När är Cyber ​​Monday 2018? Vad är det och var kan du hitta de bästa erbjudandena från Argos till Amazon

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

Cyber ​​Monday startar idag efter en helg fylld med Black Friday -rabatter.



jo varumärke viktminskning

Det ger dig en sista chans att göra några Black Friday -fynd, eftersom återförsäljare sänker sina priser en sista gång före jul, och brittiska butiker kommer utan tvekan att erbjuda några av årets lägsta rabatter för att få oss att dela med våra kontanter.



Det finns fortfarande gott om erbjudanden om teknik, el och allt från mode till flyg, så om du har väntat på en affär - nu har du chansen.



Amazon tar hand om tillfället genom att släppa helt nya dagliga erbjudanden på våra bästa Amazon -erbjudanden . High street -favoriter som Argos och John Lewis har också fortsatt sina affärer. Vi kommer också att avrunda alla bästa rabatter från alla de största brittiska återförsäljarna så du slipper spendera timmar på att surfa på nätet.

Kontrollera dessutom dina köprättigheter och ta reda på vad du ska göra om du upptäcker dina varor billigare någon annanstans.

Vad är Cyber ​​Monday?

Till skillnad från Black Friday, som utvecklades från USA, är det en försäljning som endast är online i Storbritannien, därav namnet & apos; cyber & apos ;. För vissa är det sista chansen att göra ett fynd innan alla Black Friday -rabatter tar slut.



När är Cyber ​​Monday?

Som namnet antyder sker det också alltid på måndagen efter Black Friday.

I år infaller Cyber ​​Monday måndagen den 26 november 2018.



jag har ingenting kvar

Armbågarna är klara, Cyber ​​Monday är nästan här (Bild: AFP)

Bästa erbjudandena för Cyber ​​Monday

Eftersom det fortfarande finns en så lång väg kvar har ingenting meddelats ännu, men av tidigare år att döma blir vi ganska duktiga på att gissa vad vi kan förvänta oss.

  • Amazon kommer sannolikt att introducera massiva rabatter på sina egna märkesvaror, till exempel Alexa, Kindle och Fire -tabletterna
  • TV och bärbara datorer kommer att spela en stor roll i försäljningen
  • I stället för bara tekniska erbjudanden kommer det också att finnas massor av rabatter på hem, skönhet och föräldraskap
  • Teckna inte ett mobiltelefonkontrakt dagarna före Cyber ​​Monday, eftersom priserna kommer att sjunka massivt
  • Currys kommer sannolikt att köra ett stort försäljningsevenemang i minst några dagar som överlappar både Black Friday och Cyber ​​Monday
  • eBay kommer in på handlingen med några mycket konkurrenskraftiga erbjudanden
  • Äpple kan engagera sig igen i år - men förvänta dig inte många stora rabatter

Räkna med stora rabatter från Amazon och deras egna märkesprodukter (Bild: Getty)

Vem deltar?

Även om vi fortfarande har en lång väg kvar och inga obekräftade namn hittills, kan vi gissa oss på vilka återförsäljare som kan förvänta sig rabatter, med några tips från förra året.

    Historien om Cyber ​​Monday

    Cyber ​​Monday är något som - för en gångs skull - började med kunder, inte butiker.

    Traditionellt var den första måndagen efter den sista betalningsdagen före jul den dagen folk gick online och började sin julhandel på allvar.

    Men när butikerna märkte denna trend började de bli mer engagerade och erbjöd exklusiva erbjudanden och försäljning för att försöka vinna ditt företag på en dag som folk ändå handlade.

    Det var tidigt förvirring om när det exakt föll. Eftersom människor fick betalt på olika punkter i månaden, tyckte vissa att den första måndagen i december var rätt, medan andra tyckte att måndagen var närmast början av december.

    Men nu har saker och ting förändrats lite.

    jessica hayes älskar ön

    Det har blivit online -utropstecken i slutet av Black Friday -försäljningen - med butiker som håller tillbaka några extra saftiga affärer och slutliga rabatter på saker som de inte har sålt under helgen hittills.

    Försäljning kräver några större shopping (Bild: Getty)

    Vad handlar Cyber ​​Monday om?

    Efter en högkonjunktur 2012 har Black Friday blivit en av de största dagarna i detaljhandelskalenderåret. Så mycket att förra året rapporterade Amazon en ny försäljning var 62: e sekund förra året - och det är bara en återförsäljare.

    Händelsen, som äger rum dagen efter Thanksgiving i USA, startar berömt julhandelsäsongen - 2015 slog den 1 miljard pund för första gången i historien.

    Under 2013 dominerades Black Friday -rubrikerna av våldsamma scener när rivaler slopades över tiden och lagerbegränsade fynd - med de berömda Tesco -videorna av britter som gick virala runt om i världen.

    caroline flack och harry stilar

    Men tack och lov finns det ingen sådan risk för allvarlig skada på Cyber ​​Monday - förutom kanske möjligheten att utveckla repetitiva belastningsskador.

    Är det större än Black Friday?

    Ja och nej. Cyber ​​Monday är bara online, så det finns mycket mer valmöjligheter. Å andra sidan är Black Friday både online och i butiker och erbjudanden tenderar att vara cirka 5 dagar, med de bästa erbjudandena på själva dagen. Cyber ​​Monday är strikt en 24-timmars affär.

    Läs mer

    Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
    När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

    *Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här

    Se Även: