Man Utd-nyheter: Cristiano Ronaldo ger ett löfte när ungdomar är redo för Brighton-matchen

Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester Uniteds elitserien Kampanjen startar på söndag eftermiddag när de välkomnar Graham Potter's Brighton till Old Trafford.



Erik ten Hag har bekräftat nya värvningar Christian Eriksen, Lisandro Martinez och Tyrell Malacia är alla i ramarna för en startroll mot Seagulls, medan Luke Shaw är i form igen. Anthony Martial kommer att missa matchen efter få en mindre skada på försäsongen.



Ändå finns det en fråga som är på allas läppar - vilja Cristiano Ronaldo spela mot Brighton? Den portugisiska superstjärnan har skickat ett meddelande till Ten Hag... och det ingår i vår United-sammanställning. Här är de senaste rubrikerna från Old Trafford.



Ronaldo 'klar' att spela

Ronaldo har lagt pressen på Ten Hag att starta honom mot Brighton. Forwarden har inte varit med så mycket den senaste tiden efter att ha missat turnén i Thailand och Australien på grund av 'familjeskäl' - som ett resultat av att spela bara 45 minuter av Uniteds försäsongsschema.

st. jude skyddshelgon

Med den begränsade speltiden tros Ronaldo ligga bakom sina lagkamrater när det gäller konditionsnivåer. Han drogs av i halvtid i en vänskapsmatch mot Rayo Vallecano när Ten Hag såg ut att skydda honom i sin första utflykt under holländaren.

  Cristiano Ronaldo vill spela mot Brighton på söndag
Cristiano Ronaldo vill spela mot Brighton på söndag ( Bild: Manchester United via Getty Imag)

Tror du att Manchester United kommer att slå Brighton på söndag? Låt oss veta i kommentarerna nedan!



Men med Martial nu skadad har United-chefen fått ett stort beslut att fatta. Och Ronaldo försöker tvinga sin hand med sina handlingar på sociala medier, när han laddade upp ett inlägg på sitt Instagram berättelse på lördagskvällen.

Angriparen la upp en bild på sig själv från dragningen med Vallecano, med baksidan av tröjan mot kameran. Han la till ordet 'Ready' på vänster sida, liksom den bedjande emojin och bicepsböjningsemojien.



Klicka här för att läsa hela historien!

Inblandade tonåringar?

Zidane Iqbal och Alejandro Garnacho kan spela på söndag efter att ha missat U21-tjänsten.

aaron armstrong sophie klass

Iqbal, 19, och Garnacho, 18, lämnades utanför Uniteds U21-match mot Arsenal på lördagen, som slutade 3-1 till Gunners. Charlie Wellens - son till United-akademikern och EFL-legendaren Richie - öppnade poängen innan mål från Khayon Edwards, Miguel Azeez och nyvärvningen Marquinhos säkrade poängen för värdarna.

'Vi vill ge de unga spelare som förtjänar en chans möjligheten att spela', sa Ten Hag tidigare denna månad. 'Han [Garnacho] visade sig själv under försäsongen och det var därför han spelade. Han spelade ganska bra och hans prestation var riktigt bra.'

betydelsen av siffran 25

Klicka här för att läsa hela historien!

Sane kan återvända till Manchester

  Manchester United är intresserade av att värva Leroy Sane
Manchester United är intresserade av att värva Leroy Sane ( Bild: Getty Images)

United har gjort en överraskande förfrågan om tidigare Manchester City yttern Leroy Sanes tillgänglighet när Ten Hag fortsätter att utvärdera sina anfallsalternativ.

Sane har inte haft den jämnaste tiden sedan han återvände till Tyskland 2020 för att ansluta sig till Bayern München. Och den ankomst i sommar av Sadio Mane från Liverpool har väckt frågor om hur mycket speltid han kommer att få den här säsongen.

26-åringen startade bara 22 Bundesliga-matcher för Bayern förra säsongen och Manes övergång kommer sannolikt att påverka hans möjligheter ytterligare. Ten Hag sägs vara nöjd med idén om Marcus Rashford och Jason Sancho på båda sidor om Martial i attacken under säsongen.

Men han hoppas fortfarande kunna stärka sina alternativ och Sanes situation i Bayern betyder att han är en spelare av intresse. Ten Hag har tittat på en flytt för Ajax-yttern Anthony men de holländska giganterna vill inte förlora ytterligare ett stort namn till United efter att ha sett Ten Hag och Martinez ta sig till nordväst.

Klicka här för att läsa hela historien!

pamela och tommy lee

Se Även: