne att hosta upp vattnet hon hade svalt och hon började andas igen.

”Sjukvårdspersonal kontrollerade henne och vid den tidpunkten var hon mycket mindre blå och log mot dem.



Baby i badet

Varning: Suzie övervakade sitt barn när den nära katastrofen inträffade (Bild: Getty)

Men det kunde ha varit så mycket värre. Det tar så lite som 10 sekunder för ett barn att drunkna. Snälla snälla snälla köp inte dessa platser.

rik mayall med familj

'Om du har en så lägg den. Det är inte värt risken.

'Det här sätet är ett & apos; Safety 1st svängbart badsäte & apos; men det finns andra liknande på marknaden.

'Denna sits användes korrekt. Vattennivån var på den nivå som var markerad på sätet och jag hade kontrollerat att den sugits ner innan jag satte henne i den.

Hon skrev senare: 'Jag har hört några historier nu. Jag har bett Amazon att sälja det där. Jag vet inte om de kommer. Jag har också kontakt med företaget som tillverkar dem. '

Facebook -inlägget har redan blivit viralt och har delats 152 625 gånger.

kim kardashia sexband

En vän kommenterade: 'Jag har sett detta tidigare med exakt samma sits. Resultatet var inte så bra för den lilla pojken, jag är förvånad över att det fortfarande finns på marknaden, men så glad att hon är okej, det måste ha varit skrämmande.

En av tre drunkningsolyckor av misstag hos barn i tvåårsåldern och under omfattar badstolar, säger Royal Society for Prevention of Accidents.

I Storbritannien dör cirka 13 barn (under fem år) av drunkning varje år, och var fjärde av dessa dödsfall sker i ett bad.

För varje händelse av drunkning finns det åtta icke-dödliga drunkningshändelser som är så allvarliga att de kräver sjukhusvistelse.

Dorel UK, som äger den brittiska filialen av varumärket Safety 1st, bekräftade att det kände till händelsen.

En taleskvinna sa: 'Dorel (UK) Ltd, ägare till varumärket Safety 1, kan bekräfta att det har fått kännedom om en incident som nyligen inträffade med en av dess produkter, ett svängbart badsäte.

'Det svängbara badsätet överensstämmer med relevanta europeiska säkerhetsstandarder och är utformat som ett badhjälpmedel, vilket ger barnet extra stöd för att sitta i badkaret. Det är dock inte ett substitut för föräldratillsyn. '

Safety 1st skapades i USA 1984 och var pionjär i den ursprungliga Baby on board -skylten som fortfarande är en bästsäljare nu.

Se Även: