Leslie Ash insisterar på att den ökända öringknuten blev Photoshoppad - och hon 'hatar' det

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Fiona Phillips frågade Leslie Ash om hennes ökända öringpytt tidigare idag på Good Morning Britain.



Den 55-åriga programledaren såg road ut när stjärnans ikoniska snäppet dök upp på skärmen och visade hennes förstörda läppfyllare i all ära.



'Jag hatar den bilden så mycket,' erkände Leslie när hon synligt vrängde sig i sitt säte.



'Och ​​jag skulle vilja ställa in rekordet om något, den bilden har blivit photoshoppad! Om du tittar noga kan du se att de inte är mina tänder! '

Leslie Ash

Leslie Ash förklarade att hon hade läppfyllmedel som ett experiment (Bild: ITV)

Inläggningen var inte tillräckligt för att stoppa Fiona från att trycka på henne i ämnet och fråga skådespelerskan Men Behaving Badly om hon hade känt sig pressad till kosmetisk behandling.



'Nej, jag kände inte ett behov av att göra det,' svarade Leslie. 'Uppenbarligen gör många människor det nu men då tror jag att vi alla bara experimenterade.

'Jag hade gjort mina läppar några gånger innan [den förkrossade proceduren] och de blev alla bra utan problem. Men tyvärr tar det bara en gång.



Leslie Ash

Stjärnan HATAR denna snap (Bild: Rex)

'Jag rekommenderar starkt alla som funderar på att få något kosmetiskt gjort för att se till att de gör sina läxor och får sin behandling utförd någonstans som är reglerad.'

Under intervjun avslöjade Leslie att det kommer att göra hennes stora återgång till skådespeleri efter en tioårig kamp med MRSA.

'Jag känner mig äntligen redo igen', rusade hon.

Leslie Ash

Stjärnan sa att den bilden hade photoshoppats (Bild: ITV)

Se Även: