Lily Allens mystiska nötkött med Fearne Cotton och hennes andra explosiva kändisfejder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lily Allen har med stolthet gjort vågor sedan 2006, och samlat på sig alla som är sugna på att rilla.



Just den här veckan sa hon till Laurence Fox att & apos; hålla sig till skådespeleri & apos; efter hans splittrande kommentarer om tävlingen Meghan Markle och vita, manliga privilegier.



Och Victoria -stjärnan är verkligen inte den första kändisen Lily har gått in på. Från Cheryl Tweedy och Edith Bowman till Katy Perry och Nicole Appleton, det är rättvist att säga att flickvän älskar en barney.



En av hennes mest mystiska var med den icke-kränkande tidigare BBC Radio 1-programledaren Fearne Cotton.

Paret hade aldrig ens träffats när Lily inledde en svidande attack 2010 med en sarkastisk kommentar om Fearnes musiksmak.

Mamman till två twittrade: 'Fearne-bomull är en sådan trendsättare. Lyssnar på radio 1 förvånad (sic). '



Lily Allen var inte ett fan av Fearne Cotton

Lily Allen var inte ett fan av Fearne Cotton (Bild: Getty)

Och Fearne svarade snabbt: 'Osäker på om lilyroseallen är sarkastisk eller bara trevlig? Tack Lilly (sic).



Den mars stack Allen återigen kniven över BBC 6 Musikens yxa och snipade att det skulle bli slutet på 'handlingar som Seasick Steve och programledare som Lauren Laverne [lämnar bara] Pussycat Dolls och Fearne Cotton på Radio 1. '

För Fearne var Lily's hat en källa till förvirring.

'Hon tycker inte om mig, men ...' sa hon till radiogratören Nick Grimshaw 2012.

På frågan varför fortsatte hon: 'Jag vet inte. Bokstavligen talade aldrig till henne, men hon har en pop på mig ... Jag har inget nötkött med henne alls. Jag har träffat henne som en gång, men hon gillar inte. Jag vet bokstavligen inte varför. '

Nick - som var vän med Lily - försökte hävda att Lily 'har problem med alla. Det är en del av hennes charm. '

'Jag har känt henne i ungefär fem år och det är att röra och gå om jag får ett svar från henne på en text!' skämtade han.

Men ante ökade 2014 när Fearne anklagade Lily för att tömma henne och maken Jesse Wood på britterna.

Fearne och Jesse avbildade på BRITS 2014, där Lily påstås & tappade & apos; dem

Fearne och Jesse avbildade på BRITS 2014, där Lily påstås & tappade & apos; dem (Bild: Ian West/PA)

Förvirrad över den uppenbara händelsen sa Fearne att hon hade kommit riktigt bra & apos; med Lily förra gången hon såg henne och tyckte att de var på en & apos; bra plats & apos ;.

'Jag tänkte, & apos; Åh, jag säger hej på britterna.' [Men] hon såg genom mig som en glasruta. Och hon täckte Jesse. Du vet att min pojkvän är den trevligaste killen i världen ... blankt, sa Fearne.

I standard Lily -stil gick hon till Twitter för att slå tillbaka och insisterade: Jag tömde dig inte. Det är helt enkelt inte sant. Jag såg dig eller din man inte.

Varför kunde du inte bara komma och säga hej själv?

Edith Bowman

Edith Bowman konfronterade Lily om hennes brutala tweet (Bild: Getty)

Tydligen inte ett fan av Radio 1, Lily slaggade också av en ganska ointresserad Edith, som kallade henne en & apos; trollop & apos; på Twitter.

Och när hon talade med studenter på Glasgow Uni sa Edith att hon ringde Lily på det under en intervju på T in the Park.

När Lily Allen precis kom ut var hon inte särskilt snäll och lade något på mitt utrymme om mig och kom sedan till nummer ett, avslöjade hon.

Jag minns att jag var tvungen att intervjua henne. Det regnade och hon var i poncho och balklänning och träningsskor. Jag gick fram och sa: 'Hej, vad är problemet? Vad har jag gjort för att kränka dig? '

Hon sa bara, ”jag är den typen av människor som talar innan jag tänker och jag satt där varje dag och lyssnade på Radio 1 och väntade på att du skulle spela min skiva och jag bara tappade. Jag är ledsen.'

Cheryl Tweedy

Cheryl och Lily's fejd var en av de vildaste av noughtiesna

Cheryl och Lily's fejd var en av de vildaste av noughtiesna (Bild: Getty)

Allt började när Lily skrev en låt som heter Cheryl Tweedy för B-sidan av hennes singel Smile från 2006.

I den sjöng hon om den ohälsosamma jakten på ouppnåelig skönhet och sjöng: Jag önskar att mitt liv var lite mindre försiktigt/ Varför är jag alltid så girig?/ Önskar att jag såg ut precis som Cheryl Tweedy/ jag vet att jag aldrig kommer att göra det.

Cheryl chuffades och flög: 'Jag smickrar verkligen Lily skrev ett spår om mig. Men jag vet inte varför hon sjunger om att vilja vara lika vacker som jag som hon ser fantastisk ut.

'Jag skulle vilja se ut som henne. Jag älskar hennes singel och hur hon bär sneakers och underbara klänningar. Det är på tiden att vi har en riktigt cool brittisk tjej där ute på musikscenen.

De goda vibbarna blev dock korta när Lily avslöjade att låten var ironisk.

'Jag vill inte se ut som Cheryl Tweedy! Det är tungan i kinden, sa hon.

'Jag har inget emot henne som människa, men jag tycker att skildringen av att hon är det rätta för barn att se upp till är fel. Det var ett skämt som inte många fick. Naturligtvis vill ingen verkligen se ut som Cheryl, de tror bara att de gör det.

Lily hade en förkärlek för balklänningar med tränare

Lily hade en förkärlek för balklänningar med tränare (Bild: WireImage)

Chezzer slösade inte bort tid på att slå på Lily på Gordon Ramsays The F Word och sa till värden: För att alla vill se ut som henne. Chick med en d ** k.

Lily hävdade att kommentarerna utlöste en förtroendekris men studsade tillbaka med ett ondskefullt öppet brev där hon anklagade Cheryl för att inte ha någon talang.

'Cheryl, om du läser det här är jag kanske inte lika vacker som du, men åtminstone skriver jag och sjunger mina egna låtar utan hjälp av Auto-Tune, rasade hon.

Jag måste säga att du tar av dig kläderna, dansar sexigt och gifter dig med en rik fotbollsspelare måste vara mycket glädjande, din mamma måste vara så stolt, dum jävla. '

Nedfallet fortsatte att sjuda under de kommande tio åren innan Lily plötsligt gjorde 180 och bad om ursäkt för det hela och påstod att hon bara var arg för att hon inte hade orgasm.

Jag var frustrerad. Jag kämpade med mina egna problem kring sexualitet. Jag hade aldrig ens haft en orgasm, skrev hon i sina memoarer, Mina tankar exakt.

Och så var det här underbara tjejer-mina kamrater, kollegor så att säga och arbetskamrater-tog av sig kläderna med vild övergivenhet och blev älskade och belönade för det. Jag kunde inte ta det.

Förlåt Cheryl. Jag var arg för att jag inte hade kommit än. Det var löjligt. Jag b **** ed på Cheryl för att hon förolämpade mig efter att jag provocerade henne. Du kan se hur det kan gå, detta lekplatsspel.

Katy Perry

Katy Perry kommenterade lily om vikten

Katy Perry kommenterade lily om vikten (Bild: Getty)

winona ryder och johnny depp

Det ordspråksfulla slog fläkten 2008 när Katy oärligt beskrev sig själv som en & apos; tunnare & apos; version av Lily Allen.

Den rasande stjärnan sa att Katy bara var en sak på grund av sin egen framgång, och hävdade: 'Jag vet säkert att hon var en amerikansk version av mig. Hon var signerad av min etikett i Amerika som, & apos; Vi måste hitta något kontroversiellt och kinkigt som Lily Allen. & Apos;

Hon fortsatte med att säga: 'När jag träffade henne var jag lite frostig med henne eftersom någon bad henne att beskriva sig själv. Hon gillar, & apos; Aha, jag är som en fetare version av Amy Winehouse och en skinnigare version av Lily Allen! & Apos; Det är som att du inte är engelska och att du inte skriver dina egna låtar, håll käften!

'Jag tycker att texterna och grejerna är lite krassliga.'

Katy bad senare om ursäkt och sa till amerikanska tidningen: 'Jag skojade bara och försökte vara rolig.'

Men Lily hotade att lägga upp sitt telefonnummer på sociala medier och twittrade: 'Jag väntar bara på att hon ska öppna munnen en gång till och sedan träffar det Facebook.'

Nicole Appleton

Liam Gallagher och Nicole Appleton Sighting i London - 17 juli 2010

Lily rörde upp saker mellan Liam Gallagher och Nicole Appleton (Bild: FilmMagic)

Lily slängde katten bland duvorna i sin bok 2018 My Thoughts Exakt när hon påstod att hon hade legat med Oasis -rockern Liam Gallagher på ett flyg till Japan medan han var gift med Nicole.

Hon skrev: Vi hamrade på planet. Vid något tillfälle befann jag och Liam oss tillsammans på toaletten och gjorde något som vi inte borde ha gjort, och det var inte droger. Sedan låg vi i en liggande säng tillsammans.

När vi landade i Tokyo sa Liam i sin utpräglade nässkramp: ”Vad gör du nu? Varför kommer du inte tillbaka till vårt hotell. . . Jag var som, 'Ja, OK.'

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

Lily insisterade på att hon inte hade en aning om att Liam var gift förrän han nämnde sin All Saints stjärnhustru nästa morgon.

Det var inte förrän nästa dag när han sa något som: 'Ingen kan höra om detta på grund av Nic', som jag klockade att han var gift, 'hävdade hon och hävdade att Liam bad henne ljuga för sin fru när hon fick veta om händelsen.

Rasande över att Lily valde att detaljera den påstådda dalliansen offentligt, twittrade en arg Nicole: 'En dag kommer våra vägar att korsa @lilyallen!'

Se Även: