10 bästa celluliter som du kan köpa i Storbritannien: fast och slät hud på nolltid

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Säga

Säg 'vi hörs senare' till envis celluliter(Bild: Kvinna och hem)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Letar du efter ett mirakel i en flaska som kommer att förvisa alla tecken på celluliter? Är vi inte alla? Även om vi inte kan garantera några mirakel, finns det många alternativ som hjälper till att jämna ut huden, vilket minskar utseendet på gropar eller krusningar.



Vad är celluliter?

Cellulit, i den enklaste formen, är fett som ligger mellan vår hud och muskler. Detta fett pressar på vävnadsbanden som ansluter din hud till dina muskler, vilket gör huden grop.

Hur behandlar du celluliter?

En sak att notera är att det verkligen inte finns något mirakelkur mot celluliter. Om du hittar en kräm som fungerar för dig måste du vara konsekvent med användningen om du vill se betydande resultat.

lily allen fearne bomull

Många av lotionerna och krämerna på marknaden idag är fulla av goda ingredienser och antioxidanter som alla arbetar tillsammans för att jämna ut, tona och definiera de områden du har problem med.



Det är också värt att notera att polering eller borstning av kroppen har setts som en ganska effektiv metod för att minska celluliter, att massera de påverkade områdena är också tänkt att hjälpa till att fördela fett.

Fortfarande inte övertygad? Vi har listat tio av de bästa potatiserna med celluliter som kan ta hänsyn till i vår sammanfattning nedan.



Bästa cellulitkrämer att köpa i Storbritannien

1. POTSE London Shea Butter Stretch Cream

POTSE London Shea Butter Stretch Cream

POTSE London Shea Butter Stretch Cream

Om du letar efter ett naturligt alternativ som är snällt mot din hud är denna 100% sheasmörkräm en toppkonkurrent.

Den är lämplig för veganer och vegetarianer och har en katalog med imponerande vitaminer och antioxidanter för din hud.

Den lätta men hårt arbetande blandningen är ett lämpligt naturläkemedel för alla åldrar, hudtyper och hudproblem. Det erbjuder en djup återfuktande upplevelse, som är idealisk för allt från celluliter och bristningar, till eksem och ärrbildning.

2. Weleda björkcellulitolja

Weleda björkcellulitolja

Weleda björkcellulitolja

Med hjälp av en kombination av naturliga eteriska oljor och växtextrakt är Weleda Birch Cellulite Oil en att tänka på om du vill tona upp och njuta av en slät hudstruktur.

Den används bäst på fuktig hud och masseras sedan väl in i problemområden för att undvika att lämna kvar en oljig rest.

Huden känns mjukare och smidigare, synliga resultat syns bäst efter en månad när den används som en del av din hudvårdsrutin, massera in olja i huden två gånger dagligen.

3. Mio Smooth Move Body Cream

Mio Smooth Move Body Cream

Mio Smooth Move Body Cream

Vegan och grymhet, denna formel från Mio hjälper till att främja en fast, strålande och supermjuk hud.

Denna multi-benefit body moisturizer drivs av ett innovativt Smooth Booster Complex som hjälper till att minska celluliter. Den är också berikad med kraftfulla växtbaserade aktiva ingredienser som koffein för att stärka huden.

Det stärker inte bara huden, den hydrerar och skyddar hudens barriär mot skadliga aggressörer också.

Fyra. Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Denna superlätta formel från Clarins absorberas snabbt i huden, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för daglig användning utan att lämna kvar oljiga rester.

Den gel/krämiga formeln lyfter och stramar upp huden och är idealisk för särskilt runt det vanliga problemområdet: höften/låret.

Drivs av växtextrakt, den riktar sig mot celluliter och hjälper till att lyfta, strama och jämna ut problemdelar för en mer strömlinjeformad silhuett.

5. Elemis Body Brushing Cellulite Program

Elemis Body Brushing Cellulite Program

Elemis Body Brushing Cellulite Program

Skäm bort lite enkel lyx från Elemis, denna tvåstegsprocess avgiftar, stimulerar och tonar problemområden; medan du får slappna av, ja åtminstone lite.

Kroppsoljan är berikad med lyxiga eteriska oljor, inklusive havsfänkål, citron och enbär, allt som ökar din cirkulation och hjälper till att minska celluliter.

Den torra kroppsborsten som följer med är en trevlig behandling, men också bra att väcka in produkten i huden.

Köp nu från Elemis ( £ 38 ).

Läs mer

Bästa skönhetsartiklar
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garniers kroppsförstärkande lotion är ett prisvärt alternativ att överväga om du letar efter en daglig lotion som också gör jobbet utan krångel.

Närmar och återfuktar huden på djupet medan den tonar och fastnar under tiden. Formeln innehåller tångextrakt och fyto-koffein, båda kända för sina stimulerande och uppvaknande egenskaper.

Huden känns fräsch, tonad och fast, det är också ett av de billigaste alternativen vi har hittat, vinna vinna.

7. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Problem med rumpan? Uttalas som 'boom boom' i Brasilien, är denna hela kroppen kräm snabbt att bli en rikstäckande besatthet.

Denna grädde är rik på Guaraná, en ganska hardcore växt som producerar superkoffein. Guaranás koffein hjälper till att stimulera cirkulationen och hjälper tillsammans med en blandning av andra eteriska oljor till att släta ut och strama upp huden.

Det absorberas snabbt, lämnar lite eller ingen rester och det luktar saltad karamell, vilket bara kan vara spelbytaren eftersom den härliga lukten kvarstår i timmar efter användning.

8. Bio-Oil Skincare Oil

Bio-Oil Skincare Oil

Bio-Oil Skincare Oil

Bio Oil är länge känt som ett namn inom sträckmärken och ärrfält. Flerfunktionskroppsoljan är en bra utmanare eftersom du kan använda den nästan var som helst på kroppen och när den är konsekvent ser du resultat.

En flaska tar dig långt, helt enkelt gnugga in i drabbade områden där eksem, celluliter, ärrbildning eller annan hudsjukdom finns när det behövs.

9. Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer är en av de dyrare produkterna på listan, men det är ett fantastiskt lyxköp med dermatologiska referenser bakom.

Denna återfuktande gelkräm ger en kraftfull bantnings- och anticelluliteffekt, samtidigt som den hjälper till att fastna och hålla huden snygg.

Det hjälper till att bryta ner och bränna fettuppbyggnad med sina fettbekämpande förmågor, det används bäst genom att applicera en generös mängd på drabbade områden och sedan masseras djupt in i huden minst en gång om dagen.

10. Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Minska utseendet på celluliter med Niveas Q10 -kroppsgel, det hjälper till att släta och fasta huden, bibehålla ett ungdomligt och smidigt utseende.

Den innehåller anti-aging Q10-teknik samt lotusextrakt, känt för sina lugnande egenskaper. Det ger näring åt kroppen och stramar upp huden samtidigt.

Tillsammans i en lättanvänd, lätt formel - det här prisvärda alternativet är att tänka på om du letar efter en vardagslösning.

Lust att bekämpa torr hudproblem? Kolla in de bästa fuktgivarna för torr hud, som hjälper till att återfukta och skydda huden i ansiktet under alla väderförhållanden.

Se Även: