Darcey Bussell slutade Strängt för att hon 'vägrade' vad Shirley Ballas var 'mycket för'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Strictly Come Dancing-domaruppställningen genomgick en enorm förändring i år när Dame Darcey Bussell ersattes av Motsi Mabuse.



Tillbaka i april bedövade Darcey fans när hon tillkännagav planer på att sluta - men avslöjade aldrig den verkliga anledningen till det.



Efter att Strictly's första liveshow återvände utan Darcey förra veckan har insiders hävdat att vissa ändringar i formatet låg bakom den tidigare ballerinans beslut att lämna.



De berättade för The Sun att ett nytt team av chefer ville att domarna skulle struta sina grejer på dansgolvet i år men Darcey föredrog att lämna det till kändisarna och proffsen.

Craig Revel Horwood, Dame Darcey Bussell, Shirley Ballas och Bruno Tonioli (Bild: BBC/PA)

är Lacey Turner gravid

Vid lanseringen av danstävlingen såg tittarna Shirley Ballas, Craig Revel Horwood, Bruno Tonioli och nykomlingen Motsi parade sina bästa drag i en energisk gruppföreställning.



Det kom som en chock för fans som är mer vana vid att se domarna sitta bakom skrivbordet.

Det har förståtts att allt eftersom serien fortskrider tittarna kommer att fortsätta att se en annan sida till fab fyra - ett drag som fick Darcey att välja bort.



friterade mars bar kalorier

Den nya serien uppträdde under den första showen

Hennes svar på bytet sägs ha kommit i skarp kontrast till huvuddomaren Shirley Ballas & apos; reaktion.

Shirley avslöjade: 'Jag var allt för det eftersom jag tror att du är äldre men du är inte död och du kan fortfarande göra lite. & Apos;

'Du kan inte göra vad proffsen gör på något sätt, men du kan gå ut och visa allmänheten att du fortfarande kan flytta din vänstra fot och din vänstra fot', sa hon till Sun.

(Bild: bbc)

Shirley Ballas (Bild: PA)

På tal om den tidigare medstjärnan Darcey tillade Shirley: 'Jag vet inte om hon var obekväm, eller ville hon göra det, eller ville hon inte göra det?'

Shirley, som gick med i Strictly för två år sedan, tillade: ”Motsi, Craig och Bruno älskar alla att dansa. Vi blir så glada. Men jag önskar Darcey lycka till och jag är säker på att hon hittar sin egen grej. Hon är en nationell skatt. '

Darcey föredrog att stanna bakom domarpanelen (Bild: IF)

dödsstraff i japan

Tidigare i veckan knäppte Darcey när han ombads kommentera Strictly under en intervju med Good Morning Britain.

Den tidigare Strictly -domaren hävdade att hon hade varit 'för upptagen' för att se serien öppnas 2019.

Darcey hade ett besvärligt utbyte med Piers Morgan (Bild: ITV)

Värd Piers frågade sedan skämtsamt om hon hade märkt en strikt rankningskollaps utan henne, men Darcey kom tillbaka med ett annat bisarrt svar.

'Jag är inte här Piers för att prata om Strictly I'm here to talk about national fitness day. Och vara aktiv, säger Darcey.

I slutet av chatten sa Piers att han samlades för att bli frisk, och tillade sedan fräckt: 'Och nämn inte strikt. Vi ses Darcey.

Se Även: