The Haunting of Hill House's bent -neck lady förklarade - den hjärtskärande avslöjandet

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Netflix)



The Haunting of Hill House, Netflix senaste hit, har tittarna gripit men det är några frågor som uppstår när fans tittar på serien.



En, är vem som är den böjda halsen?



Serien följer fem syskon, Crains, som återförenas på Hill House efter deras yngre systers död. De upptäcker snart att spöken från det förflutna är svåra att skaka av sig och själva huset är fast beslutet att dra in dem igen.

The Haunting of Hill House sträcker sig över årtionden, tidsresor genom, vilket har lämnat en del förvirrat, särskilt med de större bågarna.

Mysteriet med den böjda halsen är ett av dessa mysterier.



cbb bakdörr vräkning

Hon hemsöker Eleanor aka Nell som leder till hennes död och en av serierna & apos; största stunder.

VARNING: SPOILERS



Avsnitt 1 - The Bent Neck Lady

Avsnitt fem ser att allting kommer på topp när vi tittar in i Nells bakgrund och hennes rädsla för den böjda halsen.

Vi har sett den spöklika figuren förfölja Nell, när hon var en ung flicka, sedan som vuxen när hon blev kär och gifte sig.

Paret träffades när Arthur, en medicinsk teknik, hjälpte henne med hennes sömnförlamning.

det finns inga pengar kvar notera tradition

En natt när Arthur, hennes man, drabbades av en dödlig aneurysm under en av Nells förlamningsepisoder. Nell är övertygad om att allt beror på den böjda halsen.

Nell hamnar i depression efter sin älskades död och ser en terapeut som rekommenderar att hon återvänder till platsen där allt började - Hill House.

Men Nells vädjan till sina syskon faller på döva öron, precis som de gjorde när de var barn.

(Bild: Netflix)

Hon tar sig tillbaka till herrgården själv, men huset har väntat på henne. När hon kommer tillbaka har hon visioner om Arthur och hon övertalades att klättra uppför trappan och hänga sig - precis som hennes mamma Olivia gjorde före henne.

511 ängelnummer betydelse

I sitt dödsögonblick inser Nell vem den böjda halsen är - och sanningen är värst än någonting hon kunde ha tänkt sig, det är hon.

Vi inser snart att Hill House inte sitter inom normal tid. När Nell dör är hon förtärd av herrgården och instängd - Nells spöke blinkar genom hennes viktiga ögonblick och får henne att inse att hon är den böjda halsen och alltid har varit det.

Den böjda nacken var en aning om hur hon skulle möta sitt slut, hängande från trappan.

När du inser detta inser du också att Nell har besökt andra karaktärer som den böjda halsen, vilket betyder att hon faktiskt var räddaren för sina syskon.

När Hill House kom efter dem, försökte hon faktiskt varna dem och rädda dem.

Naturligtvis är Nell en av stora avslöjanden och vändningar i The Haunting of Hill House där också Röda rummet och de dolda spöken.

Läs mer

The Haunting of Hill House
Avslutande förklarat Alla dolda spöken Sann historia Där det filmas

The Haunting of Hill House finns nu på Netflix.

Se Även: