World of Warcraft Classic får releasedatum när 15-årsfirandet tillkännages

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

World of Warcraft firar sitt 15-årsjubileum i år och för att fira MMORPG:s milstolpefödelsedag Snöstorm har meddelat att World of Warcraft Classic kommer att släppas den 27 augusti.



använder fläktar mycket el

Spelare och fans runt om i världen kommer att kunna återuppleva - eller uppleva för första gången - Azeroths tidiga dagar.



Från och med den 15 maj kommer Blizzard att bjuda in utvalda spelare till en stängd beta, medan fler kommer att tas in för stresstester från maj till juli. Om du vill delta, du kan anmäla dig här .



När den väl har lanserats spel kommer att inkluderas för alla nuvarande prenumeranter utan extra kostnad och gör det möjligt för spelare att återuppleva ögonblicken som kom att definiera tidiga WoW, som 40-spelares razzior på Molten Core, dagar långa PvP-strider vid Tarren Mill och de storslagna, serveromfattande försök att öppna portarna till Ahn'Qiraj.

Få en dos nostalgi med World of Warcraft Classic (Bild: Blizzard)

World of Warcraft Classic tillkännagavs först på Blizzcon 2017 och enligt J. Allen Brack, president för Blizzard Entertainment, var det inte lätt att göra om det älskade spelet.



andrew är en kändis

Att bygga och lansera World of Warcraft redan 2004 var oerhört utmanande, sa han.

En tornado slet bokstavligen taket från ett av spelets datacenter under de första dagarna av testning - men Blizzard hade turen att ha hundratals, och sedan tusentals, och sedan miljontals människor runt om i världen som hejade på våra utvecklare.



Classics ankomst är en del av Blizzards firande av 15 år av WoW (och 25 år av Warcraft).

aldi påsk öppettider 2019

Upplev originalet WoW (Bild: Blizzard)

15-årsfirande

För att hjälpa till att fira den stora milstolpen i Azeroths historia, är spelare också inbjudna att delta i festligheterna med ett evenemang i spelet och en ny Collector's Edition-låda komplett med en Ragnaros-staty.

Samlarboxen kommer att släppas den 8 oktober och kommer att innehålla en mängd samlarföremål och bonusobjekt i spelet.

Collector's Edition innehåller en mängd varor (Bild: Blizzard)

sherrie hewson ken boyd

Fansen kan förvänta sig att paketet kommer med 30 dagars speltid för World of Warcraft, en imponerande staty av Ragnaros eldherren som är över 10 tum hög, en nål som visar huvudet på Onyxia, Broodmother of the Black Dragonflight, en musmatta prydd med en karta över Azeroth, en uppsättning konsttryck som illustrerar Azeroths historia och ett par fästen - Alabaster Stormtalon och Alabaster Thunderwing - en ära för det ögonblick som WoW-spelare först tog till skyarna.

Det kommer att finnas evenemang i spelet för att markera firandet (Bild: Blizzard)

Åminnelsen kommer att kulminera i en räd med 25 spelare (tillgänglig via Raid Finder) som kommer att ställa spelare mot några av de mest ikoniska bossarna från spelets historia.

Spelare som tar sig igenom denna episka rättegång kommer att tjäna Obsidian Worldbreaker-fästet, designat för att framkalla den uråldriga Dragon Aspect Deathwing the Destroyers fruktansvärda ansikte.

World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition kommer att finnas tillgänglig för SRP £89.99. Spelare kan förköpa idag på gear.blizzard.com och hos utvalda återförsäljare över hela världen.

Senaste spelrecensioner
Mest lästa
Missa inte

Se Även: