Mamma delar ut e -postlistor och webbplatser som har packat sina gratis saker för 100 pund

Föräldraskap

Ditt Horoskop För Imorgon

Keeley Lawrence, 19, har packat mer än 100 pund för babyfreebies

Keeley Lawrence, 19, har packat mer än 100 pund för babyfreebies(Bild: LatestFreeStuff.co.uk)



En mamma har förklarat hur hon lyckades få mer än 100 pund med babyprylar helt gratis.



Keeley Lawrence, 19, som bor i Walsall, har packat barnmat, blöjor och trosskydd genom att hålla utkik efter kuponger och registrera sig för gratis barnklubbar.



Några av hennes freebies inkluderar fyra förpackningar med Huggies Pull Ups, värda £ 32, och fem förpackningar med Pampers Active Fit, som har ett detaljhandelsvärde på £ 45.

är champions league final på tv

Andra bitar inkluderar 37 påsar med Ellas köksmat och chips, värda £ 27,90, och sju förpackningar med Bodyform trosor, som på £ 1 vardera borde kosta £ 7.

Bara under de senaste veckorna säger Keeley att hon har sparat långt över £ 100 genom att hålla koll på de senaste kupongerna och erbjudandena.



Bland freebiesna finns blöjor och barnmat

Bland freebiesna finns blöjor och barnmat (Bild: LatestFreeStuff.co.uk)

nummer 888 betyder

Ett av sätten Keeley håller reda på freebies är genom att använda webbplatser som t.ex. LatestFreeStuff.co.uk , som listar alla olika företag som ger bort produkter.



Förutom att avrunda kuponger avslöjar det också vilka företag som letar efter produkttestare eller delar ut gratisprover, liksom webbplatser där du kan tjäna pengar eller kuponger genom att fylla i undersökningar.

Keeley rekommenderar också att du registrerar dig för nyhetsbrev och går med i gratis barnklubbar - vi förklarar vilka hon älskar nedan.

andlig betydelse av 13

De flesta av dessa kommer att erbjuda dig gratis prov när du registrerar dig för deras klubbar, liksom löpande kuponger.

I ett uttalande till The NEWSAM sa hon: Jag har lyckats skaffa barnmat, Huggies -blöjor, mammakuddar, trosskydd, plus många andra också.

Jag registrerar mig för massor av barnklubbar som alla är gratis att gå med, och jag har gått med i gratis provgrupper online.

sainsburys öppettider påsk 2019

Jag skulle också säga att du bara registrerar dig för så många företags nyhetsbrev som möjligt.

När du prenumererar ibland skickar de pengar till dig med kuponger eller freebies hem till dig eller via e -post. Du kan också be din familj och vänner att registrera dig.

Hur man hittar freebies

Keeley har delat sina bästa tips med The NEWSAM för att hjälpa dig att hitta gratis saker också.

  • Leta efter freebie -webbplatser: Förutom LatestFreeStuff.co.uk säger Keeley att det är värt att hålla ett öga på Super Savvy Me hemsida.
  • Gå med i Facebook -grupper: Hon har också gått med i LatestFreeStuff.co.uk Facebook sida som publicerar regelbundna uppdateringar och erbjudanden. Andra kuponggrupper på Facebook inkluderar Senaste erbjudanden och Extrema kuponger och fynd .
  • Registrera dig för nyhetsbrev: De flesta stora återförsäljare kommer att ha nyhetsbrev som du kan registrera dig för. Vissa erbjuder dig kuponger och andra ger dig omedelbara rabatter. Om du planerar att registrera dig för massor av nyhetsbrev, kan du överväga att skapa en separat adress bara för dina freebies så att du inte blir översvämmad av marknadsföringsmejl.
  • Gå med i barnklubbar: Babyklubbar kan vara ett bra sätt att runda ihop gratisprover och kuponger. Några av dem Keeley gillar inkluderar Boots, Bounty Pregnancy Club, Ella's Kitchen och Emma's Diary Club.
  • Hämta gratis stormarknadstidningar: Keeley rekommenderar särskilt gratis Tesco -tidningen för att ha några av de bästa kupongerna. Kolla din lokala butik för att se om de har en tidning.

Deepak Tailor, grundare av LatestFreeStuff.co.uk, sa: 'Keeley har gjort ett fantastiskt jobb med att samla alla dessa freebies!

'Det visar bara vad du kan samla in om du lägger ner lite tid och har ett bra pengarbesparande tänkande.'

Se Även: