Nya Halifax All in One -kreditkort är den nya marknadsledaren

Privatekonomi

Ditt Horoskop För Imorgon

Kreditkort (Bild: PA)

Kreditkort (Bild: PA)



Vi skriver ofta om attraktionerna hos 0% kreditkort. Så du är förmodligen väl medveten om att kreditöverföringskort kan vara mycket användbara verktyg för skuldhantering samtidigt 0% på inköpskort låter dig ta ett räntefritt lån i ett år eller längre.



Så om du vill överföra en kreditkortsskuld till ett 0% -kort och du också vill låna för att finansiera lite julutgifter kan du bestämma dig för att ta ut två 0% -kort. En för balansöverföringen och en för dina julutgifter.



Att ta ut två kort är en vettig strategi, men för vissa av oss är det lite för mycket krångel - särskilt om du har mer än ett kreditkort redan.

Allt på ett kort

Om du vill ta det enkla tillvägagångssättet finns det mycket att säga för allround kreditkort som gör att du kan göra en balansöverföring samt lite räntefri shopping. Och vi har nu en ny marknadsledare inom denna sektor- Halifax allt i ett kreditkort som erbjuder 15-månaders 0% perioder för balansöverföringar och inköp.

Om du tog ut en av dessa skönheter kan du gå ut och köpa en snygg ny TV och du skulle inte behöva betala ränta på den resulterande skulden i 15 månader (observera att 15-månadersperioden börjar när du tar ut kortet inte när du köper TV: n).

Dessutom, om du hade en skuld på 2000 pund på ett annat kreditkort, kan du överföra den skulden till ditt nya Halifax -kort och du skulle inte behöva betala ränta på 15 månader. Du skulle dock behöva betala en överföringsavgift på 3%.

Ganska attraktivt, va?

Naturligtvis är det möjligt att du inte kommer att kunna få det här avtalet eftersom din befintliga skuld redan finns på ett Halifax -kreditkort. Om så är fallet, då Barclaycard 14/14 Platinum Visa Card är nästan lika bra. Du kan överföra en befintlig kreditkortsskuld och få en 14-månadersperiod på 0%, med en avgift på 2,9%.

Kortet erbjuder också en 14-månaders 0% period för köp, så det är en mycket trevlig allround.

Var försiktig

Vi bör betona vid denna tidpunkt att det vore dumt att springa ut och spendera fritt med ditt nya kort. Även om du debiteras 0% ränta på din skuld, måste du fortfarande betala av skulden så småningom. 0% kort är bra verktyg men de måste användas försiktigt.

Dessutom, anta inte att du definitivt kommer att få ett av dessa kort om du ansöker. Kreditkortsföretagen vill bara ge 0% på inköpskort till personer med bra kreditbetyg.

Det är också så att många människor inte behöver ett allroundkort. Om du bara fokuserar på att betala din kreditkortsskuld, bör du välja det bästa överföringskortet på 0%. Det spelar ingen roll vad erbjudandet är för nya inköp.

Det nuvarande marknadsledande saldoöverföringskortet är Barclaycard 22 månaders Platinum Visa-kort. Du kan överföra din befintliga skuld till detta kort och inte betala ränta på 22 månader. Din enda kostnad är 2,9% avgiften när du gör överföringen.

Om du inte har någon befintlig kreditkortsskuld och bara vill göra några räntefria köp, är Halifax allt i ett kreditkort fortfarande ett av de bästa alternativen. Det beror på att den erbjuder en 15-månaders 0% -period för köp. Endast två andra kort erbjuder en så lång 0% period - Tesco Clubcard MasterCard och M&S kreditkort.

Vi gillar verkligen både Tesco- och M&S -korten men det råder ingen tvekan om att Halifax -kortet är det mest imponerande. Inget annat kort erbjuder så långa 0% -perioder för både saldoöverföringar och nya köp. Det är lätt bästa allround-kortet på marknaden idag.



Hitta det bästa kreditkortet för dig på Spegelpengar kreditkort jämförelse webbplats .

DETTA INNEHÅLL FÖRVÅRS AV VÅR PARTNER LOVEMONEY.COM



Se Även: