Meghan Markle planerade mycket för att gifta sig med Harry, säger kunglig expert

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Fast besluten Meghan Markle är den främsta drivkraften som hjälper till att bygga Brand Sussex, har en ledande kunglig expert hävdat.



39-åringen hjälper till att driva det nya imperiet hon och prins Harry skapar utanför kungafamiljen, har det föreslagits.



Kungliga kommentatorn Jonathan Sacerdoti känner också hertiginnan & apos; långtgående ambitioner kan till och med leda till en karriär inom politiken under de kommande åren.



Han tror att Meghan var 'väl medveten' om att gifta sig med den kungliga familjen skulle förbättra hennes rykte och exponering runt om i världen.

Men experten sa att det är hennes rätt att använda det till sin fördel.

Tala till Sky News , sa han: 'Hon växte upp med, med höga ambitioner och började nå dem som skådespelerska - lägger in arbetet, uppenbarligen inte en särskilt framgångsrik skådespelerska när det gäller att vara välkänd internationellt.



Meghan Markle

Hertiginnan är drivkraften bakom märket, föreslår en kunglig expert (Bild: AFP via Getty Images)

är steve allen gay

'Hon gifte sig sedan med prins Harry och sedan har hon förmodligen blivit ett av de mest kända eller igenkännliga namnen i världen bara genom att gifta sig med någon.



Jag tycker att det visar en enorm planering och ambition.

'Jag menar inte att vara helt oromantisk - kanske blev hon kär i Harry, kanske är deras förhållande också ett partnerskap och kärlek i det avseendet.

Men du gifter dig inte med den kungliga familjen, tror jag, utan att veta vad det kommer att göra med ditt rykte och din exponering internationellt.

Och då tror jag att de har använt det till sin fördel, många skulle säga att det finns deras rätt.

Meghan Harry

Jonathan Sacerdoti säger att Meghan har goda rättigheter att använda exponeringen till sin fördel (Bild: Getty Images)

En ny undersökning från YouGov föreslog att hertigen och hertiginnan av Sussex popularitet minskade i Storbritannien.

Harry fick ett godkännande på bara 31 procent, och hans fru bara en poäng till.

vad betyder 324

Kanske kommer boken att vara ett försök att återfå en del av det stödet, även om det inte verkar vara klart om Harry och Meghan alls är intresserade av offentligt stöd i Storbritannien, säger Sacerdoti. Express.co.uk .

De kan sikta på en helt annan marknad internationellt, eller i Amerika, och kanske på yngre människor än äldre.

Så kanske när de lämnade efter sig kungafamiljen har de valt att marknadsföra sig mot en helt annan demografisk och därför har de kanske inte något emot att glida i popularitet här.

Meghan Markle

39-åringen leder & apos; det nya märkesimperiet & apos; (Bild: WireImage)

En annan kunglig expert har hävdat att spänningar mellan Kate Middleton och Meghan började visa sig tidigt i deras förhållande.

Emily Andrews säger att sprickor snart började dyka upp.

Hon kommenterade ett kommande program för att markera Meghan 40 -årsdag.

Emily sa på kanal 5: s Meghan vid 40: 'Här var två kvinnor, båda utomstående, som gifte sig med kungafamiljen och bodde på samma komplex i Kensington Palace - naturligtvis skulle de vara besties.

'Och faktiskt, det är vad Meghan kände. Hon berättade för ett antal av sina vänner att hon hoppades att Kate skulle hjälpa henne att anpassa sig till det kungliga livet, men sprickorna började visa sig ganska tidigt.

'Bakom kulisserna kände Meghan sig lite avvisad. Jag är inte säker på om Kate någonsin insåg det.

Se Även: