Harry Styles och Caroline beordrade att hålla sig isär

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

ONE DIRECTION -stjärnan Harry Styles och hans flickvän Caroline Flack tvingades hålla isär igår kväll på grund av oro för deras kontroversiella förhållande.



Vi såg 32-åriga Caroline smyga in i 17-åriga Harrys hem i London med en särskild kudde strax efter klockan 19 på torsdagskvällen.



Och X Factor -stjärnan Harry sågs bära shoppingpåsar fyllda med mat till middag.



Paret lämnade sedan huset separat nästa morgon efter deras andra övernattning i veckan.

Men igår kväll, när Harry och hans band uppträdde under den första delen av X Factor -finalen, hade han och ITV2: s Xtra Factor -programledare Caroline en påtvingad separation efter farhågor från showchefer och Harrys mamma Anne Cox.

vår yorkshire farm familj

Gos



En källa sa: Caroline och Harry är i ett tidigt skede av en romantik och kan inte hålla händerna från varandra.

De vill spendera så mycket tid som möjligt tillsammans och tänkte att att vara i samma tv -studior på lördagskvällen skulle vara ett bra sätt att träffas.



Men chefer tog dem båda åt sidan och varnade dem för att hålla sig isär.

Även om de inte har några problem med Carolines förhållande till en före detta tävlande, är de rädda för den motreaktion som kan uppstå om folk ser dem eller hör att de gosar och kollar bakom scenen.

Många fans är avundsjuka på förhållandet. Andra tycker bara att det är fel.

De tror att hon är en vuxen kvinna och han är fortfarande en ung pojke. Om detta förhållande var en 32-årig man och en 17-årig tjej, skulle han bli kallad rovdjur och folk skulle vara oroliga för att han skulle dra nytta av en ung flicka.

Man tror att hans mamma Anne är orolig för åldersskillnaden men har planerat att träffa Caroline över julen.

En källa sa: Precis som vilken mamma som helst oroar Anne sig för sin son men hon håller ett öppet sinne. Och om Harry är glad är det det viktigaste för henne.

vad hände med todd i coronation street

Förra veckan insisterade Caroline på att hon inte skämdes för sitt förhållande till Harry.

Hon förklarade: Jag känner att jag inte behöver oroa mig för vad jag gör. Men det är en social sak som människor inte accepterar stora åldersklyftor. Det som är svårt för mig att få huvudet runt är att folk säger att det är äckligt. Jag tror inte att det är det.

peoplenews@mgn.co.uk

Se Även: