Coach resor semester 2017: hur man gör ett fynd semester till Storbritannien och Europa destinationer

Resa

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Storbritannien semestermål för par

Långt borta är de dagar då tränarsemestrar frammanade bilder av att sitta obehagligt i oändliga timmar innan de tillbringade en rusad eftermiddag med att försöka se sevärdheterna på din valda destination.



Numera är bussar högteknologiska, högspecifika fordon med lyxiga sittplatser, vänlig personal och bekvämligheter inklusive koppar te att smutta på när du tar in det magnifika landskapet under körningen.



Åh, och många tränare erbjuder också surfplattvänliga laddningsställen om du vill vara borta några timmar eller titta på en film eller komma på din favorit-tv-serie (Channel 4s Coach Trip någon?).

Miljoner britter njuter av bussresor och semestrar varje år, så varför inte gå med dem och se vad du saknar?

Här är en titt på vad som erbjuds för säsongen 2017, inklusive de bästa erbjudandena ...



1. Skärning

satt resetillägg

Shearings erbjuder bussresor över Storbritannien och Europa, med ett brett utbud av både halvpension och all inclusive-resor.



Om du letar efter bra erbjudanden på europeiska raster har de en dedikerade erbjudanden sida här där du kan göra några fynd i sista minuten.

Till exempel har de för närvarande ett erbjudande på sina 10-dagars rundtur i Gardasjön, Venedig och Verona för bara 699 pund - det är en besparing på 170 pund!

Om det finns en staycation på korten, så vill du kolla in deras erbjudanden sida i Storbritannien som också inkluderar en mängd havs- och kustresor.

Till exempel kan du spara upp till £ 95pp på en fritidsresa i Eastbourne, med priser från £ 398 sid , eller om du vill utforska Bournemouth kan du vara intresserad av deras 8-dagars rundtur i Bournemouth och Isle of Wight med priser från £ 408 sid .

Om du är ute efter en all-inclusive-resa behöver du inte plaska pengar för att få en strålande paus.

Shearings har en mängd seriöst glamorösa platser som erbjuds, inklusive A-lister-favorit Comosjön där du kan ta 10-dagars pauser från bara 644 pund , eller en resa till Barcelona och Kataloniens kust från bara £ 610 sid .

Vill du ha en extra touch av lyx? Prova en av deras Grand Tourer bussar med förmåner inklusive extra benutrymme ...

Läs mer

Storbritanniens semesteridéer
Prisvärda brittiska destinationer Bästa semesterparker i Storbritannien Bästa sandstränderna i Storbritannien Bästa vandringsresmål

2. David Urquhart

David Urquhart erbjuder turer med lite skillnad, till exempel det populära 3-dagars Emmerdale Tour från £ 135pp där semesterfirare utforskar de vackra Yorkshire Dales, inklusive den berömda Harewood Estate som tidigare fungerade som inspelningsplats för den populära tvålen.

När du går i dina favoritkaraktärers fotspår kommer guiderna att dela hemligheter, berättelser och frossa fascinerande fakta bakom föreställningen, med stopp förbi välbekanta tillhåll som Bob & amp; s Café, The Woolpack och Village Church.

Det finns också några lysande brittiska kustpauser, inklusive en två nätters vistelse i Eastbourne.

Med priser från £ 109pp , kommer gästerna att bjudas på middag, bed and breakfast, samt en utflykt ombord på British Airways i360 i Brighton, och gott om underhållning hela tiden.

Brendan från det populära tv -programmet Coach Trip (Bild: Kanal 5)

3. Titan Travel

Om det är en lyxig bussresa du är ute efter, så borde Titan Travel vara på din radar. Förutom europeiska destinationer erbjuder de vägresor i spännande långdistanshotspots.

Du kan till exempel spendera 16 dagar att utforska Kalifornien och Golden West inklusive Las Vegas - och du kan spara upp till £ 100pp om du bokar för 2018. Priset är lite brantare än de flesta bussresor på grund av långdistansdestinationen, från £ 2,399pp men detta inkluderar boende och flyg.

Under tiden kommer naturälskare att vilja utforska Häpnadsväckande nationalparker turné i Nordamerika, med stopp mitt bland de hisnande landskapen i Arizona och Utah, Wyoming och South Dakota. Priserna börjar från £ 2,999 pp och inkluderar ditt boende, flyg och alla dina måltider .

4. Armé

En Leger Luxuria -tränare

Med en mängd resplaner i Storbritannien och Europa samt hundratals anslutningspunkter i England, Skottland och Wales, Leger Holidays fortsätter att vara en fast favorit bland tränarsemesterfans.

De har allvarligt ökat insatserna när det gäller komfort med sina Luxuria-bussar som har stolar i fåtöljer, personliga pekskärms-TV-apparater samt uttag och USB-uttag för varje plats så att semesterfirare kan se till att deras prylar laddas.

DISNEYLAND PARIS

Om dina barn alltid har drömt om att se Musse Pigg men resekostnaderna har avskräckt dig från en resa till det magiska riket, kan en tränare vara svaret!

Resan från Calais tar 3,5 timmar (exklusive 90 minuter med färja eller 35 minuter i Eurotunneln) men det släpper dig precis utanför dörren till ditt valda Disney -hotell .

För att hjälpa dig att sträcka din budget lite längre kan du också kolla in vår Disneyland Paris -sida där vi delar de bästa erbjudandena för billiga biljetter och raster.

Skärmtid: En Leger Luxuria -interiör

FRANKRIKE

Leger erbjuder ett imponerande utbud av turer i Frankrike oavsett om du är efter en storstadspaus eller vill utforska landets berömda pittoreska landsbygd.

Till exempel kan du spendera 4 dagar att utforska Paris från bara £ 269 sid , inklusive en båttur nerför Seinen för att njuta av utsikten, och till och med en utflykt till det hisnande Palais de Versailles.

Har du redan sett Ljusets stad? Då kanske du vill utforska några av landets vackraste regioner - till exempel kan du tillbringa en vecka i Bretagne från £ 679 sid , med en rundtur i områdets charmiga byar, samt möjlighet att prova det världsberömda köket på lokala restauranger.

Läs mer

Europeiska stadsguider
Amsterdam, Nederländerna Lissabon, Portugal Edinburgh, Skottland Berlin, Tyskland

ITALIEN

Om du alltid har drömt om att se Italiens största städer, inklusive Venedig, Rom och Pisa, samt att utforska de pittoreska regionerna Sorrento eller Gardasjön, då Bildbok Italien turné är säkert av intresse.

Denna 12-dagars turné inkluderar en mängd stopp över de stora sevärdheterna, med boende, frukost och middag ingår. Priserna börjar från 799 pund .

Se Även: