Jose Antonio Reyes sörjande fru lämnade förstörd när identitetstjuven poserade när hon tigger om pengar

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Den sörjande änkan efter den tidigare Arsenal -stjärnan Jose Antonio Reyes, som dog i en bilolycka den 1 juni, har uttryckt hennes förödelse efter att en identitetstjuv tog sig till internet och låtsades att hon tiggde om pengar.



Modellen Noelia Lopez säger att hon var förskräckt över att få veta om 'phishing' -bluffen på en falsk Instagram-profil, bara två månader efter hennes mans död vid 35 års ålder i en höghastighetsolycka i Sevilla.



Polisen ska förstås utreda efter att meddelanden dykt upp på det sociala nätverket och felaktigt hävdar att de har postats av Noelia, som har två unga döttrar.



I den påstod författaren att han var fotbollsspelarens fru och sa att hon stod inför 'en svår tid att fostra barn ensam'.

Fortfarande som Noelia, fortsatte den okända personen sedan med att vädja till alla som kände Reyes om att bidra med pengar till en särskild fond och sa att de var säkra på att de skulle hjälpa eftersom fotbollsspelaren hade varit en så bra man och älskad av alla.

Jose Antonio Reyes och Noelia Lopez (Bild: Europa Press via Getty Images)



Noelia har tagit sig till Instagram för att skräpa alla förslag på insamling och för att göra det klart att personen som postade meddelandet i hennes namn är falsk. Det hade varit & apos; gillat & apos; över 7 000 gånger.

Det falska Instagram -kontot använde en annan adress än Noelias riktiga men kombinerade hennes namn för att få det att se autentiskt ut.



'Jag vet inte vem som kan stå bakom det här kontot och posera som mig', skrev hon. 'Ingen känner till verkligheten i den situation vi lever.

'Till den enorma smärtan av förlusten av en så viktig person i en familj kan fler omständigheter läggas till. Men aldrig, oavsett den ekonomiska situationen i mitt hem, skulle jag ha bett om hjälp, mycket mindre på detta sätt.

Lopez har blivit förstörd av händelsen (Bild: Europa Press via Getty Images)

”Tack vare Gud och mina föräldrar äter vi varje dag. Jag tackar dem som uppskattar oss för att de meddelade att dessa meddelanden finns. Jag ber om maximal spridning för att stoppa detta. Tack.'

Sevilla FC och Extremadura UD arrangerar ett vittnesmål den 10 augusti på Francisco de la Hera Stadium i Almendralejo (Badajoz) som en hyllning till Reyes, tidigare spelare i båda lagen, vars intäkter kommer att gå till hans familj.

Den före detta spanska mittfältaren, som också spelade för Arsenal, Sevilla och Real Madrid, dog när fordonet han färdades i kraschade på en väg mellan hemstaden Utrera och Sevilla. Hans kusin dog också.

Orsaken till olyckan utreds fortfarande.

Se Även: