Sonos hoppas vinna över dina öron med en ny uppsättning hörlurar

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Ljudföretaget Sonos är känt för sina musiksystem i flera rum, men det låter som att företaget snart kan grena ut sig till hörlurar också.



Det rapporterar Bloomberg att företaget kommer att producera några högkvalitativa hörlurar för att fånga den enorma tid människor spenderar på att lyssna på musik utanför sina hem.



rektors brev till föräldrar

Sonos förklarade i ett brev till aktieägarna att 50 procent av musiklyssningen sker medan folk är ute och går, företaget vill ha en del av denna marknad med hjälp av sitt varumärke och produktlojalitet för att öka försäljningen.



Hörlurar kan variera från smutsbilliga till enormt dyra och det är troligt att Sonos kommer att försöka fånga den exklusiva delen av marknaden.

Sonos är ledande inom hemljud, men kan det knäckas bärbart härnäst? (Bild: Sonos)

För att lyckas kommer Sonos att behöva erbjuda hörlurar som är lite annorlunda. De måste vara av hög kvalitet med åtminstone några av funktionerna i systemen i hemmet.



Det kan betyda att Sonos lägger till musikuppspelning i sin app och låter människor strömma musik från sin hemsamling när de är ute och går. Även om det inte är det första företaget som erbjuder detta kan det tilltala vissa användare.

Problemet företaget kommer att möta är att det går med i en marknad som är full av fantastiska produkter. För att konkurrera med Sonys hörlurar skulle företaget behöva erbjuda fantastisk brusreducering.



storebror hus 2014

Det råder stor konkurrens på hörlursmarknaden (Bild: Bowers och Wilkins)

Samtidigt som man går head-to-head med sådana som Sennheiser och Bowers och Wilkins kommer det att kräva högkvalitativt ljud.

För att öka trycket har det också ryktats om att Apple också arbetar med hörlurar över örat, och de äger redan Beats, ett varumärke som är populärt bland yngre lyssnare.

Sonos erbjuder ett brett utbud av högtalare och inkluderar alternativ för att förbättra din hemmabio med hjälp av dess hårdvara. Men hotet mot dess musikspelare från smarta högtalare som Alexa och Google Hemmet kommer sannolikt att oroa företaget.

Senaste tekniska nyheter
Mest lästa
Missa inte

Se Även: