Megan Fox säger att hon stoppar sina barn från att titta på tv eftersom det orsakar 'upprörd hjärna'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Megan Fox och sonen Bodhi

Megan Fox och sonen Bodhi(Bild: Getty/Instagram)



Megan Fox säger att hon försöker att stoppa sina barn från att titta på tv och använda iPads eftersom det orsakar 'upprörd hjärna'.



New Girl-skådespelerskan, som har sönerna Noah, tre och Bodhi, två, säger att hon vill göra sina barn till konstnärliga naturhippier.



I en intervju med People magazine förklarade brunettskönheten: 'Jag tvekar bara för att ... jag försöker att inte utsätta dem för teknik.'

Megan, som spelade in Teenage Mutant Ninja Turtles, fortsatte: 'Det är svårt att göra dem till supernördar om jag inte låter dem titta på tv eller filmer eller gå på en iPhone eller iPad.

Megan Fox och hennes son Bodhi

Megan Fox och hennes son Bodhi (Bild: Instagram)



'Så just nu gör jag mina barn till konstnärliga naturhippier. Vi får se vad som händer. Någon gång väljer de vad de vill vara. '

Megan delar sina två pojkar med före detta maken, Brian Austin Green.



dagligt spegelhoroskop idag

När hon pratade om att skjuta upp att introducera sina barn för teknik sa hon: 'Det är bara utmanande som förälder eftersom så många människor använder det som barnvakt, och de gillar:' Jag behöver bara en timme för att städa disken - titta den här filmen eller spela Angry Birds på min telefon. & apos;

'Det är faktiskt väldigt dåligt för deras hjärnans utveckling, och jag försöker föda upp superhjältar som.

Skådespelerskan Megan Fox deltar i Ferrari 60 -årsjubileum i USA -galan på Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Beverly Hills, Kalifornien.

Megan Fox skämtade om att hon 'försöker föda upp superhjältar' (Bild: Getty)

Megan Fox son Bodhi

Megan Fox son Bodhi (Bild: Instagram)

jag är en kändis 2015

'Jag vill inte att de ska bli upprörda i hjärnan. Så jag bara suger upp det, och det är svårt, och en av oss gör alltid något.

'Vi får inte mycket vilodag, men jag vet att det är bättre för dem.'

Den 29-åriga skådespelerskan säger att hon redan funderar på karriärvägar för sina två pojkar och skulle älska att en av dem skulle följa i sin fars fotspår och bli musiker.

Megan Fox och hennes före detta, Brian Austin Green (Bild: Getty)

Hon tillade: ”Jag skulle älska att en av dem skulle vara målare eller poet och som att bära halsdukar och gå runt i Paris, som ångestfylld.

”Då skulle jag vilja att en skulle vara musiker, kanske. Deras pappa Brian spelar jazztrummor och är en bra musiker. Så jag tror att en av dem kommer att få gnistan för det. '

Se Även: