Stacey Dooley väcker förlovningsrykten med Kevin Clifton på ett älskat datum

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Strictly Come Dansande paret Stacey Dooley och Kevin Clifton kan snart valsa upp gången för att döma av bilder från deras senaste älskade datum.



Den flamhåriga dokumentärstillverkaren verkade ha på sig en förlovningsring när hon tog en promenad genom Londons trendiga Portobello Road med Kevin.

32-åringen har redan flyttat in på dansarens London pad och paret sågs stanna för degen tidigare i veckan som bevisar att de är allvarligt söta mot varandra.



Stacey och Kevin var alla leenden på sitt älskade datum (Bild: NASH / BACKGRID)



Stacey hade några smycken på vänster hand (Bild: NASH / BACKGRID)

De kunde inte hålla händerna från varandra (Bild: NASH / BACKGRID)



BBC Three -värden Stacey och Kevin bekräftade officiellt sin romantik på sociala medier i april efter att ha slagit på den förra årets Strictly och vunnit serien.




Strax därefter splittrades Stacey med sin pojkvän.


Medan Kevins före detta fru - och meddansaren Karen Clifton - har återgått till att använda sitt tidigare namn Karen Hauer.



Stacey verkade vara i skratt (Bild: NASH / BACKGRID)

Hon lutade sig mot Kevin när de tog en promenad i huvudstaden (Bild: NASH / BACKGRID)

Paret unnade sig sedan munkar (Bild: NASH / BACKGRID)

Stacey såg ut att vara vid gott humör på hennes helgdejt med Kevin efter en utmanande vecka.

Programledaren kom in i en social media -debatt med fans efter att hon vägrade be om ursäkt för sin roll i den & apos; vita frälsaren & apos; rad.

The Strictly -vinnaren, 32, kritiserades hårt för att han lade upp en bild med ett svart barn på en Comic Relief -resa till Uganda tidigare i år.

amazon prime day 2019 Storbritannien

(Bild: NASH / BACKGRID)

(Bild: NASH / BACKGRID)

Hon slog tillbaka på en kommentator som skrev på en annan bild, den här gången med en svart kvinna: 'Den här svarta personen är åtminstone gammal nog för att gå med på ett foto med dig.'

En upprörd Stacey sa att det inte fanns något 'otäckt' bakom hennes resor och skrek om att hon måste 'rättfärdiga' sig själv och bad folk att inte göra antaganden.

(Bild: Instagram)

(Bild: Internet okänd)

Stacey sa att fururen var 'hysterisk' och att hon 'inte bryr sig' vad MP David Lammy - som lamade presentatören - eller Twitter tycker om henne när han tillfrågades om det på Sheffield Doc Fest på måndag.

När en social media kommenterade sin senaste bild svarade Stacey: 'Jag förstår den bredare konversation som folk vill ha, och jag förstår att vissa säger att de tycker att det är en trött berättelse ... jag förstår det.

'Det som inte är okej är att folk gör som om vi på något sätt var otrevliga i vårt tillvägagångssätt.'

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: