Otrolig Hogwarts crest cake kommer att säljas när Asda lanserar Harry Potter -sortimentet

Harry Potter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns tre för varje hus



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du är en ambitiös Slytherin, modig Gryffindor, intelligent Ravenclaw eller hårt arbetande Hufflepuff, kan du nu visa din trohet till ditt älskade Hogwarts -hus i bageriform.



Som Asda lanserar drömmande Harry Potter -muffins, var och en präglad med en annan husvapen.

De kombinerar ljus svamp med frosting och ätbara vapen dekorationer, de kommer i ett paket med tolv, med tre muffins för varje Hogwarts hus.

Genom att sätta tillbaka £ 7 för hela 12 -pack -tallriken med enskilda Hogwarts -huskakmuffins, förvandlas tallrikens ärm också till ett hörnbokmärke markerat med en annan husvapen - perfekt för alla de ivriga Harry Potter -läsare som vill behålla -läser dem igen och igen.



Drömmen födelsedagstårta!

Om du vill ha något lite större, innehåller samma utbud också Harry Potter presentkakor för 4 £, var och en med en annan husvapen.



Men den mest imponerande av dem alla är säkert firande tårtan på 12 £: en Hogwarts krämformad chokladsvampkaka med chokladfyllning som har handpyntats och avslutats med en bronsglans som påminner om en Quidditch Snitch.

Ställ in för att starta in Asda butiker från och med nästa måndag (14 oktober) är de idealiska för födelsedagar, babyshower eller bara en fredagskväll, och vi kan inte vänta med att se vilket hus som säljs först ...

Vilken skulle få dina preferenser?

Läs mer

Harry Potter äventyr
Harry Potter -temapauser Filmplatser i Storbritannien Verklig Gryffindor-vistelse Ny utställning för 2021

På tal om lanseringen sa Finsbury food group - bageritillverkaren bakom de kreativa kakorna, Harry Potter är älskad och uppskattad av människor i alla åldrar och vi har skapat det perfekta utbudet av festkakor och tänker på något för alla - oavsett vad Hogwarts House du befinner dig i! sade Jordan McCann, Junior Brand Manager på Finsbury Food Group.

Vi har sett till att sortimentet innehåller festkakor som kan visa upp mitten av presenten, till presentkakor som du är stolta över att kunna presentera för dina vänner och familj!

Se Även: