Meghan Markles kompis delar en osynlig bild från sin tid i kungafamiljen för att markera en speciell dag

Royals

Ditt Horoskop För Imorgon

En långvarig fotografvän till Meghan Markle har delat en vacker bakom-kulisserna-bild från hennes tid som kunglig arbetande.



Misan Harriman, 43, är känd för sitt kraftfulla fotografi och har blivit vald av både Meghan och Prins Harry att ta bilder av dem i det förflutna.



Och för att uppmärksamma Meghans 41-årsdag förra veckan gick han till sociala medier för att publicera en uppriktig bild som han tog av henne 2019.



Det syns Meghan på One Young World-toppmötet i Royal Albert Hall i London när hon förberedde sig för att inta scenen vid öppningsceremonin.

cbb bakdörr vräkning

Vid sidan av bilden skrev den hyllade fotografen meddelandet: 'Wishing you the happiest of birthdays Meghan' och följde upp det med en hjärtemoji.

Misan delade tidigare en svartvit version av bilden och förklarade att han kallade bilden 'The Arrival'.



Det är okänt hur Misan och Meghan knöt sin vänskap men de tros ha varit vänliga från början av hennes förhållande med Harry.

  Meghan Markle vid One World Summit i Royal Albert Hall 2019
Meghan Markle vid One World Summit i Royal Albert Hall 2019 ( Bild: One World Summit)

Älskar kungligheterna? Anmäl dig till NEWSAM:s dagliga nyhetsbrev för att få alla de senaste nyheterna om drottningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry och resten av The Firm. Klicka här för att registrera dig .



I februari förra året valdes han att ta en bild av Meghan, Harry och Archie, som meddelade att familjen väntade Lilibet.

På det svart-vita fotot ligger Meghan med huvudet i Harrys knä och handen vilande på sin babybula.

Fotografen tog bilden av paret i Kalifornien på avstånd under tiden coronavirus pandemi, genom att ta den på distans från sin iPad i London.

  Meghan och Harry meddelar att de väntar Lilibet i februari 2021
Meghan och Harry meddelar att de väntar Lilibet i februari 2021 ( Bild: Hertigen och hertiginnan av Sussex ©)
  En bild av Lilibet tagen av Misan Harriman för att fira hennes första födelsedag
En bild av Lilibet tagen av Misan Harriman för att fira hennes första födelsedag ( Bild: PA)

För att dela nyheten att sussexarna fick en flicka släppte han sedan ett andra svartvitt foto i mars av paret som poserade med Archie under ett träd när de bekräftade att han skulle få en lillasyster.

prins Harry håravfall

Under tiden tidigare i år var Misan också på plats för att ta flera bilder på Lilibet firar sin första födelsedag.

Den söta bilden visar hur den lilla flickan tittar på kameran under hennes första födelsedagsfest kl Frogmore Cottage i Windsor över Drottningens platinajubileum helgen.

Han skrev på sin Twitter konto: 'Det var ett privilegium att fira Lilibets första födelsedag med min familj och hennes! Glädje och ansiktsmålning överallt.'

Han delade också ett sött foto på Lilibet och Meghan, tillsammans med sin fru Camilla Holmstroem och deras två döttrar.

I den strålar Meghan och Camilla mot kameran - med Meghan klädd i en långärmad topp instoppad i ett par kritstrimmiga byxor med vida ben, medan de yngre barnen har lejonmålning.

var är pete burns begravd

Se Även: