Lloyd Griffith har slutat med Soccer AM inför den nya fotbollssäsongen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Komikern Lloyd Griffith har slutat med Soccer AM inför den nya fotbollssäsongen.



36-åringen har varit med i Sky's kultserie i två år men vill jobba på andra projekt och fortsätta med sin karriär i stand up.



Showen, som först började 1995, kommer att fortsätta, men nu kommer de återstående värdarna Jimmy Bullard och John Fendley.



Lloyd berättade för NEWSAM.co.uk: Det har inte varit lätt att bestämma sig för att ställa upp, men jag vet att showen kommer att gå från styrka till styrka som leds av Fenners, Jimmy och det lysande laget. Jag kommer att sakna alla massor men jag ser fram emot att dela mer om vad som händer nästa så snart jag kan.

dennis hotfigurerna

Lloyd Griffith har slutat med succéprogrammet Sky

Fotbolls AM -laget och gäster (Bild: @SoccerAM/Twitter)



olivia ennis-hill

Nästa upp för Lloyd är ett engångsdokument för BBC i helgen som heter Can You Beat The Bookies ?, som utforskar vadslagningsindustrin. Den tittar på om det är möjligt att få en på bookies och visar också den mörkare sidan av vadslagning

Teamet Soccer AM sa: Vi vill tacka Lloyd för hans bidrag till Soccer AM under de senaste två säsongerna. Med sitt unika märke av humor och komiska framträdanden har han varit en stor del av showens fortsatta framgång. Vi önskar honom all lycka med hans framtida projekt.



Soccer AM kommer tillbaka i augusti med den nya Premier League -säsongen på lördagar klockan 10 på Sky One och Sky Sports.

Se Även: