Lidl säljer en varmluftsfritös för 39,99 £ i butiker den här veckan

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi har velat ha en sån här länge



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Från mozzarellastänger, till stekt kyckling, till krispiga chips, när det gäller stekt mat är det svårt att välja en favorit. Enda nackdelen? De stora mängderna olja som går in i varje oändlig delikatess.



bästa hårborsten för att förhindra brott

Men det verkar som Lidl har besvarat våra hungriga böner, med den berömda billiga stormarknaden på väg att börja sälja en speciell varmluftsfritös som lagar mat som om den hade stekt - men minus eventuell olja - för bara 39,99 £.

Den praktiska gadgeten lanseras i butiker denna torsdag (27 juni) och friterar potatis, kyckling, panerad mozzarella och i stort sett allt annat, utan att behöva olja eller fett, istället använder varmluft för att laga mat och skapa en vackert krispig kant.

aa24 £5 sedel

Stekt smak men utan olja



Med 2,6 liter och tillverkad av Silvercrest, när vi försökte hitta samma pryl på internet, verkar det som att det enda stället att skaffa en Silvercrest varmluftsfritös är eBay, där de för närvarande säljer för £ 50 + , till exempel den här 2,3 l -versionen för £ 56,90.

Om du aldrig har använt en varmluftsfritös förut är de mycket populära bland Slimming World-ers, som använder dem för att skapa berömda stekta livsmedel som chips men utan olja.



De är också praktiska för att laga kött direkt från frysen, vilket innebär att om du glömmer att ta dina fläskkotletter ur frysen kvällen innan, kan du fortfarande göra kvällens middag.

Vi kan inte hitta en billigare

julie harris tight passform

Men en varmluftsfritös är inte den enda prylen som säljs på Lidl den här veckan, med den prisvärda stormarknaden som också lanserar en bubbla våffelmaskin för 11,99 £, samt en munkproducent för samma pris.

Tyvärr innebär lanseringen i mitten av Lidl att det finns ett begränsat lager, så om du vill få tag på några av Lidls nya köksprylar måste du vara snabb och komma i butik från och med torsdagen den 27: e och framåt .

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Se Även: