När är Amazon Prime Day 2019? Storbritanniens datum, erbjudanden att förvänta dig och hur du får en 30 dagars provperiod

Amazon Prime Day

Ditt Horoskop För Imorgon

I huvudsak sommarversionen av Black Friday, Amazon Prime Day är en av årets största shoppingbonanser i Storbritannien - och den är äntligen här!



Finns exklusivt för Amazon Prime -prenumeranter (eller de som har en gratis provperiod för tjänsten), över en miljon affärer kommer att träffas Amazon.co.uk och Amazon -appen.



Efter att ha startat i morse har teknikjätten bekräftat att Amazon Prime Day kommer att pågå hela dagen idag (15 juli) såväl som i morgon, med non-stop-erbjudanden som sträcker sig över två hela dagar och slutar vid midnatt den 16.



Oavsett om du är ute efter en billig TV, rabatt på en bärbar dator eller en snygg ny kaffemaskin, är Amazon Prime Day hem för några av årets största fynd, bar Black Friday.

Vi har en fullständig lista över de bästa Amazon Prime Day -erbjudandena här.

En av våra favoritaffärer på partiet är dock Echo Dot på bättre än halva priset, för £ 22.



Den superbilliga Echo dot får sällskap av en mängd andra egna märkesrabatter, inklusive kraftigt rabatterade Kindles och Fire-enheter, plus massor av andra artiklar som inte bär Amazonas namn.

alex sawyer priti patel

Många hushåll utnyttjade också rabatterade väsentligheter, med allvarliga rabatter på saker som rengöringsprodukter och önskelistor för barn, plus bulkprodukter som blöjor och toalettrulle.



När är Amazon Prime Day 2019?

Amazon Prime Day varade i 36 timmar förra året (Bild: Amazon)

Amazon Prime Day kommer att äga rum idag och i morgon, den 15: e och 16: e juli, med start klockan 00: 01 på måndagen den 15 juli, med non-stop-erbjudanden som sträcker sig över två hela dagar.

drita d avanzo make

Detta innebär att Amazons försäljningsevenemang 2019 kommer att pågå i hela 48 timmar och förmörkelse förra årets 36 timmar.

Det är på väg att starta igen (Bild: Getty Images Europe)

Hur blir man engagerad?

Stora erbjudanden är på väg att träffa London

Först och främst måste du registrera dig Amazon Prime .

Tidigare sänkte teknikjättarna priset på sitt årliga erbjudande från £ 79 till £ 59, som förberedelse inför den stora dagen. Men med Amazonas 7,99 £ i månaden betalalternativ som låter dig avbryta när som helst så populärt, vi såg inte erbjudandet tillbaka 2018.

Men icke-Prime-medlemmar kan registrera sig för en gratis provperiod i 30 dagar för att få tillgång till Prime Day-erbjudanden istället.

Oavsett om du är en Prime-medlem eller en 30-dagars provperiod får du alla samma förmåner inklusive obegränsad leverans nästa dag och samma dag, gratis musikstreaming med Amazon Music och & apos; Prime Now & apos; som levererar utvalda objekt till dig på två timmar så länge du bor i London, Liverpool eller Manchester.

Utöver det får du också Prime Video (Amazonas alternativ till Netflix), Prime Music, Prime Reading, Twitch Prime och Prime Photos.

Vilka länder har Amazon Prime Day -försäljning?

Årets Prime Day -försäljning är tillgänglig för Prime -medlemmar i Storbritannien, USA, Kanada, Australien, Italien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Österrike, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Singapore, Japan, Indien, Kina, Mexiko och för det första någonsin, även Förenade Arabemiraten.

Hur hittar jag de bästa Prime Day -erbjudandena?

Flash -erbjudanden kommer inte att hålla länge (Bild: iStock Editorial)

Amazons system för att visa användarna alla erbjudanden som organiserats av deras mest shoppade intressen lanserades första gången 2017 och fortsatte under 2018, så vi förväntar oss att se detta format en gång till för 2019.

amir och faryal går sönder

Shoppare kan bläddra bland hemunderhållning, smarta hem, barnhörna, tv-spel, Amazon-enheter och mer kuraterade underkategorier, vilket tydligen låter webbläsare upptäcka objekt snabbare.

Andra tips som är värda att komma ihåg på dagen inkluderar:

1. Prime Day Creep

Liknar julkryssningen. Tidiga tillgångar är redan tillgängliga upp och tillgänglig . Om du är på Amazon -prenumerationstjänster och Echo -enheter, ta en titt.

2. Se en affär

Amazon -appen (tillgänglig på Äpple och) gör det möjligt att titta tidigt på affärer i alla länder. Detta är det enklaste sättet att förhandsgranska, spåra och shoppa de begränsade tidens blixtaffärer när du är hemma eller på språng med aviseringar i Amazon-appen, och betyder att du inte behöver ständigt uppdatera webbplatsen i väntan på nya erbjudanden att komma in.

3. Gör en lista

Det kan vara lätt att gå överbord i stora försäljningar, eftersom du blir överväldigad av alla erbjudanden, rabatter och erbjudanden. Så försök att göra någon form av lista för att avgöra vad du letar efter och hur mycket du vill spendera på den.

4. Var inte rädd för köp

Nya flash -erbjudanden kommer också att fortsätta att släppas under hela dagen, så det är inte nödvändigt att omedelbart köpa den första billiga TV: n du ser. Men var försiktig med tidsgränserna för vissa flash -erbjudanden, vilket kan göra att du går miste om du inte är tillräckligt snabb.

Läs mer

Amazon Prime Day 2019
Vad är Amazon Prime Day? Vilken tid är Amazon Prime Day? Bästa Prime Day Deal Vad är Amazon Prime?

Se Även: