James Franco insisterar på att Lindsay Lohan ljög om att bädda honom och han borde inte vara med på hennes 'erövringslista'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lindsay Lohan & James franco

Lindsay Lohan och James Franco - hände det?(Bild: Getty)



Fans av Planet Celebrity blev förvånade, förvirrade och förvirrade när en påstådd lista över Lindsay Lohans älskare offentliggjordes.



Den 36 personer långa listan över sexpartners lämnades tydligen på Beverly Hills Hotel i januari och publicerades av amerikanska tidningen In Touch.



Namn som Justin Timberlake, Adam Levine, Zac Efron och Ashton Kutcher dök upp men allt kanske inte är som det verkar.

Den nyartade stjärnan James Franco insisterar på att han aldrig har legat med Mean Girl trots att hans namn finns på listan.

James skrev nyligen om ett antal kändisar i sin bok Moving Pictures/Moving Sculptures: The Films of James Franco and Lindsay var en av dem.



Lindsay Lohan går på Z100 & s Jingle Ball 2013 på Madison Square Garden

Lindsay har tydligen haft en lista över sina älskare (Bild: WireImage)

Han sa till Los Angeles Magazine: 'Jag skrev inget dåligt om dem. Och Lindsay själv har ljugit om mig med sina människor-hon har sovit-med-lista!



'Så jag känner att det jag sa är mycket mindre än vad hon sa.'

Faktum är att i mars förra året föreslog James att han hade tackat nej till Lindsays framsteg under en intervju med Howard Stern på SiriusXM -radio.

Då sa han: 'Jag vill inte skryta med det. Jag vet inte hur det gick till. Hon hade problem redan då, så du känner dig konstig. Ärligt talat var hon en vän.

'Jag har träffat många människor som är oroliga och ibland vill du inte göra det.'

Så är denna uppenbara lista över Lindsay korrekt? Det verkar inte!

Lindsay Lohan: Listan Visa galleri

Se Även: