Tchad Michael Murray ångar när ex Sophia Bush hävdar att deras fem månader långa äktenskap var en bluff

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tchad Michael Murray har skjutit tillbaka ett rasande svar på påståenden från hans ex-fru Sophia Bush att deras kortlivade äktenskap var en bluff.



One Tree Hill -stjärnorna träffades på uppsättningen av tonårsdramat och började dejta 2003.



Två år senare gifte de sig i en uppenbar sago -ceremoni i Kalifornien - men bara fem månader in i deras äktenskap separerade och skildes de unga älskarna 2006.



Nu 35, har Sophia erkänt den här veckan att hon aldrig ville gifta sig med Tchad - och bara gick igenom det för att glädja människor runt henne.

Tchad och Sophia var gifta i bara fem månader (Bild: FilmMagic)

De separerade strax efter bröllopet och deras skilsmässa slutfördes året efter (Bild: FilmMagic)



'Hur gammal var jag? Jag vet inte ens. Det var som den andra säsongen, sa hon till Andy Cohen på sin SiriusXM Radio Andy -show den här veckan.

sophie ellis bextor gravid

”Men alla har varit 22 och dumma. Och det var inte en sak jag egentligen ville göra.



På frågan om att bekräfta om hon menade att hon inte ville gifta sig i så ung ålder sa Sophia: ”Damer måste lära sig att ta plats på det sätt som män lär sig att de har rätt till.

'För hur sviker du alla? Och hur gör du, vad är kampen? ' hon fortsatte.

'Och när du har chefer som säger att du är den enda personen som får en person att arbeta i tid och 200 personer antingen får träffa sina barn på natten eller så gör de inte för att våra dagar börjar i tid?'

Skådespelarna i One Tree Hill 2003

Sophia fortsatte: ”Livet är alltid laddat. Vad allmänheten någonsin vet är aldrig - det är inte toppen av isberget. Hilarie [Burton, hennes medstjärna i One Tree Hill] och jag brukade skratta och vi var som, & apos; om vi hade en show bakom kulisserna, skulle dramat vara så mycket bättre än dramat som författarna skriver & apos ;. '

Men hon sa att hon inte hade något intresse av att göra om det förflutna eftersom 'människor inte släppte det'.

jennifer aniston näsjobb

Nu har Tchad, 36, brutit sin tystnad om hennes kommentarer för första gången och rasande svarat genom sin representant att Sophias påståenden att hon inte ville gifta sig var '' löjliga ''.

'Tchad uppför sig på ett helt professionellt sätt och skulle aldrig gifta sig av någon annan anledning än kärlek', sa hans talesman människor tidskrift.

”Tretton år sedan hans skilsmässa från Sophia har han ett mycket lyckligt familjeliv med sin fru och sina barn. Han har helt gått vidare och känner inte behov av att engagera sig i denna typ av beteende. '

Tchad är nu gift och har två barn (Bild: Getty Images Nordamerika)

storebror kändis 2013

Sophia har haft en rad seriösa relationer men är för närvarande singel (Bild: FilmMagic)

Efter deras skilsmässa gick Tchad vidare med One Tree Hill -extra Kenzie Dalton, som han föreslog 2006. Men deras romantik fungerade inte, och de slutade med sitt förlovning sju år senare.

2014 började han dejta sin utvalda co-star Sarah Roemer, och de två gifte sig i hemlighet i början av 2015 och välkomnade sin son i maj samma år. I mars 2017 välkomnade de sin lilla dotter.

Sophia träffade under tiden One Tree Hill -stjärnan James Lafferty mellan 2008 och 2009, sedan Austin Nicols av och på mellan 2008 och 2012.

Efter sin skilsmässa från Tchad hade Sophia sagt: 'Det förödar mig nu när jag har reducerats till en Hollywoodstatistik - ännu ett skämtäktenskap.

'Jag förväntade mig aldrig att vara gift mer än en gång ... för jag visste vad jag gick in på och kommer alltid att tro på kärlek', tillade hon.

Se Även: