'Mamma, pappa och Eric': Simon Cowell twittrar de första bilderna på baby sonen Eric som kramar sina föräldrar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi är kära(Bild: Simon Cowell Twitter)



För att bevisa att TV: n Mr Nasty är på riktigt, har Simon Cowell ömt sin nyfödda son och säger: Jag visste aldrig hur mycket kärlek och stolthet jag skulle känna.



Stolta pappa Simon kunde inte hålla tillbaka sin spänning efter Eric's ankomst på fredagen och lade upp en serie hjärtsmältande bilder av den tre dagar gamla på sitt Twitter-konto.



var kan jag se ahs 1984

Han sa till sina 9,5 miljoner anhängare: Nu kan du se hur mycket stilig lille Eric är när han fotograferades försiktigt och höll handen medan han rörde hans ansikte när barnet sov.

En annan bild, som alla publicerades i svartvitt ikväll, visade honom vagga sin son när utmattad mamma Lauren Silverman strålade av förtjusning.

Simon skrev: Mamma, pappa och Eric. Nu två dagar gammal.



Men den mest rörande bilden visade 54-åringen, smeknamnet Mr Nasty på grund av hans vissnande nedgång på X Factor, visade att han höll sin son mot bröstet när han sov.

Inom några minuter hade bilden blivit viral, vilket ledde till att mer än 23 000 repeter över hela världen inom en timme efter att den publicerades.



Jag visste aldrig hur mycket kärlek och stolthet jag skulle känna, skrev han på fotografiet.

Simon Cowell Twitter

Vilken underbar familj (Bild: Simon Cowell Twitter)

Bilderna visar också Eric hur han har följt i hans fars fotspår redan genom att ha en full mopp av mörkt hår.

Kort efter publiceringen av bilderna skulle Simon och flickvännen Lauren, 36, lämna Lenox Hill-sjukhuset i New York i 500 £ per natt i New York för att återvända till sitt hem på Park Avenue.

bella hadid plastikkirurgi

Han förväntas stanna på Manhattan till senare delen av veckan innan han återvänder till Storbritannien för att återigen gå med i Britain's Got Talent -auditions.

Tidigare talade Simon till NEWSAM om sin glädje.

Han sa: Han är fantastisk.

X Factor -chefen döpte sin son efter sin avlidne pappa och gav honom mellannamnet Philip.

Han namngav pojken till minne av sin avlidne far Eric - vars mellannamn också var Phillip - som dog i en hjärtinfarkt 81 år gammal 1999.

nyår big ben chimes

Men det kan också ha varit en hyllning till Topshop -chefen, Sir Philip Green, bland spekulationer kan high street -miljardären vara gudfar till musikmogulen förstfödda.

Emotionella Simon sades ha gråtit glädjetårar när hans första barn föddes på alla hjärtans dag och sa till Lauren: Detta är den lyckligaste dagen i mitt liv.

Simon Cowell Twitter

Detta är vår favorit (Bild: Simon Cowell Twitter)

En källa sa: Simon ville hylla sin avlidna pappas inflytande ordentligt i hans liv.

Eric Philip är helt klart en mycket korrekt och respektfull hyllning till mannen. Men det råder ingen tvekan om att han också ville hylla någon annan Philip som har varit en stor inspiration i hans liv, Sir Philip Green.

Det är fantastiskt att han har kunnat respektera två olika manliga förebilder med sin lille sons födelse.

New York -socialisten Lauren ringde Simon sent på torsdagen för att säga att barnet var på väg.

när är cyber Monday 2018 uk

Han var på BGT -auditions i London och tappade allt för att fånga det första flyget ut till New York.

Han lyckades komma precis i tid för att se Eric född vid 17.45 -tiden, väger 6lbs 7oz.

Den första personen han ringde var mamma Julie, 87, som beskrivs för att vara djupt berörd vid hyllningen till sin avlidne make.

En källa nära Simon sa: Det var en otrolig och känslosam dag. Simon var vid Laurens sida hela tiden från det att han kom. Han erkände att han var lite nervös innan men när det kom till det var han helt naturlig.

Trots sin långa resa tillbringade han igår vaken med sin nya familj.

Källan tillade: Det var några glada tårar från alla, inklusive Simon.

Han fortsatte att tacka alla på sjukhuset och hans team. Han kunde inte sluta le.

De är så glada och Lauren mår jättebra. Simon är besatt och de är så totalt förälskade.

värsta fängelserna i Storbritannien

Simon kommer att tillbringa några dagar med Lauren och Eric innan han återvänder till Britain’s Got Talent -domaren. Hon kommer att gå med honom i Storbritannien om fem till sex veckor.

En källa berättade för Sunday NEWSAM: Så mycket som det gör Simon sorgligt att lämna dem har han bestämt sig för att göra årets BGT till en enorm framgång.

Lauren kommer att ansöka om pass för Eric men Simon har lovat att hans son kommer att ha dubbla medborgarskap i USA och Storbritannien.

På lördagen simmade Simons tidigare flickvän Sinitta, som tipsas om att vara Erics gudmor, - en bild på hur Baby Cowell kan se ut komplett med ett hårigt bröst som pappa och skrev: IsThisThePic?

Simon Cowell och Lauren Silverman i Barbados Simon Cowell och den gravida flickvännen Lauren Silverman visas på en kvällspromenad på nyårsafton på semester i Barbados Visa galleri

Se Även: