Gary Barlow, 47, avslöjar viktminskningshemligheten som hjälpte honom att flytta fem stenar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: PA/Rex)



Hans vikt ballooned berömt när Take That delades 1996.



Och nu, efter att ha lyckats flytta fem stenar, vill sångaren/låtskrivaren Gary Barlow hjälpa andra människor att slåss mot utbuktningen.



Chart-topper, 47, har lanserat ett online-initiativ som heter Barlows Bootcamps, som han hoppas kommer att inspirera andra att gå ner i vikt och anamma en hälsosammare livsstil.

Hashtaggen ser diagram-topper-rådgivningen till dem som söker motivation och vägledning om hälsosam kost.

Och hans visdom är enkel: släpp färdiga måltider och laga mat från grunden, samtidigt som du tränar och minimerar sockerintaget.



uk väder träffade kontor

Gary Barlow på bilden när hans vikt ballooned i slutet av 90 -talet (Bild: Alpha Photo Press Agency Ltd.)

Tala till Solen han sa: Jag är en upptagen, upptagen kille med stort ansvar men jag lagar mat varje dag för mig och min fru.



tesco biltvätt priser

'Det handlar om att ta kontroll. Istället för att skylla, ”Varför är jag fet? Vad gör du med mig Marks & Spencer - Jag äter din mat hela dagen, du har kontroll över det.

'När du tittar på någon som fyller en vagn full av färdiga måltider, skulle jag säga att bli av med det och försöka laga mat själv.'

Och uppenbarligen är hans enkla tillvägagångssätt effektivt. Återkasta bilder av den Frodsham-födda sångaren från 1997 visar att han ser mycket mer rund ut. Faktum är att han var positivt fet.

Men nu vill han betala sin viktframgång gratis framåt.

Sångaren skrytte med en förbigående Peter Kay -likhet när han tippade vågen (Bild: Rex -funktioner)

Bilden under Take That & s tidiga dagar, cirka 1992 (Bild: Hulton Archive)

'Mitt företag är musik. Jag ville turnera, jag vill göra skivor - jag älskar det, tillade han.

'Och ​​jag får mycket bra betalt för det. Jag behöver inte tjäna pengar på att berätta för människor hur jag har gått ner i vikt. Jag kan göra det via Instagram, eftersom människor inte ska debiteras för det.

Folk borde kunna klicka på det och lära sig det udda tipset. Mina tips kommer från olika personer. Jag har hämtat dem genom åren och jag använder dem för att hjälpa mig.

gary och phil neville

Men det är ingen diet - det är det absolut inte.

Se Även: