Maskerade sångarens Gabrielles beslut att täcka ögat medan hon utförde förklaras

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Semifinalen i The Masked Singer lämnade tittarna tjatiga när en chock dubbel eliminering avslöjade två överraskande kändisar.



bob geldof och jeanne marine

Dragon och Harlequin maskerades på lördagskvällens show och lämnade också Sausage, Robin och Badger för att slåss mot det i nästa veckas final.



The Great British Bake Off -värden Sue Perkins var den förtjusande draken, medan den brittiska R & B -själsstjärnan Gabrielle låg bakom Harlequin -masken.



Medan ingen gissade Sue hade många av domarna lagt sina pengar på Gabrielle, som tog sig till scenen för att uppträda efter att ha röstat av.

För sin omaskerade sång hade hon sitt högra öga helt täckt av håret - som hon alltid gör när hon är ute offentligt.

Gabrielle är maskerad som Harlequin

Gabrielle maskeras som Harlequin (Bild: itv)



Sångerskan lider av Ptosis, ett tillstånd som kan få ögonlocket att hänga eller falla, och korrigerande operationer lämnade henne med ett förkortat lock.

Gabrielle har tidigare talat om hur hon blev mobbad i skolan, så hon täcker ögat för att hjälpa till med sitt självförtroende.



Tala till väktare hon sa att bara hennes närmaste vänner ser henne utan håret och tillade: ”Tanken med att gå ut och visa mitt öga är som att gå ut utan mina trikåer. Det skulle bara inte hända.

Gissade du att Gabrielle var Harlequin? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Gabrielle publicerar ett pris på Brit Awards

Gabrielle skulle alltid bära en ögonlapp (Bild: Popperfoto via Getty Images)

Tala till i i en separat intervju talade hon om att ha tillståndet i skolan.

Hon sa: 'Innan jag opererade för att ta bort en muskel från ögat, ryckte det hela tiden, så det såg ut som om jag ständigt blinkade.

'Som ni kan föreställa er, fick jag svårt i skolan av alla häxor och jävlar.'

vad betyder 149

Efter att ha tagit av sig masken i slutet av lördagens show sa Gabrielle: 'Jag är en mycket nervös artist och jag tänkte att genom att göra detta kanske jag kan gå ut ur min komfortzon.'

Hon avslöjade att hon försökte dölja sin särpräglade sångröst under de första veckorna av föreställningen, men erkände att hon glömde när det fortsatte och slutade sjunga normalt.

Sophie Ellis Bextor, Mel B, Martine McCutcheon, Glenn Hoddle, John Thompson, A-ha & # 39; s Morten Harket och Sir Lenny Henry har hittills alla maskerats av årets serier.

Har du en historia att dela med dig av? Vi vill höra allt om det. Maila oss på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Även: