Sainsburys påsk 2019 öppettider: När är Sainsbury öppet på helgdag måndag?

Sainsbury's

Ditt Horoskop För Imorgon

Dags att fylla på med reducerade påskägg?(Bild: PA)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



hur man får ett studentkort

Sainsburys butiker i Storbritannien kommer att ha öppet på påskmåndag.



Så om du har ont om matvaror eller behöver fylla på vinracket och festnippor kommer du inte att bli kort. Precis som andra stora stormarknader varierar Sainsburys öppettider och stängningstider från region till region.

De flesta butiker och lokala närbutiker stänger tidigt, så det är alltid klokt att kontrollera innan du lämnar huset för att undvika besvikelse.

Återförsäljaren råder shoppare att använda webbutikssökare verktyg, som innehåller allmänna öppettider och viktig information för alla butiker - eller läs nedan.



Påskmåndagens öppettider

  • Butikerna i England och Wales kommer att vara öppna - men många butiker, lokala bekvämligheter och bensinstationer stänger tidigare än normalt. Kolla online på stores.sainsburys.co.uk för vidare detaljer.

  • Butiker i Skottland har normal arbetstid.



Återförsäljaren har för närvarande en hel mängd påskbesparingar, med prissänkningar på utvalda viner och champagner som konkurrerar med liknande erbjudanden från Tesco och Asda.

liverpool vs chelsea channel

Shoppare kan hämta 25 procent rabatt vid köp av sex flaskor fram till 23 april i butiker och online och det innehåller tipplar som Taste the Difference Conegliano Prosecco och Lanson Black Label Brut champagne.

Få 25% rabatt på sprit i butiker och online (Bild: Getty)

Det finns också rabatter på Tu -kläder för hela familjen inklusive barnkläder i utvalda butiker och online på tuclothing.sainsburys.co.uk - men affären slutar idag så du måste vara snabb om du vill göra några fynd.

Läs mer

Sainsbury & apos; s
Hur man får 15 £ rabatt på matvaror Barnsäljningsevenemang Sainsbury & s och Asda fusion Din klädförsäljning

Se Även: