Sophie Gradon och pojkvännen Aaron Armstrong hade planerat bröllop före chockdöd med tre veckors mellanrum

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tragisk kärlekshistoria om Sophie Gradon och Aaron Armstrong avslöjade(Bild: Instagram)



Det tragiska paret Sophie Gradon och Aaron Armstrong hade planerat sitt bröllop innan deras chock dödades inom tre veckor efter varandra.



Aaron hittade sin Love Island -stjärnas flickväns livlösa kropp i ett sovrum i hennes föräldrars hus den 20 juni, innan han plötsligt dödade den 10 juli - bara fem dagar efter hennes begravning.



Och tillbaka den 29 maj, bara några veckor innan tragedin inträffade, avslöjade han i ett Facebook -inlägg att de redan hade börjat planera sitt bröllop.

anthony joshua vs tyson raseri

'När är bröllopet? Jag ser fram emot det, kommenterade en vän som heter Kalvin om Arons inlägg som meddelade sitt förhållande till Sophie.

'Vi planerar,' svarade han medan hans kompis vände sig till hjortdjuret.



Sophie och Aaron dog inom tre veckor efter varandra (Bild: Instagram)

De hade planerat sitt bröllop (Bild: Facebook)



Läs mer

RIP Sophie Gradon
Sophie dör 32 år gammal Hennes depression och ångestkamp Visa kompisens uppmaning till & apos; bättre eftervård & apos; Sophies sökande efter kärlek

Och Sophie gick också med och antydde att Kalvin faktiskt fick ihop dem och kallade honom årets matchmaker.

Aaron höll med och tillade: 'Jag vet att detta beror på dig Kalvin Banks, du stjärna haha' innan han lade upp en bild av den rosa fizz som de firade med.

Sophie dog hos sina föräldrar & apos; hem i Medburn, Northumberland, där hon satt och satt medan de var borta på semester. Hon var bara 32.

Ex-fröken Storbritannien spelade huvudrollen i serien 2016 av ITV2-showen och kopplade ihop med Thomas Powell innan han bildade showens första par av samma kön med Katie Salmon.

Paret gick offentligt i maj (Bild: Instagram)

Aaron var den som upptäckte Sophies kropp (Bild: Instagram)

I går bekräftade polisen att Aaron också hade hittats död.

george kiss holyoaks skådespelare

'Klockan 12.20 den 10 juli fick polisen en rapport från ambulanstjänsten om att en 25-årig man hittats avliden på en fastighet på Furnace Road i Bebside, Blyth', säger en polisens talesman för Northumbria.

'Det tros inte finnas någon tredjepartsinblandning och en rapport kommer nu att utarbetas för rättsmedicinaren.'

Han hade utstått en tioårig kamp med psykisk ohälsa och försökt ta sitt liv för fyra år sedan.

I ett Instagram -inlägg den 2 juli skrev han att han skulle träffa Sophie igen & apos; mycket snart & apos ;.

flygkraschkroppar vände ut och in

De presenterades av en vän

Sophie hittade berömmelse på Love Island (Bild: ITV)

'Jag kommer aldrig sluta älska dig och mitt hjärta kommer att vara ditt tills den dag jag går med dig kommer jag att se dig snart min ängel så håll sängen varm för mig', skrev han.

Och i sitt sista Instgram -inlägg erkände han att han längtade efter att få vara med henne.

'Jag önskar bara att jag kunde krama dig hela dagen saknar dig så mycket man Sophie, det går inte en minut utan att ditt underbara leende är en bild i mitt sinne', skrev han.

'Varje dag vi tillbringade tillsammans var så fantastisk att jag behöver dem för några dagar sedan jag älskar dig prinsessa.'

* Samaritans (116 123) driver en 24-timmars service tillgänglig alla dagar på året. Om du föredrar att skriva ner hur du känner, eller om du är orolig för att bli hörd i telefon kan du skicka e -post till Samaritans på jo@samaritans.org

Se Även: