Primark säljer matchande BFF -pyjamas för Friends 25 -årsjubileum

Primark Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Kan vi vara mer upphetsade?(Bild: Comedy Central)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Friends fans är nog redan väl medvetna om att den här månaden markerar den berömda tv -serien & apos; 25 -årsjubileum, men bara om du behövde ett annat sätt att fira, har Primark precis börjat sälja några specialutgåvor Monica och Rachel pyjamas.



Matchande PJ-set är perfekt för BFF-personer som tittar på sitcomens alla tio säsonger, och innehåller två Monica Geller och Rachel Green-märkta toppar (en vit och en grå), med ett par röda eller gröna tartan shorts för varje.

När du får tillbaka 10 pund vardera, så använder pyjamasen parets kärlek till pläd och ser inte ut på sin plats i de två bästa vänernas ikoniska garderober.

Vem skulle du vara? (Bild: Comedy Central)



Du kanske aldrig har hällt pastasås i din bästa väns handväska, men om du skulle låta henne stjäla ditt förstahandsnamn och din identitet för hennes sjukförsäkring, är det här bekväma setet för dig.

Förutom det matchande Monica och Rachel-setet har Primark också lanserat en rad andra mode- och hemartiklar med Friends-tema, inklusive en Central Perk-pj-uppsättning, cafetiere, gul fotoram formad som det berömda kikhålet och till och med en hummer penna för dig att lämna till din hummer. Geni.



Det skulle inte se ut på sin plats i Rachels garderob (Bild: Comedy Central)

När du har tittat klart på alla avsnitt av Friends som du kan hantera under en dag finns det många andra Friends-relaterade aktiviteter att fortsätta med.

Leksaksjättarna LEGO har också lanserat en uppsättning specialutgåva för tv -seriens jubileum, medan Ralph Lauren har skapat en specialutgåva Friends -modekollektion - och allt är på topp.

Se Även: