Bästa hårborstar för alla hårtyper som hjälper till att förhindra brott

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Trasselborstar som skyddar mot brott



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att skada ditt hår är inte alla rätare och billiga hårdödande kit, ibland kommer skador från de enklaste uppgifterna - och den upprepade gärningsmannen borstar.



Borstarna vi använder är superviktiga för effektiv trassel, naturligtvis vill vi ha något som faktiskt kommer att få ut knutarna, men du drar inte och slipper håret genom en pensel kommer inte att göra det mycket rättvisa heller.

När du letar efter den perfekta borsten för ditt hår vill du hålla utkik efter vissa funktioner, om du föredrar att detangling medan håret är blött märken som WetBrush och Tangle Teezer erbjuder lämpligt alternativ för vått, fuktigt och torrt hår.

Naturmaterial som träpaddlar och vildsvinborst är också användbara för att ta hand om skadade trådar och förhindra krusning.



Vi har sammanställt några av de bästa som finns där för att överväga dig nedan.

Bästa hårborstar för alla hårtyper

1. WetBrush Shower Detangler

WetBrush Shower Detangler



Shower Detangler från WetBrush är en topplösning för alla hårtyper, oavsett i vilket skick ditt hår är.

Den ergonomiska och innovativa designen hjälper inte bara till att stoppa hårdragning och fastnar, den har också utformats för att minska mängden fukt i håret - perfekt för glidning genom hårbehandlingar eller tvättat balsam.

Ultramjuka IntelliFlex-borstar hjälper till att hantera trassel med lätthet, samtidigt som de minskar smärtan och skyddar mot kluvna ändar och brott.

Pris: £ 8,78, Amazon - köp här nu

2. Bsisme Natural Boar Bristle Hairbrush

Bsisme Natural Boar Bristle Hairbrush

Bsisme Hair Brush har naturliga vildsvin och hjälper till att förhindra brott och kluvna toppar, samtidigt som den främjar blodcirkulationen vilket är bra för hårväxt.

De nylontoppade vildborsten glider lätt genom håret och tar bort allt överflödigt smuts, mjäll eller oljor som fångas i håret.

Borsten passar alla hårtyper och eftersom borsten är av metall är de också det perfekta alternativet för styling. Ingår i uppsättningen är en mindre borstrensare för att hålla din nya borste sanitär.

Pris: £ 9,97, Amazon - köp här nu

3. Tangle Teezer The Wet Detangler Hair Brush

Tangle Teezer The Wet Detangler Hair Brush

Oavsett om ditt hår är blött eller torrt, är Tangle Teezer ett alternativ för alla hårtyper, längder och övergripande tillstånd.

Vått hår är mer sårbart och ömtåligt, den här borsten har specialdesignats för att användas på vått hår, detangling och minskar brott. Den är utrustad med 325 tänder som försiktigt glider genom håret, tar bort knutar utan smärta - även på grövre och lockigare hårtyper.

Pris: £ 12, ser fantastiskt ut - köp här nu

Fyra. R+Co Detangling Brush

R+Co Detangling Brush

EN annan borste med naturliga borstborstar, R+Co & s avkopplande borste är en utmärkt lösning för att tillföra volym till ditt hår med en hårtork eller för att försiktigt kamma igenom lockar utan att dra.

Den ergonomiska och snygga borsten har en halkfri design och attraktiv, matt finish. Använd på vått eller torrt hår, med borst som är supermjuka mot hårbotten och hårstrån.

Pris: £ 7,78, Just My Look - köp här nu

5. Balmain all -purpose spa -borste med 100% vildsvinhår och nylonborstar

Balmain all -purpose spa -borste med 100% vildsvinhår och nylonborstar

Denna allsidiga borste från Balmain kombinerar 100% vildsvinhår med styva nylonborst, som inte bara gör dina trådar trassliga utan också hydrerar dem.

Svinborst hjälper till att sprida hårets naturliga oljor genom trådarna, vilket är något att allvarligt överväga om du lider av torrt hår.

Borsten levererar en skonsam massage för hårbotten, samtidigt som knutar som inte är trassliga kan användas för alla hårtyper och förlängningar.

Pris: £ 37,50, ser fantastiskt ut - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. WetBrush The Original Detangler

WetBrush The Original Detangler

Den ergonomiskt designade Detangler från WetBrush är idealisk för att ta sig igenom alla de eftertvätts- eller behandlingsknutar som har en smärtfri upplevelse.

Om du letar efter något för att avlägsna de små håren utan att protestera, är den här borsten en toppkonkurrent.

Den finns i fem olika färger och är också ett toppköp för att minska friborstning efter borstning.

Pris: £ 11,99, Cult Beauty - köp här nu

vad betyder 56 andligt

7. Manta Hair Hairborste

Manta Hair Hairborste

Manta Hair brush har en unik och superergonomisk design som sitter bekvämt i din handflata.

Den flexibla tekniken hjälper till att eliminera knutar och trassel samtidigt som du ger dig full kontroll och skyddar trådarna. Designen erbjuder också en massage för hårbotten, vilket främjar en sund hårväxt.

Borsten är antistatisk och fungerar enkelt med upp till 80 grader, vilket är perfekt om du letar efter en bra förstyler.

Pris: £ 21.01, Amazon - köp här nu

8. Kaiercat borst borste

Kaiercat borst borste

Kaiercats svinborste har ett snyggt utseende med en böjd design och nylontips för optimal användning och för att massera hårsäckarna.

Den överstora borsten är perfekt för styling och har ventiler för att påskynda torktiden vid föntorkning.

Det hjälper till att massera hårbotten och effektivt sprida små mängder talg genom håret, för en hälsosam och naturlig glans som är fri från trassel.

Pris: £ 10,99, Amazon - köp här nu

9. Head Jog 122 Natural Boar Borste

Head Jog 122 Natural Boar Borste

Om du har finare hår, när du fönar kan du leta efter en pensel som kan hjälpa dig att uppnå lite volym.

Head Jog & s 122 borste har naturliga vildsvinborst för att förhindra att håret tappas bort de eteriska oljor som det behöver och den rundade formen hjälper till att förstärka dina rötter.

Den rundade borsten har ett trähandtag med gummerade handtag för enkel hantering.

Pris: £ 6,95, ser fantastiskt ut - köp här nu

Vill du få ut det mesta av dina naturliga lockar? Kolla in de bästa produkterna att köpa för lockigt hår 2020, för formler som stärker, lugnar och får lockar att studsa.

Se Även: